hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bu resmi yeni yaptım cok beğendim sizde görün dedimmm

Eklentiler

• $istanbul.webp
    $istanbul.webp
    49 KB · Görüntüleme: 30
hoş bulduk rümüşkooooo. nasılsın kırmızılar ne durumda teşrif ettiler mi. bu ay kulağını çektireceğim bi takip ettir şu yumurtanı bu ay

:46::46::46:aferin sana ben pek beğendiiim. ne güzel şeyler biliyorsunuz ya.:27:
kırmızlılar gelmedi ama gelcekler biliyrum bütün belirtiler başgösterdi
yav devlet hastanesindeki doktorları bi sevemedim gitti cok kötü anılarım var yani sanırsam ondan gidesim gelmiyorr zaten cekingen bi insanım hic soru soramıyorum tıkanıp kalıyorumm özele gitmek için herifi kandırmam lazım ama inşallah gitcem
kız cok bilmiyrum öyle acemi bir şekilde yapıyorum asıl sen ne güzel şeyler biliyrsun koskoca doktorsun...

Son düzenleme:
kırmızlılar gelmedi ama gelcekler biliyrum bütün belirtiler başgösterdi
yav devlet hastanesindeki doktorları bi sevemedim gitti cok kötü anılarım var yani sanırsam ondan gidesim gelmiyorr zaten cekingen bi insanım hic soru soramıyorum tıkanıp kalıyorumm özele gitmek için herifi kandırmam lazım ama inşallah gitcem
kız cok bilmiyrum öyle acemi bir şekilde yapıyorum asıl sen ne güzel şeyler biliyrsun koskoca doktorsun...

insan o kadar çok sene okuyunca bir şeyler biliyor ama böyle rahatlatıcı, yaratıcı şeylerle ilgilenmek çok güzel. benim çok vaktim olmuyor böyle şeylere olsa da artık akşam olunca halim olmuyor. evi bile toparlayamıyorum. çook piiis:50::51:

tatlım bence geciktirme. ikna et kocayı adetin 3. günü git doktora. daha ne bekliyorsun:20:

berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav:5:

insan o kadar çok sene okuyunca bir şeyler biliyor ama böyle rahatlatıcı, yaratıcı şeylerle ilgilenmek çok güzel. benim çok vaktim olmuyor böyle şeylere olsa da artık akşam olunca halim olmuyor. evi bile toparlayamıyorum. çook piiis:50::51:

tatlım bence geciktirme. ikna et kocayı adetin 3. günü git doktora. daha ne bekliyorsun:20:

inşallah gitcem bu ay bi aksilik olmassa...hattah ne yaptı acaba gelmedi halen güzel bir haber verse bile ne güzel olur...bende seviyorum ama bide iyi yapmasını öğrensem cok cok iyi olcam da tek gine öğrenemiyorum kafa almıyor ..senin işin cok zor herkes yapamaz hem calış hem ev kadını ol cok ozr cokk zor

berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav:5:

aynennnnnn bende seselniyorummmmmmmmmmmmmm geriiiiiiiiiiii gelin :76:

anam kız elaaaaa:1:sesime mi geldin. tatlım nasılsın? son konuştuğumuzda sıkıntılar vardı. umarım her şey yoluna girmiştir.

kuzum bak cağırdın geldim hemen,

hem ne oldu şu ateş takibi test falan yaptın mı ?

anam kız elaaaaa:1:sesime mi geldin. tatlım nasılsın? son konuştuğumuzda sıkıntılar vardı. umarım her şey yoluna girmiştir.

canım suyum tam sınırda fazla olması sıkıntıymış...

onun dışında gelişim geriliğini fazla önemsemedi kabul edilebilir sınırlar içindeymiş, aradaki fark artarsa sıkıntı olur dedi

kuzum bak cağırdın geldim hemen,

hem ne oldu şu ateş takibi test falan yaptın mı ?

yok canım ya test yaptırmadım. değilimdir diye düşündüm ama kızların yorumu hamile olabilirsin şeklinde. eğer bu ay yine hamile isem şok olurum. eşim korunmak istemediğinden bende ne kadar yetersiz bir korunma yöntemi olduğunu bilsem de ateş takibi ile korundum. eğer hamile isem gerçekten şaşıracağım yani.:26:

canım suyum tam sınırda fazla olması sıkıntıymış...

onun dışında gelişim geriliğini fazla önemsemedi kabul edilebilir sınırlar içindeymiş, aradaki fark artarsa sıkıntı olur dedi

kuzum benim inşallah kötü bir şey olmayacak. başka doktora falan gittin mi?

yok canım ya test yaptırmadım. değilimdir diye düşündüm ama kızların yorumu hamile olabilirsin şeklinde. eğer bu ay yine hamile isem şok olurum. eşim korunmak istemediğinden bende ne kadar yetersiz bir korunma yöntemi olduğunu bilsem de ateş takibi ile korundum. eğer hamile isem gerçekten şaşıracağım yani.:26:

bidakka bidakka senin batın mı gecti ne oldu yav

hayırlısı ile gelsin inşallah belki senin kuzun da benim ki gibi sürpriz yapacaktır:52:

bidakka bidakka senin batın mı gecti ne oldu yav

yok batım ne zaman bilmiyorum kürtaj olduğumdan da hamile kalmak istemediğimden ateş takibi yaptım ona göre korundum ama bi terslik var tablo hamile tablosuna benziyor. ateş topiğine sordum olabilir test yap dediler. ben de bilmiyorum yani. olduysa şok geçireceğim. gerçekten:26:

Back
X