- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ocakta 29 a gircem kısım ne kalmış şurda 30a
kızzzz ne ettin sen öleeee 3 ayda 17 kilooo........vuuuuuuuu bide adamda iş yok dion kaynana kayınpeder dion haaaaben evlenince 10 kilo aldım 1 senede ufff alırken kolayda verirken çok zorrrrr
yokk kızzzz ben bıraz cadaloz gelinim zararsız onlar:)normalde dublex olan eve araya kapı koydurupta katları ayıran kaç kişi vardirbıde onlara yayın mı yapcam attım alt kata takılıyolar
kız her kilo için bi kere bile olmadı..toplasak 17 yoktur haataş çatlasın 15
iyi yapmışın dublexte olsa aynı evde zor olur anam ..insan rahat gezemez evinde ..bak zararsızlarmışta daha ne olsun bide cadıları varki onlarınnn amannnn düşman başınaaaaaa
:)))))))))) aman benim 1 senede toplasan anca o kadar köşe kapmaca oynadım anca alıştım :))) ne kadarlık evlisin sen 3 aymı
kizlar ben bugun biraz erken yatsam iyi olucak erken kalkmam lazim ,,sohbetinize doyum olmuyo ama,,ben kaciimmm iyigeceler buge--yasemmnn
nevar canim herkez 30 da yapmaya basliyoki zaten bebis ,,bakma benim oyle kaza gibi biseydi ozamanlar ,,ama iyikide olmus tabiki
kizlar ben bugun biraz erken yatsam iyi olucak erken kalkmam lazim ,,sohbetinize doyum olmuyo ama,,ben kaciimmm iyigeceler buge--yasemmnn
agstos 28 dedınmııı 1 yıl oluyo
ii geceler cnmm yine gel ozletme kendını:)
bunlarda denedi cnm fenalık yapmayı cok guleryuzlu buldular beni tepeme binmeye kalktılar ama aldım havasını:)kayınpeder evden kactı 1 hafta haber alamadıkbu devırde boyle olmatınca kıymet bılmıyolar
buge bunu beğenmedi :) yat kikicim bende kaçıom zati göslerim kapanıo yafff yorgunluk uyku çöktü yarında çokkk işim var yineeee
iyi geceler kikicikkkkkkkkkk
o ne beaa1 yil icinde adamlari tarumar etmissin,,,nasil becerdin merak ettim dogrusu ,,,bidahaki gelisimde sirlarini anlat ta bizim herife bi uyguliyayim olurmu
temeeemmm,,tanistigima memnun oldum tekrar byeeevinnn
katılıyorum canımm önce hepsi bi pençelerini geçirmeyi deniyo sesini çıkarmassan vay halineee...kız kayınpedere naptında evden kaçırdın bendende cadıları varmış anammm benim kociş kaynana falan görsün hıhhh....hep salakları örnek veriolar hakkını koruyanları değil nedense ::))))
işlerine öyle geliyo o yuzden oyle:)hakkımı yedırmedım dıe o kendıne yedıremedıbıraz fazla cadaloz oluyom ben sınırlenınce:)
bizdede oldu öyle olaylar....amannn allah kimseye 2 eşin arasını açmayı nasip etmesin
bende kaçıorum canım sabah erken kalkmak lasım yineee..iyi geceler sonra deam ederis muhabbete yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?