hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canlarrrrrrrrr regaip kandıliniz mübarek olsun inşallah mübarek gecede bütün dualarımız kabul olur bebek bekleyenlerimiz en kısa zamanda müjdeli haberler alır hamile olnalarda sağlıklı gine kucaklarımıza alırız inşallh

ne kaynatmışınz ne kaynatmışınz sabah sabah ceneniz düşmüşş maşallah :1:
kikiii bize temizliğini iteliyecekti ondan lafladık:1::1::1:
işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi[/QUOsonucun negatif canım.
yaa tatlım sen aşılama yapmadın mı:26: yanlış mı hatırlıyorum... cumartesi aklıma gelmişti hepinize dualar ettim:16:
evet inanılmaz :16: sacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem :1:
kuaföre gitsene tatlım, ilki zorlanıyo insan utanıyo çekiniyo ama sonra salıyorsun kendini:1::1::1:
canlarrrrrrrrr regaip kandıliniz mübarek olsun inşallah mübarek gecede bütün dualarımız kabul olur bebek bekleyenlerimiz en kısa zamanda müjdeli haberler alır hamile olnalarda sağlıklı gine kucaklarımıza alırız inşallh

aaammiiiiiiiiin inşallah canım benim, herkese benden de hayırlı kandiller:16::16::16:

kikiii bize temizliğini iteliyecekti ondan lafladık:1::1::1:
yaa tatlım sen aşılama yapmadın mı:26: yanlış mı hatırlıyorum... cumartesi aklıma gelmişti hepinize dualar ettim:16:

kuaföre gitsene tatlım, ilki zorlanıyo insan utanıyo çekiniyo ama sonra salıyorsun kendini:1::1::1:

aaammiiiiiiiiin inşallah canım benim, herkese benden de hayırlı kandiller:16::16::16:

kızkardeşim kuaförde calışıyor onu cağırrım eve o yapar en son care düşünüp duruyorum bakalım şartlar ne olur

herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? Hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh:49:

topiğimizin çıtır hamileleri

:nazar:horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek

:nazar:papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek

müstakbel hamileler

papatyadalı....................20 ocak

hayalimsin.......................21 ocak

cemremmm21................. 21 ocak

orkide02.......................24 ocak

yasemn.........................26 ocak

serap_serap...................15 şubat

not:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn:16::16:

bir gün inş benim bebişimde gelir :(

Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah...

ahahah evet dinleniyorum demek :60::60: kuzular da öğrencilerim 45 tane 1. sınıf öğrencim var beni çok yoruyolar :37: irem seni mahvedicek bu yazılanlardan sonra :60::60::60: yesene bişiler canım öyle yemeden olur mu bebik aç kalır sonra :20: hadi git ye bişiler :54:

1. sınıf durumunu çok iyi anlıyorum... 45 kişi çok kalabalıkmış benimkiler 30 kişi olmasına rağmen oturmadan günü bitirdiğim çok oluyor... Allah yardım etsin...

evet inanılmaz :16: sacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem :1:

cidden saç hızlı mı büyüyor? ben pek uzasın istemiyorum genetiksel sorunum var şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye... bende bu ağda olayını çok merak ediyorum bir çözüm bulursan koaför harici bende isterim...

ben yarınnnnnn doktora gidicem inşallah ayrıntılı usg olucammmmmmm bebişimi saedce resminde görebilcem ama olsunnnn onu cok özledimmmmmmmmmmm

Ne güzel yaaa... hayalini kurmak bile muhteşem...

kizlar bugun ilk defa kuran sohbetine katildim. ilk bir saat yasin okundu. arapca bilmeyen ben icin zor bir saatti. uykumu getirdi. zaten ilaclarda cabasi. ama iyi hissettim kendimi yinede ... sonra hoca geldi ve konusma yapti. 24 yasinda gencecik kadin ... yanyana oturdugumuz icin sohbet etme firsati buldum ..daha cok sevdim. ..sanirim bundan sonra gidicem

kizlar bugun ilk defa kuran sohbetine katildim. ilk bir saat yasin okundu. arapca bilmeyen ben icin zor bir saatti. uykumu getirdi. zaten ilaclarda cabasi. ama iyi hissettim kendimi yinede ... sonra hoca geldi ve konusma yapti. 24 yasinda gencecik kadin ... yanyana oturdugumuz icin sohbet etme firsati buldum ..daha cok sevdim. ..sanirim bundan sonra gidicem

Insanın sanki ruhu temizleniyor değilmi meltemcim... Yani bnm öyle oluyordu... Bende dersanedeyken giderdim daha sonra üniversite de gittim bikac defa... Insanın içine huzur veriyo...

