günaydınnnn kızlarrrrr.....
herkeze günaydınnnn....
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben çok fenayım bir mide bulantısıdır gidiyor klima beni fena halde çarpıyorne yapacağımı şaşırmış durumdayım midem alt üst oldu oruc da üstüne gelince oruc tutamıcam artık :44:
Günaydın sanada ne bu neşee....
geçmiş olsun canım, önüne mi oturuyon klimanın kaldır tepesinide çarpmasın seniii.....
Günaydın sanada ne bu neşee....
aslında sabah çok kötü uyandım ama sonra keyfim yerine geldi
önüne de oturmuyorum bana hiç gelmiyor ama otobüsler de çok rahatsız oluyorum klima cok sogutuyor ve şekil a ben yaz gününde 2.kez hastalanmam artık patrona iyi değilim demeye bile utanyorum ya
sıcaklanınca çıkartacağın şekilde üstüne bişeyler al o zaman klima olan yerde üstüne alırsın sonra çıkarırsın... ben önünde oturuyom bana mısın demiyo yaaa bunaldım buranınnn nemindennnnnn ................
onuda denedim ayaklarım üşüyünce idrar yollarında sorun yaşıyorumbunu nasıl halledicem bilmiyorum acık ayakkabının içine de corap giyilmez ya, üşütmeden dolayı bogazım şiş şu an
Onada hemen çare olayımhem kel hem fodul derler bizde hem hastasın hem artistlik ediyon giy ten çorapla kapalı ayakkabııı
Canım haklısn aynen bende biliyorum giymesini ama ince corap fayda etmıyor bu yaz gununde onda bıle usuyorum o yuzden ne giyeceğimi şaşırdım ya zatenalemsin yaa
artık kış gelsin ben yazları hiç sevmiyorum hemde hiçççç
ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.
şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen :44:
kapalı ayakkabıda ten yeter bu sıcaklarda yaa, sen bayağı üşütmüşün anlaşılan , özel de mi çalışıyon kamu mu....
kızlar ya cuma-cts adet günüm geliyor. bu ay hamilelik belirtisi hiç yaşamadım. bebiş yok galibabi belirti olmalıydı değilmi?
bı gıt bakalım ne dırcek tatlm..muhtemelen adet getirici ilaç vercek ama her ıhtımale karsı 10.gune kadar bekle dıycek..banada vermıstı..ama kımse kullanmamı tavsıye etmedı:)bakalım yarın neler gorcekk haber beklıycem senden:):):)
Evet şu an o kadar kötüyüm ki, patron eşiyle geldi eşi doktor , kadın sen hastamısın dedım sanırım oluyorum dedim. Eşi de yok yok iyi görünüyor dedi bende iyiym demek zorunda kaldım cunku işe başlayalı 3 ay oldu ve ben 2.kez hastalanıyorum elimde değil ki benden olan bir şey değil . 1,5 saat boyunca otobuste klımanın altında oturuyorum aksamda 1,5 saat iş yerındeki bana fazla vurmasada toplam 3 saat direk klimaya maruz kalıyorum . özel de çalışıyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?