hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

olsun cnm 2 gün 2 gündür...sonucta gecikti...bi kan wer sen bence 1 sa sonra alırsın sonucu derin bi ohh cekeriz....bak herkes haber bekliyo senden

eşime test sipariş ettim.predictor al dedim.onda daha net sonuç oluyor..orda ikinciyi silik de olsa görürsem kan vericem..yoksa yok demektir zaten.2. günde de çıkmazsa yapcak bişey yok..önümüzdeki maçlara bakıcaz

benim çıkmam lazım...arkaadasları gelicek gelmek üzeredirler...görüşmek üzre...melteemm geri döndügümde güzel hbrini okumak istiyorum...

tamam cnm sen bilirsin...hadi bn kactım

Kızlar merhaba

Benim bat dündü.

Bugünde gelmedi.

2 gün gecikti.

Eğer yarında olmazsam ümitlenecem. Yarını atlatırsam test yapıcam.

Belim ağrıyor dünden beri. Ara ara batmalarım oluyor. bıçak gibi batıyo sol tarafım.

Adet olacakmısım gibi bir his gibi ağrılarım var ama biliyorum ki adet ve hamilelik belirtileri çok benzer.

Eğer hamiş kalırsam tam bir süpriz olacak. Çok yogun bir ay geçirdim. Kaçamaklar tutarsa müthiş olacak.

Benim için dua eder misiniz?

Çok istiyorum bebişimi bana can yoldaşı olsun bu gurbet ellerde

Ya ben anlamadım orkıde ve ıremneva adetmi olmuş:26::26:
yok olmadılar tatlım kan tahlili yapmışlar ya, onu demiştim adetleri yakındır diye düşündüm.

günaydın kızlar..kırmızılar gel-me-di..ama bugün tam 30 gün oldu.bugün gelebilir.:26:
hayırlısı olsun canım, nevanın linkini bi tıklat oku, mucizeler var ben umutluyum.

mucize bu mudur budur...

hoşgledin sefa geldin..inşallah hamile oldugun icin gelmez kırmıızların.nezmandır deniyordunuz

seni cok umutlandırmak istemem ama sanki yani olabilir diye düşündüm.test yaptın mı hic.yada yapmayı düşünüyrmsn

Bende kendimi umutlandırmak istemiyorum. sonra üzülüyorum.

Test yapmadım. Eğer yarında olmazsam ertesi günü yapıcam.

Geçen aylarda ne zaman test yapsam dank diye kırmızılar geliyordu

Bu ay çok rahattım.

Belki gelmiştir diyorum. Eşimde ümitlenme diyor. Beklememi söylüyor.

:44:

Selam kızlar
Tablet bilgisayardan yazıyorum ilk size yazıyoum
Napıyonuz ben iğnemi oldum sütümü içtim yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…