hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ne oldu canım:53:

sağol canııım:16:

ooy geçmiş olsuun
amaann artık takmıyom bi tarfıma, adamın bencillikleri beni yıldırdır yaa, ona canım sıkılmıştı ama geçti daha iyiyim:8:
haftasonu geldi bizim kızlar gene kayıplara karıştı :131:
evettt :3: kız sen de azcık çık hava alll, bu arada beni sormuşsun, şimidi iyiyim tatlım benim. iyi olup olmamak insanın kendinde bitiyormuş, taktın bunalımdasın, takmadın ohhh cennet ayakların altında dünya bi hoş bi hoş:8::8::8::8::8::8::1::1::1:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk canlı tekmeyi hissettim bugün.karnımı actım alttrafta resmen karnım oynuyordu yaaa rabbim sizlere de yaşatır inşallahhhhhhhh sağlıklı gineeeee :16:
:45::45::45: gazan mübarek olsun:46:
sağol canım amin

ya ben evde yatmaya dayanamadım dışarı gezmelere çıktım. yürümedim ama hep oturdum:26:

:8::8::8::8:oooh hadi gözün aydın:16:
ohhh miiisss valla hiiiç kimse evde oturmasın:1::1: iyi yaptın azcık açılmışsındır...

amaann artık takmıyom bi tarfıma, adamın bencillikleri beni yıldırdır yaa, ona canım sıkılmıştı ama geçti daha iyiyim:8:

evettt :3: kız sen de azcık çık hava alll, bu arada beni sormuşsun, şimidi iyiyim tatlım benim. iyi olup olmamak insanın kendinde bitiyormuş, taktın bunalımdasın, takmadın ohhh cennet ayakların altında dünya bi hoş bi hoş:8::8::8::8::8::8::1::1::1:

:45::45::45: gazan mübarek olsun:46:

ohhh miiisss valla hiiiç kimse evde oturmasın:1::1: iyi yaptın azcık açılmışsındır...

havalar iyi degil burda yagmurlar yagiyor tatli tatli.haftaya cumartesi yatili misafirim var ve bi suru isim var onun stresi sardi ustune havalarda yagmurlu.kafana takmamayi basarabiliyosan ne mutlu sana.bende ogrenmeyi cok isterdim

Butun annelerin anne adaylarinin anne olmaya hazirlanan dostlarimin anneler gununu kutlarim.rabbim insallah bizlere iyi anne olmayi hayirli evlatlar yetistirmyi nasip eder insallahh

Slm kizlar anne ve ane adaylarimin gunu kutlu olsun gelecek sene bekkeyenlerin bebisi kucaginda olur insallahhhh :16::16::16:

Back
X