ne zaman yaptırcan biopsi işlemini.
bartek hoşgeldin sefa geldin.dualırın icin allah razı olsun inşallah o güzel yerlere gitmek o maneviyata erişmek bizede nasip olur inşallah

kikimm trt 1 de süper dadı diye bir program vardı ordada yemek yemeyen cocuk icin yaptıkları vardı ben sana anlatayım dilim döndügünce belki yapmak istersin,
1,masayı kurdun cocugu cağırdın.cocugun tabağına onun istedği kadar yemek istedği yemekten secme hakkını veriyorlardı,
2,yemek yemiycem falan diyor ya ozamanda bu masa burda yarım saat kalıcak sonra masayı kaldırıcam bir dhaaki yemek saatine kadar sana hic bişey vermiycem diye kararlı bi ses tonuyla bağırmadan anlatıyordu.yemeği kaldırma saati yaklaştğını arada hatırlatıyordu.yemediyse direk masayı kaldırıyrolardı ve bidahaki yemek saatine kadar kesinlikle hic bişey vermiyorlardı.burda önemli olan annenin kesinlikle kararlı olmasıymış.
3,icinde cıkartma resimli olan bi cizgelge hazırlıyorlardı.yemeğini düzgün bi şekilde yerse o cıkartmaların bitanesini cocugna veriyorsun o cizelgeye yapıştıryor ve icten gelen bi afferin cakıyon.bir hafta boyunca güzelce bu cıkartmaları tamamlarsa haftasonu onun isteğdi bişeyi yapıyorsun mesela parka gitmek gibi.(gerci bu cizgelgeyi en başta hazırlıyorlardı sonradan hatırladım)
böyle cözüyrlardı yemek sorununu bazı cocuklar ilk gün bazıları 2.günde olsa düzene giriyordu yemek konusu.
öyle işte kikmm
çok güzel anlatmışsın rümeysaam :16: tebrik ederim süper dadı programı çok faydalıydı bi eğitimci olarak ben de izliyordum ama kaldırdılar yayından :19:

1. sınıf durumunu çok iyi anlıyorum... 45 kişi çok kalabalıkmış benimkiler 30 kişi olmasına rağmen oturmadan günü bitirdiğim çok oluyor... Allah yardım etsin...

cidden saç hızlı mı büyüyor? ben pek uzasın istemiyorum genetiksel sorunum var şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye... bende bu ağda olayını çok merak ediyorum bir çözüm bulursan koaför harici bende isterim...

30 normal canım benimki çok fazla :37:

amin inşallah dualarımz kabull olur.
aynanın karşısına geccen şekilden şekile gircen :1: ağda ile sanırsam öyle olur gibi geliyor bi arkdaşım son ayında öyle yapmıştı normalde yarım saat sürüyrsa ozman 1 saat sürmüş :1:
yada ben hazırlıycam kocişie cektircem
eğer sohbeti yapan hoca iyiyse gercekten cok güzel huzurlu oluyor sohbetler umarım devamını getirebilrsn
çok güzel anlatmışsın rümeysaam :16: tebrik ederim süper dadı programı çok faydalıydı bi eğitimci olarak ben de izliyordum ama kaldırdılar yayından :19:

30 normal canım benimki çok fazla :37:
evet kalktı ama yeniden başlıycakmış yakında trt 1 de gene

slm kizlar....herkesin kandilini kutluyorum gelemedim bugun...hepinizin dualari kabul olur insalllhhh....iyi geceler herkese....

ne zaman yaptırcan biopsi işlemini.
bartek hoşgeldin sefa geldin.dualırın icin allah razı olsun inşallah o güzel yerlere gitmek o maneviyata erişmek bizede nasip olur inşallah

kikimm trt 1 de süper dadı diye bir program vardı ordada yemek yemeyen cocuk icin yaptıkları vardı ben sana anlatayım dilim döndügünce belki yapmak istersin,
1,masayı kurdun cocugu cağırdın.cocugun tabağına onun istedği kadar yemek istedği yemekten secme hakkını veriyorlardı,
2,yemek yemiycem falan diyor ya ozamanda bu masa burda yarım saat kalıcak sonra masayı kaldırıcam bir dhaaki yemek saatine kadar sana hic bişey vermiycem diye kararlı bi ses tonuyla bağırmadan anlatıyordu.yemeği kaldırma saati yaklaştğını arada hatırlatıyordu.yemediyse direk masayı kaldırıyrolardı ve bidahaki yemek saatine kadar kesinlikle hic bişey vermiyorlardı.burda önemli olan annenin kesinlikle kararlı olmasıymış.
3,icinde cıkartma resimli olan bi cizgelge hazırlıyorlardı.yemeğini düzgün bi şekilde yerse o cıkartmaların bitanesini cocugna veriyorsun o cizelgeye yapıştıryor ve icten gelen bi afferin cakıyon.bir hafta boyunca güzelce bu cıkartmaları tamamlarsa haftasonu onun isteğdi bişeyi yapıyorsun mesela parka gitmek gibi.(gerci bu cizgelgeyi en başta hazırlıyorlardı sonradan hatırladım)
böyle cözüyrlardı yemek sorununu bazı cocuklar ilk gün bazıları 2.günde olsa düzene giriyordu yemek konusu.
öyle işte kikmm

