ama 10 kilo vermişsin gerçi ben kaç aydır bi ümmüğümü tutup veremedim o 10 kiloyu ama....benim korkum 20 30 kilo falan alıolar ya douma kadar ayyyhhhhhh ya öle olursammmmm:18: 5 sene aç kalsam anca veririm sonra
kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ki ki ki ben geldim ne kaynatiyonuz bensiz bakem he
kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ki ki ki ben geldim ne kaynatiyonuz bensiz bakem he
hele doğsun bi trabzonda alır artık kikiki... yada şöle bi gerdanlık kikiii
ya gecen oturup ağladım hormon tavan yaptı galiba kilo aldım diye..
2 gün önce doğum günümdü.. koçişte aldı... kış burda ağır geçer yürüyüş önemlii dedim evde oturmaktansa
benim eltim 25 kilo almisdisimdi fistik gibi oldu
hoş geldin kikicikkk
kızz kikii topik yeniii.. doğal olarak kimse seni tanımıyooo... bana iyi davran ona göreee
bende 23-24 kilo aldim simdi fistik gibi kariyim dermisim kikiki,,,3 haftada erken dogum yaptim ,,erken olmasaydi eminim 30 u bulurdum herhalde
benim eltim 25 kilo almisdisimdi fistik gibi oldu
ohhh maşallahhhhh....bisde olurus canımmmm aaaaaaaaaa:) inşallahvalla bu ay bi görsem pozitifi hayırlısıyla 20 kilo alcamı bilsemde umrumm olmasss bayram yaparım tam çifte bayramolur bana :)
yafrum ikisini birden iste sen hem trabzon hemde gerdanlık alsınnn...kolaymı canım öle dourmakkkk
ahhh kıyamammm ağlama kısss hormonların tavan yapınca hadiyin leynn ordan de ben bu anı beklerken nasıl gün saydım sefam olsun dee ohhhh
bende 23-24 kilo aldim simdi fistik gibi kariyim dermisim kikiki,,,3 haftada erken dogum yaptim ,,erken olmasaydi eminim 30 u bulurdum herhalde
hoş geldin kikicikkk
kızz kikii topik yeniii.. doğal olarak kimse seni tanımıyooo... bana iyi davran ona göreee
hosgeldin.kocisni mutfaga sokmussun kiki cezasi bumu,
asil sen hosgeldin ,,hadi ordanbi kivilcim caktin bizlerede yuz vermeyip topigi terk ettin ,,,gelir gelmezde tehdit ediyo bak hele dingil senii asil seni kimse tanimiyoo ,,benim iyi kotu kod adim kiki oldugunu biliyolar ve bikac kisiyle tanistim,,de get asil sen iyi davran bana
ayyy gelir gelmes güldürdün kız beniiiikihhhkiiihhkkkiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh
asil sen hosgeldin ,,hadi ordanbi kivilcim caktin bizlerede yuz vermeyip topigi terk ettin ,,,gelir gelmezde tehdit ediyo bak hele dingil senii asil seni kimse tanimiyoo ,,benim iyi kotu kod adim kiki oldugunu biliyolar ve bikac kisiyle tanistim,,de get asil sen iyi davran bana
yok nazlimam ben sokmadim kendi soktu amaann kendi girdi mutfaga,,elimden gelse hic sokmamda ayy koymamda iste uyuzlugu tuttu
o dun gelir gelmez cezasini aldi ,,dahada beklesin neler gorucek o daha
izinden gidermişim gibi gelio kikimm
kiz sendemiben 10 kilo aldim
git canim korkma bebislerimize feda olsun ,,,ilk yarisi 6 ayda gitti diger yarisi yine 6 ayda gitti ,,ben diet yapmamistim canim bu arada ama ,,diet yaparsan daha cabuk verilir herhalde,,,ya toplam 1 seneyi gozden cikaracan bence
evet bende neyapiyim ya ben son 3 ayda doymuyodum iste
hoşş buldumm hemde çok çok hoşşşş buldummm.....hamişsin kısss sennnnn
ydbuge geldim kuşumm iyimm dadlum nohutcukta iyiii maşşlaahh
hoşşbulduk iremm......
nettim yoktu ya sweet...modem sıkıntısı yaşadım... neyse hallettimde
sen nasılsınnnnn.... senin barbunya kiki
nasılllll iyisiniz dimiiii....
kiz o cezalarini anlat bizim kocislerde yamuk yapdiklari zaman onlara verelim
anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumuhe bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim muhahahaa kikikii tamam tamam birak birak ben etim sen eyleme dedi
elh iyiyiz cnm. ins daha da iyi olcaz. bnde de bulanti falan yoktu ama ara ara olmaya basladi. kilo almistim normalde ama istahsizlik var kac gundur aldigimi verdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?