hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

uygulayacağın şeyleri iyi araştır canım kimisi ii bişey söylüyo kimisi önermiyo , yada kaynanam demişleyi tak günahına akışına bırak daha 3 ay bişey olmuş rahat ortamı sever bebiş yeterki stres yapma kendiliğinden gelir ummadığın anda

ayyyy hadi inşaallah. ne güzel konuşuyorsun:) eğer bu ay hamile kalamazsam jel fln denicez sanırım.

bende yeni geldim işte evlenince 2 yıl istanbula gittim orada kaldım. ailem burada olduğu için kocamı da sürükledim buraya:)))) keşke tanışsaydık çok memnun olurdum valla. Sürekli almanya da mı olacaksın sen.

evet canim senede bi kez felan anca gidiyoruz tabi maddi durumla ilgili biraz da :1: siz hep ankarada mi oturcksiniz yoksa tasincak misiniz??

uygulayacağın şeyleri iyi araştır canım kimisi ii bişey söylüyo kimisi önermiyo , yada kaynanam demişleyi tak günahına akışına bırak daha 3 ay bişey olmuş rahat ortamı sever bebiş yeterki stres yapma kendiliğinden gelir ummadığın anda

bende denemek istemiyorum aslında öyle şeyleri de bilemedi yaa spermleri fln canlı tutuyomuş ya o yüzden kullansak mı dedim:( uf yaa bilmiyorum ki. inş. hayırlısıyla bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz böle şeylere.

öyle maalesef. sıkıntı değil ne yapalım gezicez birazcık. hayırlısıyla Allah gönlümüzdeki muradı versin de gezeriz sıkıntı değil:)

ayyy evet canim yaaa insallah.. hayirlisi olsun tabiki de.. ama iste beklemek öyle zorki.. :50:

canlarım bende yatayım çok yoruldum biliyorsunuz ki
amasya ya gidemedim bugün yarın gidecez :10:
şimdilik size iyi geceler ben yatayım hem hamiş olabilirim yatmaya dikkat etmem lazım benim:52:

şimdilik size iyi geceler ben yatayım hem hamiş olabilirim yatmaya dikkat etmem lazım benim:52:

inş. hayırlısıyla hamilesindir. bize de haber ver. hayırlısıyla git gel amasyaya:)

ben ankarada oturuyorum. önceden istanbuldaydım. bu yaz taşındım ankaraya

evet hemencik sicak bi ortam olusmus.. cok güzel yaa.. destek olmak cok önemli.

aaaaaaaa ben de ankaraliyim canim yaa ama evlenince almanyaya geldim, bi ay önce ankaradaydim keske o zaman tanisio olsaydik görüsürdük :16:

annowww burayı angaralılar sarmışşş , kızçeler bende 5 sene ankaralarda sürttüm sonrasında da ilk bulduğum adamın peşine takılaraktan trabzonu fethediyorum 1 senedir :60:....

annowww burayı angaralılar sarmışşş , kızçeler bende 5 sene ankaralarda sürttüm sonrasında da ilk bulduğum adamın peşine takılaraktan trabzonu fethediyorum 1 senedir :60:....

ayyy allah pismanlik vermesin ama ben cok özlüyorum yaa ankarayi :50: kolay degil dogdugun büyüdügün yerden kopmak... nasil peki alisabildin mi??

iyi geceler tatlim :16::16::16: e o ihtimale karsin ben de kacam o zaman :52::52::52::52: insallah hamilesindir canim yaaa ayy nparti veririz o zaman burda..

kızlar olipiyatlar başlıyo hadi bana eyvallahhhhh:8::8::10::10::10::10:
dua edin arada pc bulursam haber veririm:49::49::49:inşallah bunu derim:16::16::16:
sizi çok seviyorum orkide geldiğimde hamiş ollll:20:
hepiniz hamiş kalın (esen kalın gibi bişey) :52::52::52:

ayyy allah pismanlik vermesin ama ben cok özlüyorum yaa ankarayi :50: kolay degil dogdugun büyüdügün yerden kopmak... nasil peki alisabildin mi??

iyi geceler tatlim :16::16::16: e o ihtimale karsin ben de kacam o zaman :52::52::52::52: insallah hamilesindir canim yaaa ayy nparti veririz o zaman burda..

no problemooo :9: benim uyum sıkıntım hiç olmaz ankaralı değilim zaten konyalıyım , ama ankarayı alışveriş için özlüyorum :60: o yüzden annemlere ne zaman gitsem geçerken ankaradayım ....

bende ona bakıyom kızzz tenisten sonra bu ikiiii :9:

kızlar olipiyatlar başlıyo hadi bana eyvallahhhhh:8::8::10::10::10::10:
dua edin arada pc bulursam haber veririm:49::49::49:inşallah bunu derim:16::16::16:
sizi çok seviyorum orkide geldiğimde hamiş ollll:20:
hepiniz hamiş kalın (esen kalın gibi bişey) :52::52::52:

no problemooo :9: benim uyum sıkıntım hiç olmaz ankaralı değilim zaten konyalıyım , ama ankarayı alışveriş için özlüyorum :60: o yüzden annemlere ne zaman gitsem geçerken ankaradayım ....
:9::9::9::9: evet alisveris :9::9::9: biz de gittigimizde deli gibi her seye saldirdik yaa esimle cok komiktik.. anladim canim o zaman gectik ce ugrayiver..

kızlar biz eşimle kavga ettik ben alttan aldım ama o küstü bana konuşmuyo naptıysam ikna edemedim benim yumoşlar güme gitti çok sinirliyim şu anda ağlıyorum hatta :5: zaten çok istedğim için olmadı ben biliyorum çok istememeli çok sevinmemeliydim neyse en azından yumurtladığımı anlamış oldum

Back
X