hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızzzz ne ettin sen öleeee 3 ayda 17 kilooo........vuuuuuuuu bide adamda iş yok dion kaynana kayınpeder dion haaaa ben evlenince 10 kilo aldım 1 senede ufff alırken kolayda verirken çok zorrrrr

kız her kilo için bi kere bile olmadı..toplasak 17 yoktur haataş çatlasın 15

yokk kızzzz ben bıraz cadaloz gelinim zararsız onlar:)normalde dublex olan eve araya kapı koydurupta katları ayıran kaç kişi vardirbıde onlara yayın mı yapcam attım alt kata takılıyolar

iyi yapmışın dublexte olsa aynı evde zor olur anam ..insan rahat gezemez evinde ..bak zararsızlarmışta daha ne olsun bide cadıları varki onlarınnn amannnn düşman başınaaaaaa

iyi yapmışın dublexte olsa aynı evde zor olur anam ..insan rahat gezemez evinde ..bak zararsızlarmışta daha ne olsun bide cadıları varki onlarınnn amannnn düşman başınaaaaaa

bunlarda denedi cnm fenalık yapmayı cok guleryuzlu buldular beni tepeme binmeye kalktılar ama aldım havasını:)kayınpeder evden kactı 1 hafta haber alamadıkbu devırde boyle olmatınca kıymet bılmıyolar

kizlar ben bugun biraz erken yatsam iyi olucak erken kalkmam lazim ,,sohbetinize doyum olmuyo ama,,ben kaciimmm iyigeceler buge--yasemmnn

nevar canim herkez 30 da yapmaya basliyoki zaten bebis ,,bakma benim oyle kaza gibi biseydi ozamanlar ,,ama iyikide olmus tabiki

olsun kızzz genç anne olmak daha güzel bence hep özenirdim böle annesi ablası gibi durur yanında falan ....tabi 15inde douralımda demiyorum ama bi 25 26 iyiydi nese 2 sene sonrasında bende çalışmaya başladım canım 28imde inşallah bu sene bitmeden olurda 29umda anne olurum

kizlar ben bugun biraz erken yatsam iyi olucak erken kalkmam lazim ,,sohbetinize doyum olmuyo ama,,ben kaciimmm iyigeceler buge--yasemmnn

buge bunu beğenmedi :) yat kikicim bende kaçıom zati göslerim kapanıo yafff yorgunluk uyku çöktü yarında çokkk işim var yineeee

iyi geceler kikicikkkkkkkkkk

bunlarda denedi cnm fenalık yapmayı cok guleryuzlu buldular beni tepeme binmeye kalktılar ama aldım havasını:)kayınpeder evden kactı 1 hafta haber alamadıkbu devırde boyle olmatınca kıymet bılmıyolar

katılıyorum canımm önce hepsi bi pençelerini geçirmeyi deniyo sesini çıkarmassan vay halineee...kız kayınpedere naptında evden kaçırdın bendende cadıları varmış anammm benim kociş kaynana falan görsün hıhhh....hep salakları örnek veriolar hakkını koruyanları değil nedense ::))))

o ne beaa 1 yil icinde adamlari tarumar etmissin,,,nasil becerdin merak ettim dogrusu ,,,bidahaki gelisimde sirlarini anlat ta bizim herife bi uyguliyayim olurmu

temeeemmm,,tanistigima memnun oldum tekrar byeee vinnn

anlatırım cnm buyuk bı zevkle:)bende memnun oldum:)

işlerine öyle geliyo o yuzden oyle:)hakkımı yedırmedım dıe o kendıne yedıremedıbıraz fazla cadaloz oluyom ben sınırlenınce:)

bizdede oldu öyle olaylar....amannn allah kimseye 2 eşin arasını açmayı nasip etmesin

amiiiinnnnn:)allahıma sukurler olsun kı eşim herşeye ragmen (kı ailesini paralayan bendim) yinede benm yanımdaydı dırek aldı benı sehır dısına cıkardı

bende kaçıorum canım sabah erken kalkmak lasım yineee..iyi geceler sonra deam ederis muhabbete yine

ii uykular cnm:)ben her aksam burdaımm beklerım:)gunduzde gırıom bos kaldıkca gece hep bos oldugumdan burdayımöpüldunuz kızlaarr ii gclr:)

günaydın kızlar. kaç gündür gelip kepenk açamadım yoğunluktan. nasılsınız? her şey yolunda mı? işe gidiyorum. hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…