hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim bende geriye kalan 6-7 ayi kacirmadim pek ama olmadimi olmuyo ,,demekki zamani degilmis daha,,
benimde.. esiminde.. hicbir sorunu yok ustelik,,allah im ol diyince olucak ,,rabbimize siginalim bol bol ,dua edelim ,,gunu gelince olur elbet
evet canim saol 24 yasinda dogurmustum,, kizim okula baslicak 10 gune kadar ,,allah herkeze annelik duygusunu yasatir insallah

bu arada benmkı de bırazcık hödük:)adamı zorla atıyom yataga resmen:)koca ay gectı daha ıkı kerecık halvet olduk

onlar iş stresinden öle oluolar canım yaaa bak benimkini zor yatıştırdımda geldim kikikiihhhhh....gerçi benim hödüğe hergün fericita vericita sölesem canına minnet kız kiki bu yollamı adamı bağlamayı denesem acaba belki çok vericita sölersem sözümden çıkmaz ben yumoş dışı hep kaçıştayım die adam benden hep şikayetçi herşeyim batıo heralde :)

anammm maşallahhh okula başlıcak kızın var kiki yaaa ve ben karta kaççam yakında hala ilki yokk benimki okula başlarken ben kaç olurum acaba

ayy midem kazındı bişiler aliim gelim yafff..bu gidişle 100 kilo falan olcam hee hamiş olmadan yi yi nereye kadar :) ama çok açım şuan önümde yemekler el ele kol kola geçiolar

kiz otur oturdugun yerde yawww sisko seni bu saate yimek yenilirmi bee,,

bu arada benmkı de bırazcık hödük:)adamı zorla atıyom yataga resmen:)koca ay gectı daha ıkı kerecık halvet olduk

her evde var dimek ondan kiki... kiz bizimde 4 kez oldu koca ayda ...ise yaramiyo artik benimki,,bende zorluyorum bebisi dusundugumuzden berii

bıkac gundur ıcmeye basladım nedense aklıma gelıyo artık:)bide şu lanet sigaradan kurtulabilsem

al bendende okadar

ay yemişim onun iş stresini....benm yapmam lazım asıl aynı evde kaynana kayınpeder o ne görüo 8 saat bilgisayar başı pehhh...iştahsız anam benmki iştahsız benmkine vericitada söylesen aynııııııı karşısına geçip ağıt yaksanda:1

amiiin cnm allah isteyen ve HAKEDEN herkese nasip eder inşallah...bu ay edilen dualar geri çevrilmezmiş kızlar bol bol dua edin bn o yuzden umutluyum herhalde:)

allah seniii ...yok kıs bebek yapmak amacıyla yapınca adamlarda stres oluo normalde olsa o kadar olmaz.. ama seninde işin zormuş beeee kaynana kayınpeder ooooo adam yan odaya geçip nasıl yapsın ...ben boş evde çekiniom yanda komşu duyuyomudur die odalar bitişik

kız hamişliktede kilo alcas şimdide alırsak ohooo douramıcas ya bu gidişle töbe töbe :)

ben kendımden korkuom açıkçası:)evlendim 3 ayda 17 kılo aldım...yaradı bana yaradı sanki bi .... var yarıycaktahamilelikte rahat bi 30-40 alırım herhaldevaril gibim olcam

amiiin cnm allah isteyen ve HAKEDEN herkese nasip eder inşallah...bu ay edilen dualar geri çevrilmezmiş kızlar bol bol dua edin bn o yuzden umutluyum herhalde:)

evet yaaa mübarek ay iki salavat arasında edin dualarınızı allah kabul edermiş daha makbulmüş..her namazda dua ediyorum hepimiz için Allah kabul etsin bu topikte buay hamiş olmayan kalmasın inşallahhhhhhhh

yokk kızzzz ben bıraz cadaloz gelinim zararsız onlar:)normalde dublex olan eve araya kapı koydurupta katları ayıran kaç kişi vardirbıde onlara yayın mı yapcam attım alt kata takılıyolar

anammm maşallahhh okula başlıcak kızın var kiki yaaa ve ben karta kaççam yakında hala ilki yokk benimki okula başlarken ben kaç olurum acaba

de get bee sanki kac yasinda kari ,,yanlis dusunuyorsun bence,,takilma oyle seylere
hem sen 30 bile degildin bildigim ,,sahi kac yasindaydinki sen :26: :26:unuttum kikiki

ben kendımden korkuom açıkçası:)evlendim 3 ayda 17 kılo aldım...yaradı bana yaradı sanki bi .... var yarıycaktahamilelikte rahat bi 30-40 alırım herhaldevaril gibim olcam

kızzzz ne ettin sen öleeee 3 ayda 17 kilooo........vuuuuuuuu bide adamda iş yok dion kaynana kayınpeder dion haaaa ben evlenince 10 kilo aldım 1 senede ufff alırken kolayda verirken çok zorrrrr

yokk kızzzz ben bıraz cadaloz gelinim zararsız onlar:)normalde dublex olan eve araya kapı koydurupta katları ayıran kaç kişi vardirbıde onlara yayın mı yapcam attım alt kata takılıyolar

ayyy kiki kiii dublex e kapi koyup ayirdinmi evi kikiki fenaymissin heee ,,,iyi etmissin ama bende sevmem kaynanalari boo:120::120:

evet yaaa mübarek ay iki salavat arasında edin dualarınızı allah kabul edermiş daha makbulmüş..her namazda dua ediyorum hepimiz için Allah kabul etsin bu topikte buay hamiş olmayan kalmasın inşallahhhhhhhh

evet o çok önemli..salavatla edince HZ. MUHAMMED(S.A.V.) de sizin için dua eder..herkesm için ediom camide mukabelede kızlar inşallah olcak bu ay..gerçi cicim içinde (bu kişi nrkny) çok dua ettim ama hayırlısı deilmiş demkki tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…