olsun cnm 2 gün 2 gündür...sonucta gecikti...bi kan wer sen bence 1 sa sonra alırsın sonucu derin bi ohh cekeriz....bak herkes haber bekliyo senden
tamam cnm sen bilirsin...hadi bn kactımeşime test sipariş ettim.predictor al dedim.onda daha net sonuç oluyor..orda ikinciyi silik de olsa görürsem kan vericem..yoksa yok demektir zaten.2. günde de çıkmazsa yapcak bişey yok..önümüzdeki maçlara bakıcaz
eşime test sipariş ettim.predictor al dedim.onda daha net sonuç oluyor..orda ikinciyi silik de olsa görürsem kan vericem..yoksa yok demektir zaten.2. günde de çıkmazsa yapcak bişey yok..önümüzdeki maçlara bakıcaz
evde test yaptım az önce.negatif.
:44::44:alal allaaa kırmızılarda yok..şaşırdm kaldm...hayırlısı olsun cnm..evde test yaptım az önce.negatif.
yok olmadılar tatlım kan tahlili yapmışlar ya, onu demiştim adetleri yakındır diye düşündüm.Ya ben anlamadım orkıde ve ıremneva adetmi olmuş:26::26:
hayırlısı olsun canım, nevanın linkini bi tıklat oku, mucizeler var ben umutluyum.günaydın kızlar..kırmızılar gel-me-di..ama bugün tam 30 gün oldu.bugün gelebilir.:26:
hoşgledin sefa geldin..inşallah hamile oldugun icin gelmez kırmıızların.nezmandır deniyordunuzKızlar merhaba
Benim bat dündü.
Bugünde gelmedi.
2 gün gecikti.
Eğer yarında olmazsam ümitlenecem. Yarını atlatırsam test yapıcam.
Belim ağrıyor dünden beri. Ara ara batmalarım oluyor. bıçak gibi batıyo sol tarafım.
Adet olacakmısım gibi bir his gibi ağrılarım var ama biliyorum ki adet ve hamilelik belirtileri çok benzer.
Eğer hamiş kalırsam tam bir süpriz olacak. Çok yogun bir ay geçirdim. Kaçamaklar tutarsa müthiş olacak.
Benim için dua eder misiniz?
Çok istiyorum bebişimi bana can yoldaşı olsun bu gurbet ellerde
hoşgledin sefa geldin..inşallah hamile oldugun icin gelmez kırmıızların.nezmandır deniyordunuz
4.cü ayımız kuzum bu ay.
Birde eğer piskolojik filan değilse göğüs uçlarıma dokununca sızlıyor acıyor
seni cok umutlandırmak istemem ama sanki yani olabilir diye düşündüm.test yaptın mı hic.yada yapmayı düşünüyrmsn
Selam kızlar
Tablet bilgisayardan yazıyorum ilk size yazıyoum
Napıyonuz ben iğnemi oldum sütümü içtim yatıyorum
tablet mi aldın kendinesiftahı bizde mi atıyn ..uzanıyorum ne olsun bildğin gibi.calışmalarının mutlu sonla bitmesi dileğiyleeeeeeeeeee
Berceste rümeysa ?? Selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?