- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Hoşbulduk canım dün hafiften bir kahverengi leke geldi. Geceden beri birşey yok bakalım beklemedeyim..hoş geldiiiiinnasılsııın? geldi mi kırmızılar:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım dün hafiften bir kahverengi leke geldi. Geceden beri birşey yok bakalım beklemedeyim..hoş geldiiiiinnasılsııın? geldi mi kırmızılar:26:
Hoşbulduk canım dün hafiften bir kahverengi leke geldi. Geceden beri birşey yok bakalım beklemedeyim..
ayyyyyy:18::18:heyecanlı bekleyiş başlasın. sonucu bize de bildir.bende geldim kızlar:) kan verdim de geldim hemde:) ama saat 3 ,3.30 gibi çıkacak galiba sonuçlar((((( neyse olsun hayırlısıyla bebeiş olsun da geçte öğreniriz ne yapalım:)
ayyyyyy:18::18:heyecanlı bekleyiş başlasın. sonucu bize de bildir.
inşaallah gebeyimdir hayırlısıyla. ama hiçbir belirti yok orkidecim ya bende. acaba hakikaten hormonlar yüzünden mi 4.80 çıktı ki![]()
Allahım inşaallah hayırlısıyla vardır yaaa inşaallah. 3 e kdr beklemek gerekiyor işte sonucu. poffffffff Allahım hepimize hayırlı ,sağlıklı, imanlı çocuklar versin inşaallah.tatlım orada bişeycikler oluşmasa bu değer çıkmazdı emin ol.![]()
kızlar slm nasılsınız ? Bence de değer olusmamıs olsa neden o kadar çıksın ki , hamileler var mı yeni bakalım ne olacak gerçekten üzülmicem regl olursam çünkü içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor. sayılı günler kaldı.
iyiyiz canım sağolasın. sen nasılsın? nerelerdesin topiğe pek uğramıyorsun?
tatlım 4 gündür işe gelmiyorum rahatsızlandım nedenini bilmediğim bir şekilde hani ceyranda kalmamıs olsam dicemki kesın hamıleyım her gun kusuyorum mıdem bulanıyordu ıkı gundenberi işe gelıyorum bugun de yarım gün , daha iyiyim şimdilerde evdede bılgısayarım bozuldu zaten mılattan önce kalma bir laptopum vardı o da bozuldu :) askımın sayesınde yapayım derken hallettı
kızlar slm nasılsınız ? Bence de değer olusmamıs olsa neden o kadar çıksın ki , hamileler var mı yeni bakalım ne olacak gerçekten üzülmicem regl olursam çünkü içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor. sayılı günler kaldı.
kızlar günaydın..12 de Fethiye yollarına düşüyorum
görüşürüz oraya varınca..iyi bayramlar..iyi tatiller..
![]()
kızlar günaydın..12 de Fethiye yollarına düşüyorum
görüşürüz oraya varınca..iyi bayramlar..iyi tatiller..
![]()
kız belkim de hamişsin![]()
Arkadaşlar ben şimdi köye mezar ziyaretine gidiyorum. gelince sizlere haber vereceğim inşaallah. saat 3te telle arayıp sorarak öğreneceğim inşaallah:)
ya ben nasıl öğrenicem haberini saat 1 de cıkıcammmmmmmmm mesaim biticek üff evdede bilgisayarımda bozuk merakdan catlıcam sımdı hadı hayırlısı olsun senın için ama negatıf cıkarsada üzülmek yok tamam mı
üzülmek yok inşaallah daisy. ben kendimi kötü sonuca hazırladım iyi çıkarsa sevinirim. kötü çıkarsa da üzülmem inşaallah:) dünde aynı şekilde davranmıştım.