- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
keci boyunuzu yedir kocana iyi gelirmiş
tamda kesın degıl bnm doktorum tam bılmıyorum bevlıyeye gıdın dedı o yuzden yanlıs bı tedavı yada baskı kurmak tA ıstemıyorum acıkcası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keci boyunuzu yedir kocana iyi gelirmiş
benim de yeni bat ım 22 ağustos oldu. bayramdan sonraki güne denk geliyor sanırım. nöbetçi eczaneyi de zor bulurum bayram da ii oldu:))) test mest yapamam:)))) bende kürlerle devam edicem yoluma. ben 3 aydır istiyorum. ama son bir aydır düzenli yapmıştık her şeyi. ümitsiz değilim şükür ama insan her adet oldukça üzülüyor tabii. canım sıkılmadı değil ama ne yapalım. Allah hayırlı olan zamanda versin inşaallah:)
senin bir problemin varmıydı doktora falan gitmşmydinbenim de yeni bat ım 22 ağustos oldu. bayramdan sonraki güne denk geliyor sanırım. nöbetçi eczaneyi de zor bulurum bayram da ii oldu:))) test mest yapamam:)))) bende kürlerle devam edicem yoluma. ben 3 aydır istiyorum. ama son bir aydır düzenli yapmıştık her şeyi. ümitsiz değilim şükür ama insan her adet oldukça üzülüyor tabii. canım sıkılmadı değil ama ne yapalım. Allah hayırlı olan zamanda versin inşaallah:)
tamda kesın degıl bnm doktorum tam bılmıyorum bevlıyeye gıdın dedı o yuzden yanlıs bı tedavı yada baskı kurmak tA ıstemıyorum acıkcası![]()
amın canım ınsallah hıc uzulme dusundukce olmuyomus zaten bızı bu kadar ugrastıran bebıslerın poposuna poposuna vuracaz dogunca :)) ınsallah. ((( sana dusunme dıyorum ama her adet oldugumda oturup aglıyorum bı guzel ))) :)))
ağlamassak icimize atarız icimize atarsak icimiz dolar sonra dolanları nasıl boşaltcaz kız![]()
inşallah canım inşallah..sen nasılsın bakayım nezmandır konuşamadım seninle varmı bisıknıtı var mı bir gelişme ikizlerini gördünmü ultarsonda
benim de yeni bat ım 22 ağustos oldu. bayramdan sonraki güne denk geliyor sanırım. nöbetçi eczaneyi de zor bulurum bayram da ii oldu:))) test mest yapamam:)))) bende kürlerle devam edicem yoluma. ben 3 aydır istiyorum. ama son bir aydır düzenli yapmıştık her şeyi. ümitsiz değilim şükür ama insan her adet oldukça üzülüyor tabii. canım sıkılmadı değil ama ne yapalım. Allah hayırlı olan zamanda versin inşaallah:)
demı benım esım dıyo kı sımdıden bızı masrafa sokuyo bu bebe gelsınde bı döveyim onu diyor :)))
iyiyim dostum bi ssıkıntım yok çok şükür.yatıp dinleniyorum hala.iğnelere devam ediyorum.1 hafta kaldı ultrasona çat çat çatladım artık yaaa....tek mi ikiz mi sağlıklılar mı kalp atısını duyacakmıyımm aaayyy kafamda sorular sorulaarrr....Allah ın izniyle sorun çıkmaz inşallahh....
yarın da il dışı tayinlerimiz açılıyor tercih yapıcam inşallah çıkar yaa bir an önce gitmek istiyorum memleketime çok çok çookk sıkıldım artık burdaa.....
senin de yumurtlama dönemin hıımmmm iyi değerlendiirr bu ay o bebiş göbişine geleceeekkkkkkk![]()
ramazandan dolayı değerlendiremiyruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bi 25 inde oldu.bide lorusa 31 ine saklıcam bi acayip oldu olsun hayırlısı olacağı varsa bi deneden oluyr dimi ..inşallah canım iyidir bebişlerin.
hoşgeldin canım bizler iyyiz asıl sen naslısın nasıl gidyor miden bulanıyormu aş eriyormsun
hemşommmmmmm napınnnnnnnnnnnn bebişler naıssssssılllllllllllll
resimleri cektim linki atıyorum
https://www.facebook.com/photo.php?...6560535.111093.100000291131622&type=3&theater
cnm hayirlisi olsun. daha yeni baslamissin calismaya gelicek ins yakinda bebis haberi merak etmearkadaşlar ben adet oldum. haber vereyim dedim. artık önümüzdeki ovulasyon günlerini bekliyorum:) inşaallah hayırlısıyla önümüzdeki ay hamile kalırım daçifte bayram olur.
cnm bnde bulanti falan yok. o yonden rahatim ama iste arada hala gelio leke. fotolarina bayildim. Rabbim mutlulugunuzu bebisle taclandirsin ins
cnm hayirlisi olsun. daha yeni baslamissin calismaya gelicek ins yakinda bebis haberi merak etme![]()
canım ya niye o lekeler geliyor doktor kesin bieşey söylüyor mu
kız rümüşşş maşşalh bayıldım fotolara. Allah mutluluğunuzu en kısa zamanda bebişle taçlandırsınhemşommmmmmm napınnnnnnnnnnnn bebişler naıssssssılllllllllllll
resimleri cektim linki atıyorum
https://www.facebook.com/photo.php?...6560535.111093.100000291131622&type=3&theater
amın canım ınsallah hıc uzulme dusundukce olmuyomus zaten bızı bu kadar ugrastıran bebıslerın poposuna poposuna vuracaz dogunca :)) ınsallah. ((( sana dusunme dıyorum ama her adet oldugumda oturup aglıyorum bı guzel ))) :)))
senin bir problemin varmıydı doktora falan gitmşmydin
çok şükür rabbime bir problem gürünmüyor bende. açıkcası biz daha yeni başladık bebek işine:) o yüzden çok detaylıda araştırmadı doktor. bi alttan muayene etti. birde hormonlara baktı.
sen bayrama yakın test stoklaması yaparsınnn gibi gelio bana:)))))))))))))))
arkadaslar merhaba eşime sperm tahlılı yaptırıcaz ama ramazanın bıtmesını beklıyoruz hayırlısıyla
bırıncı sorum hangı bolumde yapılıyor bu test? ve sonrasında hangı asamalara gecıs yapıyoruz doktorum belkı bana çatlatma iğnesi verebılır bu ay cok umutluyum ıns hamısımdır