hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ne tatlı ya...maşallah maşallah :nazar: inşallah kucağına da alırsın. çok yakışmış göbüşün..ben hep hemen büyüyo sanıyorum ama öyle olmuyo demekki :31:

yok kız ne büyümesi 4 ay oldu cıbıldak gine belli oluyorda giyinikken cok belli olmuyor 4 ay olana kadar usg fotoları tahliler varsa mide bulantılarndan dolayı hamile oldguna inanıyorsun karnına bakarsan hic bişeycik olmuyor
inşallah sizde bugünleri sğlıklı gine yaşar bebişlerini kucağına alırsın.durmayınn calışmaya devam edin kac gün daha var calışmanız

doktoruna isinabilmek cok onemli ya dedigin gibi allahim iyi doktorlarla karsilastirsin bizim orkide gibi mesela.

senin simdi canin cok sikiliyor ya bunu da biseyler yaparak gecirmeye calisiyon ya diyom ki bu sefer tersini yap tembellik yap belki iyi gelir farkli gelir sen hic tembellik yapmamisindir bu zamana kadar

buyuklerimizi ihmall etmeyek

Bence dokktorun izin veriri gibi geliyor bana masallah rahat bi hamileleik geciriyosun annenlerin gellme lhtamili yokmu
insallah guzel haberlerl donersin
yok tembellik moralimi bozuyor, zaten kilo almış başını gidiyor, bi de hiçbirşey yapmadan oturursam oooo...arada oturup dinleniyorum o yeter:34: şimdi çamaşırları da serdim,kuruyanları katladım, evi güzel sildim süpürdüm, çok tozlanmamıştı erken bitti işim:21: şimdi azcık kendimle ilgileneceğim:16: belki iyi gelir. dün bi dekorasyn dergisi almıştım ona dalarım şimdi:34:
bakalım bi resim cekebilmişimym :)

uyy rumişin göbişi:16::16::nazar: ben şimdiden senin iki katın görünüyorum:1::1:

rumeysam doktora gore yarinda carpisma olacak. sonrasi farketmez dedi. uykum geldi yine ..

Son düzenleme:
yok tembellik moralimi bozuyor, zaten kilo almış başını gidiyor, bi de hiçbirşey yapmadan oturursam oooo...arada oturup dinleniyorum o yeter:34: şimdi çamaşırları da serdim,kuruyanları katladım, evi güzel sildim süpürdüm, çok tozlanmamıştı erken bitti işim:21: şimdi azcık kendimle ilgileneceğim:16: belki iyi gelir. dün bi dekorasyn dergisi almıştım ona dalarım şimdi:34:

uyy rumişin göbişi:16::16::nazar: ben şimdiden senin iki katın görünüyorum:1::1:
vucudun hazırlık yapıyor bebişin için yabancılık cekmessin hamile kalınca göbeğin şişcekya ben kendimi gecen aynada gördüm cıbıldak gene ne oluyr yav bana dedim

bakalım bi resim cekebilmişimym :)

uy yerim senin göbüşündeki bebişini :54::54::54::54: Ne tatlısınız öyle yaw :54::54::54: Sende almamışsın ben gibi sanki ben sana az yaklaşık :9::9::9:

ne tatlı ya...maşallah maşallah :nazar: Inşallah kucağına da alırsın. çok yakışmış göbüşün..ben hep hemen büyüyo sanıyorum ama öyle olmuyo demekki :31:

canım kilolu değilsen zor çıkıyo 4. Ayda anca belirginleşiyo ben trençkotla gelip gidiyom işe kimse hamile demez çıkarınca montu az bir çıkıntı işte, ama oda arkadaşım kilolu hamile kalmıştı o 3 aylıkken şişlikte etkili tabi 6. Ayında gibi göbüş vardııı :53::53::53::53:

uy yerim senin göbüşündeki bebişini :54::54::54::54: Ne tatlısınız öyle yaw :54::54::54: Sende almamışsın ben gibi sanki ben sana az yaklaşık :9::9::9:

canım kilolu değilsen zor çıkıyo 4. Ayda anca belirginleşiyo ben trençkotla gelip gidiyom işe kimse hamile demez çıkarınca montu az bir çıkıntı işte, ama oda arkadaşım kilolu hamile kalmıştı o 3 aylıkken şişlikte etkili tabi 6. Ayında gibi göbüş vardııı :53::53::53::53:

aynen dediğin gibi senin göbüş ile benim göbüş aynı nerdeyse zaten 2 hafta icinde 3 kilo vermişim bebek beni yiyip bitiriyor galiba :1: ben şimdi 20 haftalğım kac aylık oluyorum 4 ay bitmiş mi oluyr

aynen dediğin gibi senin göbüş ile benim göbüş aynı nerdeyse zaten 2 hafta icinde 3 kilo vermişim bebek beni yiyip bitiriyor galiba :1: Ben şimdi 20 haftalğım kac aylık oluyorum 4 ay bitmiş mi oluyr

evet tatlım aramızda 6 hafta varmış ha , sen sağlıklı ol bebişte iyi olsun kilo almamak daha iyi , ben geçen iş dönüşü tartıldım 2 haftada 2400 almışım sonra üstümü değiştirip bir ihtiyaç molası verdim 1300 e düştü sabah tartılsam belkide vermiştim bile :9::9::9::9:

sosyoloğum benim senin ilaçların dozu nasıldı, sabah bir akşam bir miydi yoksa iğnemiydi:26:

cemrem doktor progestan ve cyclo prognovia diye bir ilac verdi normalde gunde uc defa al dedi ama ben iki defa aliyorum 12saatte bir oral aliyorum. acil cekim cikarsa bebek fotograflari cekerken uyumak istemiyorum. mesela yarin cekim var. uyumamam lazim. ama ilaclarida alicam tabi.

cemrem doktor progestan ve cyclo prognovia diye bir ilac verdi normalde gunde uc defa al dedi ama ben iki defa aliyorum 12saatte bir oral aliyorum. Acil cekim cikarsa bebek fotograflari cekerken uyumak istemiyorum. Mesela yarin cekim var. Uyumamam lazim. Ama ilaclarida alicam tabi.

la şu doktoruna bir harfiyen uy da :22::22::22:

cemrem doktor progestan ve cyclo prognovia diye bir ilac verdi normalde gunde uc defa al dedi ama ben iki defa aliyorum 12saatte bir oral aliyorum. acil cekim cikarsa bebek fotograflari cekerken uyumak istemiyorum. mesela yarin cekim var. uyumamam lazim. ama ilaclarida alicam tabi.

tatlım şimdi aldıklarını demiyorum da, yumurtlama için aldığın ilacın dozunu merak etmiştim, çünkü kimisinde bir yumurta kimisinde üç,beş oluşuyorya ben bunun nedenini merak ettim aceba bünye mi bu şekilde cevap veriyor yoksa alınan ilacın dozu mu yumurta sayısını arttırıyor:26:

canım öğlen dozunu da gece dozu ile birlikte al. heç bir şeycik olmaz. benim doktorum öyle öneriyordu. yoksa nasıl çalışacaksın ki:34:

tatlım şimdi aldıklarını demiyorum da, yumurtlama için aldığın ilacın dozunu merak etmiştim, çünkü kimisinde bir yumurta kimisinde üç,beş oluşuyorya ben bunun nedenini merak ettim aceba bünye mi bu şekilde cevap veriyor yoksa alınan ilacın dozu mu yumurta sayısını arttırıyor:26:

50 mg klomen kullandim. 3 yumos oldu doktorumun dedigine gore ..bunumu sordun cemre?

Back
X