hmm tahmin etigim gibiymis,,ayy oda kotu beee,,o heyecani kursakta birakmak gibi bisey olmali,,,allah kimseye yasatmasin
evet kötü.ben 2 gün yaşadım annelik heyecanını...sonu hüsran.hayırlısı bakalım....rabbim zamanı gelince verir inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm tahmin etigim gibiymis,,ayy oda kotu beee,,o heyecani kursakta birakmak gibi bisey olmali,,,allah kimseye yasatmasin
selamlar heskese
başlığı çok yaratıcı buldum,kim bulduysa tebrik ederim:)
ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım,salı günü test yaptırıcam,
adet olmuş gibi ağrım var(ben normalde adet olunca 1 gün sonra filan ağrım olur,az ama)korkuyorum çok
göğüslerim çok şişti bide,o da normalde hiç şişmezdi.evde bi test var ama zor tutuyorum kendimi yapmamak için
acaba yapsammı ki
o zaman benim kızzz mı :26:
ocak ve subat aylari yasina 2 yas eklicek ,,diger aylarda doganlar 1 yas eklicek ,,yani ben 30um 31 yasina bakiyorum ,,artik dogru yanlis bilmiyorum ,,hayirlisi hele olsunda oglani kizi farketmez ,,,
kizlar gorusuruk ben kactim![]()
evet kötü.ben 2 gün yaşadım annelik heyecanını...sonu hüsran.hayırlısı bakalım....rabbim zamanı gelince verir inş
hmmm:26: sen haziranda temeli kazmistin dimi ,,evet kiz gosteriyor,,,ama benim icimde hala erkek hissi var senin icin nedense
benim de adet sancılarım vardı...
inşallah aşılama tutmuş ve bebişin seninledir...
test yapma gelmediyse bat ın...
hımmm o zaman ben 30 olarak bakcam du bakim be merak ettim töbe yarabbim doğmamış olmamış bebege don biçios allahm sen affet :)
normalde 25 günde bi olur adetim ama çatlatma iğnesi+progestan kullandığım aylarda 30-31 gün oluyo.yani bat a daha 5 gün var ama doktor 12.günü gel bakalım.adete kadar stres olma,tuttuysa belli olur dedi.senin ne zaman başlamıştı ağrıların
bu arada kusura bakma kendi heyecanımdan senin tebrik etmeyi unuttum
hayırlı olsun bebeğin,Allah sorunsuz bi hamilelikle kucağına almayı nasip etsin inşallah
tabi darısı başımıza:)
adete bi hafta kala başlamıştı.. agrı
adet olucamı düşünmüştüm.....
şimdi senin 12. gün salı günümü
yoksa batın mı salı...???????????
doktor kanda bakarrr sen evde yapsan çıkmaz kii...
inşallahhhh bebişşşşş vardır...![]()
adete bi hafta kala başlamıştı.. agrı
adet olucamı düşünmüştüm.....
şimdi senin 12. gün salı günümü
yoksa batın mı salı...???????????
doktor kanda bakarrr sen evde yapsan çıkmaz kii...
inşallahhhh bebişşşşş vardır...![]()
Allah sanada hemen bekletmeden nasipp eder inşallahhhhhhhhhhhhhhh
aminnn hamiş duası yaptım bak san....:)))))))))))))
kız perim kız sen evdemi öğrenmiştin ne zaman öğrendin battan nekadar sona
12.gün salı,batımda perş,cuma filan işte,
inşallah vardır.bizim 2 yıl oldu,hiç tutmadı
hiçde öyle göğsüm şişip,erken ağrım olmamıştı
ilaçlardan desem aynı ilaçları daha önce 3 defa kullandım,bilmiyorumki işte
inşallah,bak tuttarsa kız olursa adını peri koyabilirim:))
bat 29 hazirandı
ama ben bi ay önce bir gün önce adet oldum
o yüzden 30 dageçti bekledim.
1 temmuzda evde test yaptım... silik çizgi çıktı...
yani 2 gün geçmişti.. sonra hastaneye gittik hemen kada baktılar bi saat sonra sonuç çıktı
kızlar bide bişey sorcam
2 yıldır istiyoruz ama ben ilk defa kan testi yaptırıcam:)tabi o zamana kadar adet olmazsam
diğer testler gibi değil demi
yani öle sabah aç karnına filan gibi şeyler yok demi
yok canım aç tok farketmio kanda beta hcg bakıolar