rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallah ama benim değerim erken olduğu içinmi bilmem düşük çıktı biraz haftaya tekrarlıycam
canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alısın inşallah bebişini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallah ama benim değerim erken olduğu içinmi bilmem düşük çıktı biraz haftaya tekrarlıycam
iyiyim ccanım sen nasılsın bakemmm...geçmişi okuya okuya başım döndüüü![]()
canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alısın inşallah bebişini![]()
peki sence bu değer çokmu düşük aslında referans aralığına göre 2 yada 3 hafta diyo muhtemelende öyle olmalı ama bana yinede düşük geldi tekrarlamakta fayda var evet haklısın bencede
iyiyim canim fena degil ,,ben okadar gecmise gidemedim goncanin guzel haberinde durdum ,, kac gundur girmyorum simdi bi girersem cikamam ,,malum IREMNEVAninda cenesi mubarek cok dusukkikiki ( laf aramizda ))
ben çok iyiyim canım bugün kan testiylede hamile olduğum kesinleşti![]()
he valla baya kocişleri falan çekiştirdik geçen gün:) sende olaydın tam olcaktı telden gelemedin ki anam ..sorun çözülmüştür inşallahh...
ya hayalim yaaaa 4 gün var adete bunalıma girdim ben sıkıntı yaptım gene yaaaaaa....fenalardayım dün gittim dayanamayıp teste işeyiverdimmmAllah da dediki heralde bekle biraz bekleeeee 2 haftada coşma daha test renk almadan su kaçırdım üstüne araya gitti test
sonra dedim sakin olayım bak testi bile yapamadım demekki oluruna Allaha bırak bekleeeeee:18:
h-deryaa ikiz anasi nasilsin iyimisin ,,hersey yerli yerindemi ???
ayy cnm kusura bakma gormdim. bildigin gibi devam yatakla butunlestim. sen nasilsin?sweet senide hal hatrini sormustum ama gozden kacirip okumadin sanirim
h-deryaa ikiz anasi nasilsin iyimisin ,,hersey yerli yerindemi ???
ben çok iyiyim canım bugün kan testiylede hamile olduğum kesinleşti![]()
aaa çok sewindim hayırlı olsun canım... darısı bekleyenlerin başına olsun...![]()
mesela benm
![]()