canm işte adetliyken gtcem rahim duvarım ölcülcek ona göre adetten sonra parça alcak doktor bde aynı anda rahim filmim çeklcek kalınlığı çok aşırı dedi normali 6 cm miş bnmki 16 cm sıkntılı ya allahm yardm etsin bana

allah allah bende fantezi kurdum ben köşeye otursam sana yapacaklarımı söylesem ayyy ne güzel bir hayalll :16::16::16: sen beni birde şehzade anası olduğumda gör şimdi sadece cadı gelin rolündeyim:47::47::47: bu arada 2 gün önce kaygana bana bişey dedi bende ona beş dürdüm büktüm çıktım evime arkamdanda kocayı gönderdim arkamdan ne anlatacak diye :60::60::60: sonuç konuşmamış takdir ettim :9::9::9:

:1::1::1::1::1::1::1:::1:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:kocayıda arkadan gönderiyor :53: bişey diyecekmi diyee :53: kız farz edelim kocana senin için dert yanı olanı biteni anlatı ,:26: ne yaparsın o vakit :26: hiiii :53:korkulur senden vallahi tırstım yaf:18:

evet seni görmezden geliyorum bu sana son yazışım demek benim yüzümden topiği terk etmek istiyon diğer arkadaşler gerekeni yapar sana :63::63::63:

Ne demek son yazışım bea :22::22: arada nasılsın iyimisin yaz yani hatalarımı geç yeter :1:

:25::25::25: öööö et sevmem çook, şöyleee bi kısır olacak, patates salatası olacak, bi de kek tamamdır
ooolduuuu o kadar yolu senin kirli camı silmeye gelcem:33::33::33::33::33::33: hem ben sana silerim dedim mi bana dönen camın havasını atıyorsun:33::33::33:

ben sana hiiç bişi demiyorum, iremin eli kulağındadır gelsin zaten alır ifadeni:1::1::1::1::1:
sen denmarkında kala kala onlar gibi olmuşsun, kıçını rahata koyup işinini gücünü yaptıracak birilerini arıyorsun:1::1:
bana kendi ellerinle kek yapmazsan kısır yapmazsan gelmem, hatta sen çatla diye bizimkileri buraya toplarım pikniğe:8::8::8: meltem fotolarımızı çeker sana gönderir, eksik kalma diyeee:51::51::51::51:

Amann bee herkezde beni ireme havale ediyor :111:::111: değişik yerlere gönderin acık:1::1:o kadar yolu derken sanki yürüyerek gelecek sen uçağı değil uçak seni taşıyacak sonra arabayla ben alıcaktım havaalanından pehhh:22::22::22::22::22:denmarkta kala kala onlar gibiymiş :22::22::22: zilli aşufte senii ,altı üstü yadıma gelse keşke dedik 2gündür başıma kakıp durdunuz :22: zamane gençlik işte armut piş piknik sepeti koluma düş başkada bir iş yapmıyım pehhhhh:63::63::63:var yok derdi boğaz yok kısır yok patates :63::63:

bebeğim ben kaynanamı hiç tanımadım eşim 11 yaşındayken vefat etmiş :50: teyzeleri var ama eşim ben karımın kahvaltı sofrasını hiç bişeye değişmm diyince kimse bişi diyemiyo tabi :1::1: ama benm kendi annemden yaterince yiyom zaten kalayı öğren artık diye... izinde bana yaptırıyo yemekleri :23::23::23:

Hii:53: valla çok şanslısın çookk , benim kaynbabam yok ama onlar zaten zararsız olur ,kaynanayıda ,,,bişey olmaz yap şu çocuğu anası çok yaşlı fazla yaşamaz dediler .karı benden sağlam çıktı :120: bi tel aç ciyak cıyak kavga eder . Sesi büzülesice :22:

Back
X