hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar slm nasılsınız ? Bence de değer olusmamıs olsa neden o kadar çıksın ki , hamileler var mı yeni bakalım ne olacak gerçekten üzülmicem regl olursam çünkü içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor. sayılı günler kaldı.

kızlar slm nasılsınız ? Bence de değer olusmamıs olsa neden o kadar çıksın ki , hamileler var mı yeni bakalım ne olacak gerçekten üzülmicem regl olursam çünkü içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor. sayılı günler kaldı.

iyiyiz canım sağolasın. sen nasılsın? nerelerdesin topiğe pek uğramıyorsun?

iyiyiz canım sağolasın. sen nasılsın? nerelerdesin topiğe pek uğramıyorsun?

tatlım 4 gündür işe gelmiyorum rahatsızlandım nedenini bilmediğim bir şekilde hani ceyranda kalmamıs olsam dicemki kesın hamıleyım her gun kusuyorum mıdem bulanıyordu ıkı gundenberi işe gelıyorum bugun de yarım gün , daha iyiyim şimdilerde evdede bılgısayarım bozuldu zaten mılattan önce kalma bir laptopum vardı o da bozuldu :) askımın sayesınde yapayım derken hallettı

tatlım 4 gündür işe gelmiyorum rahatsızlandım nedenini bilmediğim bir şekilde hani ceyranda kalmamıs olsam dicemki kesın hamıleyım her gun kusuyorum mıdem bulanıyordu ıkı gundenberi işe gelıyorum bugun de yarım gün , daha iyiyim şimdilerde evdede bılgısayarım bozuldu zaten mılattan önce kalma bir laptopum vardı o da bozuldu :) askımın sayesınde yapayım derken hallettı

kız belkim de hamişsin:34:

tatlı hayalim:24:güzel hayaliiim.ben seni çoook ösledim. şu tavukluk olmasa akşam gelir görürüm seni:43: bu akşam buralardaysan gelmeye çalışacağım:42:

Son düzenleme:

benim sonuç 3 te çıkacak cnm size de haber vereceğim inşaallah. Allah'ım hayırlı sonuçlar versin inşaallah.

kızlar günaydın..:3: 12 de Fethiye yollarına düşüyorum :55: görüşürüz oraya varınca..iyi bayramlar..iyi tatiller..:3::7::24::21:

kız belkim de hamişsin:34:

Aklımda beynim de belki desem de eminim hamile değilim tatlım . Gece cam acık yattık o yüzden bırde misafirlerim vardı temizlik filan derken yorulmuştum pazar günü .Hem mide bulantısı bu kadar erken belirti olmaz çok yerde okudum kendim acaba oldu mu olmadı mı dıye merakımdan çatlasamda eminim olmadı içimdeki ses hep hayır bu ay da hamile değilsin dedi. doktora da gidemedim malesef ilaç kullanamıcağım için belki yediğim bir şeyler dokundu ne bilim ama kesinlikle hamile değilim biliyorum , bundan sonra üzülmemeye karar verdim oluruna bırakıcam geçen ayda öyle dedim ama yine yapamadım ama bu ay üzülmicem çünkü ben üzüldükçe yakınlarımıda üzüyorum hem bu ay çok hamile var yakınlarımdan bende o telaşeye gelmim :) zaten sağlığımız yerinde kocamın dediği gibi bakalım durumlar neyi gösterir bilemem ben bu ay yumurtlama günümü ovulasyonla bile tutturamadım ne bilim gormedim cift cizgiyi hep silikti reglımden sonrakı gun kopkoyu çıktı ama imkansız giibi bir şey o da malesef

Arkadaşlar ben şimdi köye mezar ziyaretine gidiyorum. gelince sizlere haber vereceğim inşaallah. saat 3te telle arayıp sorarak öğreneceğim inşaallah:)

Arkadaşlar ben şimdi köye mezar ziyaretine gidiyorum. gelince sizlere haber vereceğim inşaallah. saat 3te telle arayıp sorarak öğreneceğim inşaallah:)

ya ben nasıl öğrenicem haberini saat 1 de cıkıcammmmmmmmm mesaim biticek üff evdede bilgisayarımda bozuk merakdan catlıcam sımdı hadı hayırlısı olsun senın için ama negatıf cıkarsada üzülmek yok tamam mı

ya ben nasıl öğrenicem haberini saat 1 de cıkıcammmmmmmmm mesaim biticek üff evdede bilgisayarımda bozuk merakdan catlıcam sımdı hadı hayırlısı olsun senın için ama negatıf cıkarsada üzülmek yok tamam mı

üzülmek yok inşaallah daisy. ben kendimi kötü sonuca hazırladım iyi çıkarsa sevinirim. kötü çıkarsa da üzülmem inşaallah:) dünde aynı şekilde davranmıştım.

üzülmek yok inşaallah daisy. ben kendimi kötü sonuca hazırladım iyi çıkarsa sevinirim. kötü çıkarsa da üzülmem inşaallah:) dünde aynı şekilde davranmıştım.

Hepimiz için hayırlısı olsun ben de artık üzülmemeye karar verdim nasıl olacak bilmiyorum ama üzülmeyeceğim inş

Back
X