hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

delü müsün kızım sen yawww, millet hamile kalmaya çalışır bu bebişide almış 3 kilometre yürümüş kır dizini otur evinde ben kırcam yoksaa.....

cok haklisin canim.:50::50::50:birdaha yapmiycam insallah:48::48::48::48:

orkidem yalnız değilsin:13:

Kızlar Günaydın bikaç gün girmedim maşallah 90ı aşmışsınız. okuyamadım valla. var mı yeni hamileler :49:

Ankara dün bi serinledi inanamazsınız sel seli götürdü. bi rahatladık bi rahatladık. ben de iyiyim kilo alıyorummmm:52:

Son düzenleme:
benimde çalışmalara başlayalı 2 ay oldu ama bu ay bi garibim bi ara kan testi yaptırmıştım pozitif cıktı baya umutlandık sonra bıkac gun sonra tekrar yaptırdım kan testı sonucu 1 cıktı yanş negatif doktorda olur öyle şeyler falan dedi yani hamile olmadıgım ortaya cıktı 3gun falan sevinmiş olduk bizde eşimle:(şimdi de sancıları var kasıklarım cok agrıo hıc böyle agrımazdı üşütmüşümdr belki tatıle falan gttık ama yarında regl günüm olmazsa pazarteso test yaptrrm heralde ama olcam gibi regl sanki..bari ağustosa hamıle kalayım ya ınsan sabırszlaıoo bi de eşim askere gıdecek bir an önce hamıle kalırsam bir çok şey rahat gececek.bana şans dileyın listeye ekleyın beni de:)

inşaallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin.

canlarım ne habersiniz.dün giremedim nete...hamişler artıyor mu.durumlar ne alemde...ben yavaştan toplanmaya başlıyorum sürekli giremeyebilirim.ama aklım sizde

Ay ben dayanamiyorum önümüzdeki hafta icinde kan tahlili yaptircz :1: en son adet tarihnden 23 gün gecince kan tahlilinde cikiyomus. cok heycn yaptim bu bikac gün beklemek bile zor gelecek sanki :1:

inşaallah hamilesindir canım benim ya heyecanlısın seni çok iyi anlıyorum. bende dayanamadım adet günüm gelmeden 3 test yaptım hepsi negatif çıktı:( bugün de adet olmadım ama bekliyorum bakalım.

inşaallah hamilesindir canım benim ya heyecanlısın seni çok iyi anlıyorum. bende dayanamadım adet günüm gelmeden 3 test yaptım hepsi negatif çıktı:( bugün de adet olmadım ama bekliyorum bakalım.

adet gelmeden yapma canım...hamile olsan bile çıkmıyor o zaman.adetin gecikmesini bekle

iiyyilik valla nolsun kocişle pc yi paylasamadık bi türlü.erkekler kulübü yokmu yaa bende topiclere gircem diyo:9::9::9::9:

derya nasilsin canim.:16::16:bende belirtiler basliyor.bugun gune mide bulantisiyla uyandim:120::120::120::120:sonra ihsal ve bas agrisi:14::14::14:

iyiyiz bakeeem. sen nassın anam:35:

iiyyilik valla nolsun kocişle pc yi paylasamadık bi türlü.erkekler kulübü yokmu yaa bende topiclere gircem diyo:9::9::9::9:

iyidir canım ne olsun yaaa, kız derya benimki başta bırak şu sayfayı diyoduu tam düşük arası keşfetmiştim burayı ne okuduğumu bilmediğinden moralim bozuluyo sanıyodu, şimdi takmıyo haaa kk damısın diyo sallamıyo işine geldi kumandayı verdim ya ona :60::60:

adet gelmeden yapma canım...hamile olsan bile çıkmıyor o zaman.adetin gecikmesini bekle

adetin dündü ama bazı aylar 2 gün gecikebiliyor. o yüzden yarında beklicem gelmezse sonra kan testi yaptırıcam. bu ay 3 kere yaptım pardon 4 kere yaptım negatifti hepsi. ya hamileyim. ya da stresten gecikiyor adetim:(

derya nasilsin canim.:16::16:bende belirtiler basliyor.bugun gune mide bulantisiyla uyandim:120::120::120::120:sonra ihsal ve bas agrisi:14::14::14:

ağlıyo musun delii sevinsene bedenin bebeğini farketmiş, farkettim anla beni diye tepki veriyo keşke bizimkide sinyal verse böylee....

adetin dündü ama bazı aylar 2 gün gecikebiliyor. o yüzden yarında beklicem gelmezse sonra kan testi yaptırıcam. bu ay 3 kere yaptım pardon 4 kere yaptım negatifti hepsi. ya hamileyim. ya da stresten gecikiyor adetim:(

ben adet tarihin gelmeden yaptın sandım...biraz daha bekle bakalım

bende hala bişey yok tatlım.uyandığımda mide yanması oluyo bişeyler yiyip içince geçiyor..kasık ağrıları da olmasa hamile olduğumu hissedemicemm....
bu arada ishale dikkat et ne kabız ne de ishal olmamalıyız.bol sıvı tüket canım benim..

kızlar merhabaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmmmm....:) dün giremedim vınımın süresi dolmuştu.. neyseki kocacım yukledii sizden ayrı kalmama gönlü elvermedi:)))) ben hala adet olmadım tam 4 gunum geçti bugun sabah kaltığımda ilk idrarımla yaptıgım test herzamanki gibi negatif verdi.. sürekli adet olcakmışım gibi peçete var iç çamaşırımda ama gelen giden yok. sarı lekelerin dışında çok kıvamda olmayan ve leke gibi gelen sarı akıntıda denebilir ama çok az incelersem ancak görüyorummm.. bugunde sabah sancım çok oldu dedim kesin adet oluyorum ama tıkk yokkk... yarını sabırsızlıkla bekliorum çunku sağlık ocağına kan testine gidicem şayet adet olursam durum değişir.. stress deseniz stress de yapmıyorum dun gezdim alışveriş yaptımmm dışardaydımm kocamla yemek falan yapmadımmm çok rahattım unutmuştum bileee adet olurmuyum olmazmıyım die o zaman gelse gelirdi artık stress oldugunuda düşünmüyorumm... adetim gelirse eğer hava sıcaklarına yorucamm:)))))))))

Back
X