Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
kızzzzz kikiiimm gözün aydınn hadi ay cok sewindim yaa
yaz bize yazzzz... inşallah koyulasacak dahada canımm![]()
Amanda aman resmin güzelliğine bak... Bugün gördüğüm en güzel resim :) allahın izniyle kandada görürsün pozitifi canım hayırlı olsun şimdiden... Bu iş bu kadar :) darısı bize :):):):)
Hayırlı olsunnnnnnn darısı başımızaaaaa :)![]()
grmedım uzun bı sure canm kafamı dagıttım anlarsın yayasooooo nerelerdesin sen? nasılsın? ne var ne yok?
rümüşe noldukiRumeysayi bende merak ediyorum nasıl oldu acaba kanaması durmuştur inşallah....![]()
saolun kızlar valla beni acayip heyecanlandırıyorsunuz he![]()
kızlar eşim test bozuk olabilir diye ikincisinide kullandırttı sağolsun sabaha testim kalmadı erkenden gidip almalıyım
ikinci teste aynı şekilde çıktı hatta sankim az biraz daha koyu gibi
ne ne ne ne neeeeeeeedogrumu goruom ben
kikiiiiimm hamilesın sen yahuuuu
![]()
hadi onunda fotosunu koooyyyyysaolun kızlar valla beni acayip heyecanlandırıyorsunuz he![]()
kızlar eşim test bozuk olabilir diye ikincisinide kullandırttı sağolsun sabaha testim kalmadı erkenden gidip almalıyım
saolun kızlar valla beni acayip heyecanlandırıyorsunuz he![]()
grmedım uzun bı sure canm kafamı dagıttım anlarsın yasuperım bu aralar
ozledım sızı yaa bı gırem dedım anam ııkıde gırmısım uzun zamandır aldıgım en ıı haber bu
rümüşe noldukine zman kanaması oldu yıne
![]()
inzivaya cekıldıydımEvet galiba canım :44: kikiki
sen nerelerdesin görünmüyon zilli![]()
bılıom cnm faceden konusuoz da bu aksam olandan haberım yoktubir süredir oluyor duruyor. hastaneye falan yatıyor çıkıyor. bu akşam gene oldu![]()
Hayırlı olsunnnnnnn darısı başımızaaaaa :)![]()
hadi onunda fotosunu koooyyyyy![]()
boşwer testi mesti bak ondada ikinci çizgi cıkmış sen doktora git hemen
![]()
iyi oldu hafta sonunun gelmesi bat gününde gelmiş olur öyle gidersin doktora...sanırım testi tekrarlamakta kararlısın..bosweer kikim hassas olmayıwersin yapacaksanda testi...bak bnm testte çıkmamıstı kanda cıktı hamilesin işteecanım doktor kaldı pazartesiye haftasonuna girdik şansıma ,sabah hassas testte bulamam kapalı eczaneler ,normalinden alabilirim yine
ooooooo e daha ne olsun hamilesin işte kikiiiiiiiiiimkız sıra bana geldi heeee
![]()
daha dur baslar yakında belirtilerinKız orkim valla hep sen ve bercesteyle aynı anda hamişliği hayal ediyordum,inşallah ayağımı sürterim arkamdan hemen siz gelirsiniz .
kız psikolojikmidir bilmiyorum adet ağrım var hafif hafif ,akıntı dışındada hiçbir belirtim yok ,oysa heray tonlarca belirtim olurdu![]()
Kız orkim valla hep sen ve bercesteyle aynı anda hamişliği hayal ediyordum,inşallah ayağımı sürterim arkamdan hemen siz gelirsiniz .
kız psikolojikmidir bilmiyorum adet ağrım var hafif hafif ,akıntı dışındada hiçbir belirtim yok ,oysa heray tonlarca belirtim olurdu![]()
inzivaya cekıldıydımdöndüm geldım ama sonunda topladım kendımı
![]()
inşallaahh sen turnayı gözünden vurup ikiz doğurcan bak görpsikolojik değil hayatım aynı adet ağrısı oluyor yine. ben de inanıyorum. inşallah önümüzdeki ayabebişlerimin haberimi vereceğim