kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.![]()
Sana ha simdi boyle icimden sayiyoum kiziyorum.daha 4 gun varken yapilirmi kuzum.ben eve geciyom gcince daha rahat sayicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.![]()
kikiiiiiiiiiimmmmmmm hamiş misin seeennnnnnnİnş canım.bende 2 yıllı doldurdum ,tam aşılamaya geçiş yapacak iken bu ay geldi ,allahım herkeze nasip eder inşallah ,
günaydın kızlarrrrrrr![]()
daldım hemen ortalığa günaydın demeyi unutmuşum
Gününüz aydın olaaaaaaaaaaaa
Dün gece kırmızı kartı gördümmm, halsizlik ve bel ağrım var,bide anlam veremediğim koyu renkete, kahverengi akıntımBenden haberrler şimdilik böyleee... Biraz da siz rapor verin bakimmm....
Ireeemmm nasılsın?
kikiiiiiiiiiimmmmmmm hamiş misin seeennnnnnn![]()
çok tebrik ederim canım darısı başımızaaa ayağınızı sürtün de biz de arkanızdan gelelim
Günaydın tatlım nabersin gördün mü bebikini![]()
Hadiiiiiiii![]()
kıkımı bklerken mubarek 9 doğurdunuz dımı..kız meraktan çatladım. ne olacak şimdi![]()
sımdıkkk bızım kıkı hamıle sen dua et pozıtıf cıktı bata 3 gun varıken.tersı olaydı erkenden test yaptğın icin burda kac kişinin aazarlamasını cekerdin bilemem3 gun var nisan 16 o yuzden kafam cookkk karisik
o progestandan bende şüphelendiydim ama yurtdışı sonucları olunca belki prolaktin gibi farklıdır diye düşündüydümsabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti
![]()
kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız
iyidir kızlar şükür günümüze, siz nasılsınız, violem gördüm tatlım bebişimi 15 gün bile çok değiştiriyo 2 hafta sonra için heyecanlıyımRabbim önelikle siz canlarıma ve bütün bebek isteyen bekleyenlere bir an önce tatdırsın bu duyguyu inşallah
![]()
hoşgitmişsin evineeee... ev gibisi var mıiyi misin şimdi:26: ben de fırına bi kek attıydım
çorbamı da koydum tamam. bugün kocamla otlanak dedim, pırasam var bi de mercimek çorbası bizim gibi şişkolara bunlar yeter de fazla bilemmm
midem inanılmaz bulanıyor adetli olmasam aceba diyecem amaböööööö
bünyem altüst olmuş, bu ne yaaaa
![]()
hani hamişim ya yorulamamam lazım o yüzden şu erken test yapanları yan yana dizip birine vuracam hepsi birbirini dövecekkimi insanın mesela benim erkenden çıkmaz testte ben 11. gün yaptımda noldu karalar bağladım nisana göz dikmiştim hamile kalmak için , sonuç
allah aşkına batınızı bekleyin yaw boşa harcaman şu testleri ....................
kız nerelerde olam kuzum ya...2.ve 3. ayım çok zor geçti yavrum yeni yeni hamilelliğin tadını çıkarmaya başladım...mide bulantıları ve klozetle olan aşkım sona erdi kuzum..dünde yaso kikim hamile deyince girem de bi halay çekem dedim...kaçmadım kuzum...geldim bi aralar yoktun ablanın yanındaydın ve ben halen daha ablanın yanında zannediyordum seni...
haftalık meselesine de yarın 14.haftamıza gircez teyzesi..benim minnakım büyüdü koskocaman oldu...
İnş canım.bende 2 yıllı doldurdum ,tam aşılamaya geçiş yapacak iken bu ay geldi ,allahım herkeze nasip eder inşallah ,
Kanama kesilmis gibi nerdeyse gelmemis hic.yatiyorum yarin baska dr gozukucem bakalim o neler soyleyecek senin de kirmizilar gelmis zaten biraz bekliyoduk aamleiyat olmasindan dolayi.
hani hamişim ya yorulamamam lazım o yüzden şu erken test yapanları yan yana dizip birine vuracam hepsi birbirini dövecekkimi insanın mesela benim erkenden çıkmaz testte ben 11. gün yaptımda noldu karalar bağladım nisana göz dikmiştim hamile kalmak için , sonuç
allah aşkına batınızı bekleyin yaw boşa harcaman şu testleri ....................
kikiiiiiiiiiimmmmmmm hamiş misin seeennnnnnn![]()
çok tebrik ederim canım darısı başımızaaa ayağınızı sürtün de biz de arkanızdan gelelim
tsk ederim violemm,,darsi herkezin basina olsunn... sen nasilsin ,,neler yapiyorsun ??
kıkımı bklerken mubarek 9 doğurdunuz dımı..
aynen oyle rumusum din din yureklerimiz bir kalkti bir indi
sımdıkkk bızım kıkı hamıle sen dua et pozıtıf cıktı bata 3 gun varıken.tersı olaydı erkenden test yaptğın icin burda kac kişinin aazarlamasını cekerdin bilemem
kiz sana daha once demistim ben bu ay cok rahatim diye ,,aslinda yapmicaktim progesteron benimde kafami cok karistirinca yaptim 5 gun kala cok cok hayal gibi bisi vardi ,,,yok hayal olabilir dedim,,sonra 3 gun kala dayanamayip tekrar yaptim ve pembe renkte beli olunca:44:,,aslinda yiné inanmamistim taki resmi yukleyince orkidem iremim evet var deyinceye kadar
kiki
o progestandan bende şüphelendiydim ama yurtdışı sonucları olunca belki prolaktin gibi farklıdır diye düşündüydüm
kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız
sende iyiki varsin rumusummminan o gun sen yoktun bi yanim hep senin icin endiseliydi ,,ins allahim saglikla kucagina verir melegini ,,iyi olmaniza sevindim bol bol dinlenin canim
inşallahh tatlım hepimiz görürüz o günleri, bizim kikiiii ne denemelerde bulundu bi bilsen, kocişini eve mi kapatmadı, yatak mı kırmadıresmen kampa girdi ve tam aşılama düşünürken hamile kaldı... olcak inşallah. tatlım bişi soracam eşinin tahlilleri yapıldı mı? bence daha fazla vakit kaybetme tut eşinin elinden dosdoğru doktor amcayaaa
kız delüü manyaağğğ, nasıl olsun tatlım yaaaa adetine daha kaç gün var beatatlım sen adetin geçmeden yapma, bi daha olmasın
![]()
kikiiimmmmm
yaa bilim böyle değişkenlik gösteriyor mu yaaaa:26: 3 ay çok uzun bi zaman. annede kansızlık... varsa ne olacak 3 ay beklenmez kiii:44: tabiii bence.... oyyy cennet gibi yerde yaşıyoz bea
yok anacagizim okadarda degil battin gecince gidiyorsun hemen butun kan tahlilerin yapiliyor eksik cikan vitaminin varsa vitamin takviyesi yapiliyor nebiliyim hamislige ozel vitaminlerin veriliyor ,,,sonra bi ara sabah ac karnina doktorda serbet icirip kan aliyorlar hamislik sekerin varmi diye ,,butun bunlar yapiliyor onceden .
ilk usg 3 aylikken yapiliyor burda,,
daldım hemen ortalığa günaydın demeyi unutmuşum
gününüz aydın olaaaaaaaaaaaa
dün gece kırmızı kartı gördümmm, halsizlik ve bel ağrım var,bide anlam veremediğim koyu renkete, kahverengi akıntımbenden haberrler şimdilik böyleee... biraz da siz rapor verin bakimmm....
ireeemmm nasılsın?