ay canım hadi gözün aydın. gayet iyi olmuş. çocuğu gurbet ellerde doğurmak büyütmek zor olurdu.
geldiiiim ben hani çöreklerrümüş kesinleşti genetik hiç bir sorun yok
naşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım hadi gözün aydın. gayet iyi olmuş. çocuğu gurbet ellerde doğurmak büyütmek zor olurdu.
geldiiiim ben hani çöreklerrümüş kesinleşti genetik hiç bir sorun yok
hoş bulduk rümüşkooooo. nasılsın kırmızılar ne durumda teşrif ettiler mi. bu ay kulağını çektireceğim bi takip ettir şu yumurtanı bu aynaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
bu resmi yeni yaptım cok beğendim sizde görün dedimmm
kırmızlılar gelmedi ama gelcekler biliyrum bütün belirtiler başgösterdihoş bulduk rümüşkooooo. nasılsın kırmızılar ne durumda teşrif ettiler mi. bu ay kulağını çektireceğim bi takip ettir şu yumurtanı bu ay
aferin sana ben pek beğendiiim. ne güzel şeyler biliyorsunuz ya.
![]()
kırmızlılar gelmedi ama gelcekler biliyrum bütün belirtiler başgösterdi
yav devlet hastanesindeki doktorları bi sevemedim gitti cok kötü anılarım var yani sanırsam ondan gidesim gelmiyorr zaten cekingen bi insanım hic soru soramıyorum tıkanıp kalıyorumm özele gitmek için herifi kandırmam lazım ama inşallah gitcem
kız cok bilmiyrum öyle acemi bir şekilde yapıyorum asıl sen ne güzel şeyler biliyrsun koskoca doktorsun...
insan o kadar çok sene okuyunca bir şeyler biliyor ama böyle rahatlatıcı, yaratıcı şeylerle ilgilenmek çok güzel. benim çok vaktim olmuyor böyle şeylere olsa da artık akşam olunca halim olmuyor. evi bile toparlayamıyorum. çook piiis
tatlım bence geciktirme. ikna et kocayı adetin 3. günü git doktora. daha ne bekliyorsun![]()
berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav![]()
berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav![]()
kuzum bak cağırdın geldim hemen,
hem ne oldu şu ateş takibi test falan yaptın mı ?
anam kız elaaaaasesime mi geldin. tatlım nasılsın? son konuştuğumuzda sıkıntılar vardı. umarım her şey yoluna girmiştir.
canım suyum tam sınırda fazla olması sıkıntıymış...
onun dışında gelişim geriliğini fazla önemsemedi kabul edilebilir sınırlar içindeymiş, aradaki fark artarsa sıkıntı olur dedi
kuzum bak cağırdın geldim hemen,
hem ne oldu şu ateş takibi test falan yaptın mı ?
canım suyum tam sınırda fazla olması sıkıntıymış...
onun dışında gelişim geriliğini fazla önemsemedi kabul edilebilir sınırlar içindeymiş, aradaki fark artarsa sıkıntı olur dedi
yok canım ya test yaptırmadım. değilimdir diye düşündüm ama kızların yorumu hamile olabilirsin şeklinde. eğer bu ay yine hamile isem şok olurum. eşim korunmak istemediğinden bende ne kadar yetersiz bir korunma yöntemi olduğunu bilsem de ateş takibi ile korundum. eğer hamile isem gerçekten şaşıracağım yani.:26:
ilac faln kullanıyormusun
yok canım ya test yaptırmadım. değilimdir diye düşündüm ama kızların yorumu hamile olabilirsin şeklinde. eğer bu ay yine hamile isem şok olurum. eşim korunmak istemediğinden bende ne kadar yetersiz bir korunma yöntemi olduğunu bilsem de ateş takibi ile korundum. eğer hamile isem gerçekten şaşıracağım yani.:26:
bidakka bidakka senin batın mı gecti ne oldu yav
hayırlısı ile gelsin inşallah belki senin kuzun da benim ki gibi sürpriz yapacaktır![]()