- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
delü müsün kızım sen yawww, millet hamile kalmaya çalışır bu bebişide almış 3 kilometre yürümüş kır dizini otur evinde ben kırcam yoksaa.....
cok haklisin canim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delü müsün kızım sen yawww, millet hamile kalmaya çalışır bu bebişide almış 3 kilometre yürümüş kır dizini otur evinde ben kırcam yoksaa.....
benim yaş 30![]()
orkideee deryaaa nassınızzz bakem....
benimde çalışmalara başlayalı 2 ay oldu ama bu ay bi garibim bi ara kan testi yaptırmıştım pozitif cıktı baya umutlandık sonra bıkac gun sonra tekrar yaptırdım kan testı sonucu 1 cıktı yanş negatif doktorda olur öyle şeyler falan dedi yani hamile olmadıgım ortaya cıktı 3gun falan sevinmiş olduk bizde eşimleşimdi de sancıları var kasıklarım cok agrıo hıc böyle agrımazdı üşütmüşümdr belki tatıle falan gttık ama yarında regl günüm olmazsa pazarteso test yaptrrm heralde ama olcam gibi regl sanki..bari ağustosa hamıle kalayım ya ınsan sabırszlaıoo bi de eşim askere gıdecek bir an önce hamıle kalırsam bir çok şey rahat gececek.bana şans dileyın listeye ekleyın beni de:)
orkideee deryaaa nassınızzz bakem....
Ay ben dayanamiyorum önümüzdeki hafta icinde kan tahlili yaptirczen son adet tarihnden 23 gün gecince kan tahlilinde cikiyomus. cok heycn yaptim bu bikac gün beklemek bile zor gelecek sanki
![]()
inşaallah hamilesindir canım benim ya heyecanlısın seni çok iyi anlıyorum. bende dayanamadım adet günüm gelmeden 3 test yaptım hepsi negatif çıktıbugün de adet olmadım ama bekliyorum bakalım.
iiyyilik valla nolsun kocişle pc yi paylasamadık bi türlü.erkekler kulübü yokmu yaa bende topiclere gircem diyo![]()
iyiyiz bakeeem. sen nassın anam![]()
iiyyilik valla nolsun kocişle pc yi paylasamadık bi türlü.erkekler kulübü yokmu yaa bende topiclere gircem diyo![]()
adet gelmeden yapma canım...hamile olsan bile çıkmıyor o zaman.adetin gecikmesini bekle
derya nasilsin canim.bende belirtiler basliyor.bugun gune mide bulantisiyla uyandim:120::120::120::120:sonra ihsal ve bas agrisi
![]()
derya nasilsin canim.bende belirtiler basliyor.bugun gune mide bulantisiyla uyandim:120::120::120::120:sonra ihsal ve bas agrisi
![]()
adetin dündü ama bazı aylar 2 gün gecikebiliyor. o yüzden yarında beklicem gelmezse sonra kan testi yaptırıcam. bu ay 3 kere yaptım pardon 4 kere yaptım negatifti hepsi. ya hamileyim. ya da stresten gecikiyor adetim![]()
ben adet tarihin gelmeden yaptın sandım...biraz daha bekle bakalım
![]()