hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

valla ben batımı bilmiyorummm:)) allah ne zaman nasip ederse o zaman adet olacam:))))ya da olamayacammm:)) benım duzenım bozuldu şimdi ben temmuz ayında hiç adet olmadımmm ağustos 5 de oldum muhtemelen eylülün ilk haftası gibi olmam lzımmmm bakalımmmmmmm .... senın ne bak ne zaman olmamanı beklioruzzzzz:)

29 ağustos benim.daha var..sen de en iyisini yapmışsın takibi bırakmakla..daha sakin olursun.ben de öyle yapıcam diyorum her ay ama olmuyor.illa ki takip ediyorum.

malesef ki ben takip edemedim bir türlü çift çizgi goremedım sınır oldum sınır

ben de emin olamıyorum...ben denemeden önce doktora gittim pek ilgilenmedi...alttan muayene yaptı kist yok.. herşey iyi bi sene dene olmazsa eşinle gel ddei folik asıt verdi..
adetinin 11 .günü dedi..öncesi ve sonrası ilişki dedi...ama arkadaşımın doktoru 10. gün 20 .güne kadar demiş

ben de emin olamıyorum...ben denemeden önce doktora gittim pek ilgilenmedi...alttan muayene yaptı kist yok.. herşey iyi bi sene dene olmazsa eşinle gel ddei folik asıt verdi..
adetinin 11 .günü dedi..öncesi ve sonrası ilişki dedi...ama arkadaşımın doktoru 10. gün 20 .güne kadar demiş

bir yıl dolmadan ilgilenmiyorlar malesef.. :50:

arkadaşlar ben geldim. Sonucumu aldım. Sonuç 4.80. oradaki kız dedi ki tam sınırda olabilirde olmayabilir de. yada adetiniz yaklaşmış olabilir dedi. ama adetime 5-6 gün var ya. neyse işte addetten sonra tekrarlayın testi dedi.

ayyy arkadaşlar bi cevap verin ilk size söyledim yaa sizce hamile olabilir miyim? eşim açmıyor telefonu soramıyorum ona. bana bi yardımcı olunnnn :52:

arkadaşlar ben geldim. Sonucumu aldım. Sonuç 4.80. oradaki kız dedi ki tam sınırda olabilirde olmayabilir de. yada adetiniz yaklaşmış olabilir dedi. ama adetime 5-6 gün var ya. neyse işte addetten sonra tekrarlayın testi dedi.
Valla canım bekle istersen geç döllenme olabilir daha da vardı adetine hadi hayırlısı inşallah bebişin seninleir.:16:

dikkat et canım fazla yorma kendini tutunma aşamasında olabilir iyi bak bebişine..

serapcım bende hiç belirti yok yaaa inanamıyorum yani o yüzden. göğüs ağrımda adetten gibi geliyo. gerçi benim bu kdr erken başlamazdı göğüslerim ağrımaya ama. neyse işte öle canım yaa. ufff yarın tekrar kan testi yaptırsam mı sence? bayramda da yapıyorlar mı acaba?

ay Allahım inşaallah hayırlısıyla vardır yaaa. şu maymun kocamda açmadı sinir oldummmm. uffffffff bayrama müjde olsaydı hayırlısıyla keşke:52:

Pazartesi bir daha yaptır canım istersen acilden hemen yapıyorlar ben özelin acilinden yaptırdım devlette yapmadılaar da özelde doktorda iyiydi hemen alıverdiler.Bayramda da aciller kalabalık olur ama bebiş için değer.

serapcım bende hiç belirti yok yaaa inanamıyorum yani o yüzden. göğüs ağrımda adetten gibi geliyo. gerçi benim bu kdr erken başlamazdı göğüslerim ağrımaya ama. neyse işte öle canım yaa. ufff yarın tekrar kan testi yaptırsam mı sence? bayramda da yapıyorlar mı acaba?
İlde mi yaşıyorsun canım özel hastane varsa hemen yapıyorlar yaptır canım ben olsam yaptırırdım bakalım değerler yükselmiş mi? İmkanın varsa yarın yaptır değerlerden belli olur yükselmişse bebişin senledir.

Pazartesi bir daha yaptır canım istersen acilden hemen yapıyorlar ben özelin acilinden yaptırdım devlette yapmadılaar da özelde doktorda iyiydi hemen alıverdiler.Bayramda da aciller kalabalık olur ama bebiş için değer.

ben en iyisi öle yapayım bayramın 1.günü gideyim yaptırayım inş. yarın yaptırsam anlaşılmaz mı değer acaba?

canım o değer adetin yaklaştığı için de çıkmış olabilir.5-6 gün olsa bile çıkar.sen batını bekle.olmazsa test yaptır yeniden.
eğer pozitif çıkarsa bize de haber ver.hep beraber eğlenelim,sevinelim :24::24::24::32::32::21::21::21:

Back
X