hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aman iyi olundaaaaa. bulantı fekan hep geçiçi şeylerr...
kritik dönemi atlatınızmı doktorun nediyor...

bika gune bir kendini gosterio 2 damla gelio gidio. sali randevum var bakalim ne dicek doktor. herseyi kocis yapiyor ben rahatim yatiorum

aksama iftara misafirlerimiz var. yemekleriyle beraber gelcekler. super ev sahibiyimdir

anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumu he bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim muhahahaa kikikii tamam tamam birak birak ben etim sen eyleme dedi

catlak kikiiiiiiiiiiiiii

anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumu he bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim muhahahaa kikikii tamam tamam birak birak ben etim sen eyleme dedi

ayyyy kısss kikimmm birbirimize benzer çok yönlerimiz varrrrr öldüm gülmektennnn bende yapıom onu bazen hatta çoğu zaman bak diorum fazla canını yakmadım onla işim bitmedi die ama çocuğu yaptıktan sonra kafam atarsa kökünden keser atarım kedilere diom adam dört nala kaçıo evin içinde benden

gerçi o esprili bişekilde oluo ama bu ara benimki hala küs kabzooooooo...o yüzden ne tutarım ne bükerim hıhhhhh yımırtlama geçti ya bende hiççç üstüne gitmiom bu sefer çokkk haksızzzzzz

ayy gel bebişim hayırlısıylada şu baban çocuğunu büyütceme seni büyüteyim yaffff

bnm ki tam naz donemi oldu. yazik o da ne istersem yapio. ya surekli ruyamda bisiler yiyorum ben. sen de de var mi

bende surekli ruyamda bebis ,bazen cocuk goruyorum ya sweetim kafayimi siyirdimki 3 gun once yine 3 yasinda bir erkek cocugu gordum kizimla oynuyodu ,,ben siyirdim galiba:44: :44: :26:

örğümü yaptınn porsumus muuu
kikikiki delüüüüüüüü

bnm ki tam naz donemi oldu. yazik o da ne istersem yapio. ya surekli ruyamda bisiler yiyorum ben. sen de de var mi

ay kız buda bende var rüyamda yemekler görüom bi uyanıom kan şekerim düşmüşşşş böle hemen bişiler indiriom mideyeee:) bende benim pis boğazım diodum acaba hamişmiyimmm dicem ama ben 28 senedir böyleyim anamm

nasulsun canimkonusamadik biz.dinlen sen ohhhhhhhhben kizima hamisken cok yattim.butun isleri kocis yapti.simdi yine yardim ediyor tabii ama kucuk bebegim var dinlenemiyorum fazlasimdiden tadini cikar.

Son düzenleme:
bende surekli ruyamda bebis ,bazen cocuk goruyorum ya sweetim kafayimi siyirdimki 3 gun once yine 3 yasinda bir erkek cocugu gordum kizimla oynuyodu ,,ben siyirdim galiba:44: :44: :26:
ins yakin cnm gelecek merak etme.yalniz adama pek zarar vermesydin diger aya lazim sana

onlar buyumez hayatim ,buyuyene kadarda bizde omur kalmaz,,boylelerini kendi haline birakacan ,,hodukler ,,pisss benimkide dua etsin bebis istiyom hele bi gelsin bebis ben daha onu ne etmezsem banda kiki demesinler hihh

kiz her belirti var haa

nasulsun canimkonusamadik biz.dinlen sen ohhhhhhhhben kizima hamisken cok yattim.butun isleri kocis yapti.simdi yine yardim ediyor tabii ama kucuk bebegim var dinlenemiyorum fazlasimdiden tadini cikar.

cikariorum cnm cikariorum sonra ev isi hic yapasim gelmicek ondan korkuom

onlar buyumez hayatim ,buyuyene kadarda bizde omur kalmaz,,boylelerini kendi haline birakacan ,,hodukler ,,pisss benimkide dua etsin bebis istiyom hele bi gelsin bebis ben daha onu ne etmezsem banda kiki demesinler hihh

al bendende o kadar hıhhhh.....hodükkkkk..kabzooo...pisssssssssssssssssssssss..........hıhh
neyse kız fazlada kinlenmeyeyimde allah nasip ettiyse bu ay hamişimdir ya etmediyse önümüzdeki yımırtlamada bu ayıyıa dayı dicem ya gene

ins yakin cnm gelecek merak etme.yalniz adama pek zarar vermesydin diger aya lazim sana

merak etme canim sennn .....ben hesabimi yaptim bu hasar 10-14 gun surer ,,yumurtlamama yakin iyilesicek ,,ona gore fururum ben kikiki

ha cocuk olursada ilk cezam su olucak ,,sanci cekerken ip baglicam kusuna ,,her sanci bastikca cekecem ipi oda benle sanci ceksin diye nasil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…