- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ben kizimda cok kusmustum.bence kusmaktansa kilo almak iyi
aman iyi olundaaaaa. bulantı fekan hep geçiçi şeylerr...
kritik dönemi atlatınızmı doktorun nediyor...
anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumuhe bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim muhahahaa kikikii tamam tamam birak birak ben etim sen eyleme dedi
bika gune bir kendini gosterio 2 damla gelio gidio. sali randevum var bakalim ne dicek doktor. herseyi kocis yapiyor ben rahatim yatiorum
anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumuhe bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim muhahahaa kikikii tamam tamam birak birak ben etim sen eyleme dedi
catlakkkk
güzel şeyler diyecek rahat olll....
koçişinde yapsın tadını çıkarrrrr ohhhh:109:
valla canim bende hic ama hic kusma bulanti felan olmadi 4 aya kadar kasik cekilmesi oldu son 3 ay dada bol bol yemek yeme arzusu iste
bnm ki tam naz donemi oldu. yazik o da ne istersem yapio. ya surekli ruyamda bisiler yiyorum ben. sen de de var mi
bnm ki tam naz donemi oldu. yazik o da ne istersem yapio. ya surekli ruyamda bisiler yiyorum ben. sen de de var mi
ins yakin cnm gelecek merak etme.yalniz adama pek zarar vermesydin diger aya lazim sanabende surekli ruyamda bebis ,bazen cocuk goruyorum ya sweetim kafayimi siyirdimki3 gun once yine 3 yasinda bir erkek cocugu gordum kizimla oynuyodu ,,ben siyirdim galiba:44: :44: :26:
ayyyy kısss kikimmm birbirimize benzer çok yönlerimiz varrrrröldüm gülmektennnn bende yapıom onu bazen hatta çoğu zaman bak diorum fazla canını yakmadım onla işim bitmedi die ama çocuğu yaptıktan sonra kafam atarsa kökünden keser atarım kedilere diom adam dört nala kaçıo evin içinde benden
gerçi o esprili bişekilde oluo ama bu ara benimki hala küs kabzooooooo...o yüzden ne tutarım ne bükerim hıhhhhh yımırtlama geçti ya bende hiççç üstüne gitmiom bu sefer çokkk haksızzzzzz
ayy gel bebişim hayırlısıylada şu baban çocuğunu büyütceme seni büyüteyim yaffff
kiz her belirti var haaay kız buda bende var rüyamda yemekler görüom bi uyanıom kan şekerim düşmüşşşş böle hemen bişiler indiriom mideyeee:) bende benim pis boğazım diodum acaba hamişmiyimmm dicem ama ben 28 senedir böyleyim anamm
nasulsun canimkonusamadik biz.dinlen sen ohhhhhhhh ben kizima hamisken cok yattim. butun isleri kocis yapti.simdi yine yardim ediyor tabii ama kucuk bebegim var dinlenemiyorum fazla simdiden tadini cikar.
onlar buyumez hayatim ,buyuyene kadarda bizde omur kalmaz,,boylelerini kendi haline birakacan ,,hodukler ,,pisssbenimkide dua etsin bebis istiyom hele bi gelsin bebis ben daha onu ne etmezsem banda kiki demesinler hihh
ins yakin cnm gelecek merak etme.yalniz adama pek zarar vermesydin diger aya lazim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?