hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyiyim ccanım sen nasılsın bakemmm...geçmişi okuya okuya başım döndüüü:27:

iyiyim canim fena degil ,,ben okadar gecmise gidemedim goncanin guzel haberinde durdum ,, kac gundur girmyorum simdi bi girersem cikamam ,,malum IREMNEVAninda cenesi mubarek cok dusuk :1: kikiki ( laf aramizda ))

Son düzenleme:
peki sence bu değer çokmu düşük aslında referans aralığına göre 2 yada 3 hafta diyo muhtemelende öyle olmalı ama bana yinede düşük geldi tekrarlamakta fayda var evet haklısın bencede

cnm bnm ilkinde 4 gun once yaptirdigim sadece 12ydi 2 gun sonrasi 25 oldu. doktor onemli olan ikiye katlamasi demisti. en guzeli tekrarla testi rahat etsin icin

iyiyim canim fena degil ,,ben okadar gecmise gidemedim goncanin guzel haberinde durdum ,, kac gundur girmyorum simdi bi girersem cikamam ,,malum IREMNEVAninda cenesi mubarek cok dusuk :1: kikiki ( laf aramizda ))

he valla baya kocişleri falan çekiştirdik geçen gün:) sende olaydın tam olcaktı telden gelemedin ki anam ..sorun çözülmüştür inşallahh...

ya hayalim yaaaa 4 gün var adete bunalıma girdim ben sıkıntı yaptım gene yaaaaaa....fenalardayım dün gittim dayanamayıp teste işeyiverdimmm:1::1::1: Allah da dediki heralde bekle biraz bekleeeee 2 haftada coşma daha test renk almadan su kaçırdım üstüne araya gitti test :1::1:sonra dedim sakin olayım bak testi bile yapamadım demekki oluruna Allaha bırak bekleeeeee:18:

ben çok iyiyim canım bugün kan testiylede hamile olduğum kesinleşti :D

goncacım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
değerin düşük değil canım sweetin dediği gibi yaptırdığın günden 2 gün sonra tekrarla mutlaka.en az 2 katına çıkmıssa sorun yok..

he valla baya kocişleri falan çekiştirdik geçen gün:) sende olaydın tam olcaktı telden gelemedin ki anam ..sorun çözülmüştür inşallahh...

ya hayalim yaaaa 4 gün var adete bunalıma girdim ben sıkıntı yaptım gene yaaaaaa....fenalardayım dün gittim dayanamayıp teste işeyiverdimmm:1::1::1: Allah da dediki heralde bekle biraz bekleeeee 2 haftada coşma daha test renk almadan su kaçırdım üstüne araya gitti test :1::1:sonra dedim sakin olayım bak testi bile yapamadım demekki oluruna Allaha bırak bekleeeeee:18:

hmm tel isleri evet cozuldu sayilir
evet canim bendede oluyordu her ay takmicam diyorum 3-4 gun kala sabirsizliktan deli oluyordum ,,,bencede yapabilirsen gununu bekle derim ,,erken test sonucta kesin gostermeyebilir ve bol moral bozuklugu basliyo ondan sonra,,,bak kismet etmemis allah san ao testi bekle bekle sen en iyisi heyecan yok

h-deryaa ikiz anasi nasilsin iyimisin ,,hersey yerli yerindemi ???

iyiyim kikicimm özledik seni yaaaa:5::5::5::5::5:
sabah pc açtığımda senin gece vardiyasında yazdıklarını okumayı özledim kıızzzz...
bizde her sey yolunda çok şükür.ikiz anası mıyım tekiz anası mıyım 1 hafta sonra belli olacak inşallah:9::9::9::9:

inanmiyorummm:53: :53:mutfakta tak tuk sesler gidip baktim ,,,ne goreyim benim kocisin yine asciligi tutmus :53: eyvah eyvah ,,guzel yemek yapar ama mutfagida havaya ucurur ,,isin yok 2 saat temizlik yap eyvah :37: ustelik hamsi kizarticak ayyyy :120:iyy:120: balik kokusundan deli olurum ,,hayatim boyunca ne yerim nede pisirirdim evimde yaaa:43: :43: ne guzel bekarliga alismistim ydbugem nerden cikti bu dingil simdii:22:

Son düzenleme:
yok yok ben eniyisi simdi cikayim bu herifin etrafini simdiden toplayayim degilse sonra isin icinden cikamam ,,hem iftarda yaklasti sofraya bakiyim ,,,sonra gorusuruz kizlar byee :3::3::3::3::3:

herkese hayırlı akşamlar bende bebek aşkıyla yananlardanım umarım rabbim herkese bu duyguyu tattırır ben bu ay soğan kürüne başladım umarım faydasıngörürüm sitede okudum kadınların neredeyse yüzde 90 nı hamile kalmış bu kürle önce rabbim dileyecek sonrada inşallah bizim çabalarımızla bu iş olacak

Back
X