kikim pazartesi belli olur ...çarşamba bat günü.![]()
bi güzel haberde senden alırız inşallah şekercan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kikim pazartesi belli olur ...çarşamba bat günü.![]()
Sizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen![]()
bi güzel haberde senden alırız inşallah şekercan![]()
dimi tahminimiz doğru çıkar inşallah, orkiyi iki tane pusetle düşünsene, yada böylee kocaman çift kişilik pusetlerleçok tatlııı
uuyyy canım benimçok sağol... sen hangi ara geldin gittin... bizim yerimize de kirazlarını yeeee
bunlar nasıl tatlı şeyler
gözün aydın, bak bi doktora gittin neler kaçırdın
bugün herkes çok keyifliiii orki sağolsun
![]()
seni de öpücem...Tu_met hep beraber inşallah..
ama umudum da yok ..sanki olmadı gibi geliyor..hiç belirti falan yok.
dimi tahminimiz doğru çıkar inşallah, orkiyi iki tane pusetle düşünsene, yada böylee kocaman çift kişilik pusetlerleçok tatlııı
uuyyy canım benimçok sağol... sen hangi ara geldin gittin... bizim yerimize de kirazlarını yeeee
bunlar nasıl tatlı şeyler
gözün aydın, bak bi doktora gittin neler kaçırdın
bugün herkes çok keyifliiii orki sağolsun
![]()
kızlarrrrrrrr solo türk ve türk yıldızları şu an keşif ucuşlarını yapıyorlarrrrrrrrrrrrr manyak le bunlar ucağı ters döndermiş gidiyor üfff cok manyak yaa :119: :119: meltem sana kafa göz girmekisterdim ama şu an cocuklar gibi şen im o yüzden seni seviyorum diyorum saedce kırmıızııları görmeden umutsuzluk yokkkkkk
bebeğim o belirtilere hiç takılma ben 1 senedir her ay ful belirti yaşıodum her ayhem bak çoğunun belirtisi olmadığı ay bebişi geliyo sennkide öyle olur belkimmm...
ben bu ay ne yumurtlamayı takip edebildim nede adet tarihimi bekliyom... zati olmicak
![]()
kızlarrrrrrrr solo türk ve türk yıldızları şu an keşif ucuşlarını yapıyorlarrrrrrrrrrrrr manyak le bunlar ucağı ters döndermiş gidiyor üfff cok manyak yaa :119: :119: meltem sana kafa göz girmekisterdim ama şu an cocuklar gibi şen im o yüzden seni seviyorum diyorum saedce kırmıızııları görmeden umutsuzluk yokkkkkk
cemreeeeeee şu topikte şu an umutsuzlga kapılan meltem ve tu met i sana havale ediyoum şu an fasülye kırıyroum azcık işim var sonra ben ele alırım onları
Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
evet yaaaaaaorkiyi pusette önce iki bebeği karnında ve 9 aylıkken düşünsene tatlım...kocaman karnı önden bi orki daha yürüyo gibi..
içerde ikizler kavga edecek kıpır kıpır durmicaklar orki dışarda durun artık çocuklar diye kızcak... görenler kendi kendine konuşıyo sancak
ayy ne senaryo kurdum bee
çağan ırmak halt etmiş yanımda
![]()
:26::26::26: öyle miii sen geciktin sanıyordum......anam kız ben bişey kacırmadımhastahneye gitmeden yazdım hastaneye gidince de 15 dk işimi bitirdim 10dk da yol yürüdüm hemen geldim baktım ve güzel haberi aldım saedce isteğdim gibi yazamadım o an o kadarcık
![]()
cemreeeeeee şu topikte şu an umutsuzlga kapılan meltem ve tu met i sana havale ediyoum şu an fasülye kırıyroum azcık işim var sonra ben ele alırım onları
merhaba kızlar..nasılsınız??herkes iyidir umarım.orkidenin hamişlik haberiyle topic hareketlendi yine..darısı bekleyen tüm arkadaslarımızın basına inşallah..
ben yarenle uğrasmaktan giremiyodum gündüzleri hiç uyumuyordu.bugünlerde düzelmeye basladı çok şükür.ama ben kötüyüm bu seferde.3gündür hastanelerde sürünüyorum.
aşırı unutkanlık vardı bende nörolojiye gittim.tahlil yaptı tiroidlerimde sorun çıktı.hormonlar alt üst olmus.endokrine gittim tahlil ultrason vs derken salı günü sintigrafi çektirmeye gidicem.hiç bilmediğim duymadığım bişeydi öğrenmiş olduk bunu da...
kötü tarafı kızımdan birkaç gün uzak kalmak zorundaymısım.
bugün yarenin kontolü vardı.kızım 5200 gr 64 cm olmus maşallah.dr hanım 3 aylık bebek ölçülerinde dedio kadar mama yerse olacağı buydu
biraz uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepiniziii![]()
kızlaaaaaaar Allah hepinizden tek tek razı olsun. yazdıklarınızı, benim adıma sevinmenizi görünce çook duygulandım. Allah hepimizin gönlündekine göre versin.
bu arada gerçekten ikiz olabilir,aayyy ne güzel olur. Rabbim çift çift aldı belki çift çift verecek
berce bu arada bülent tıraş çook iyi bi doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum.![]()
merhaba kızlar..nasılsınız??herkes iyidir umarım.orkidenin hamişlik haberiyle topic hareketlendi yine..darısı bekleyen tüm arkadaslarımızın basına inşallah..
ben yarenle uğrasmaktan giremiyodum gündüzleri hiç uyumuyordu.bugünlerde düzelmeye basladı çok şükür.ama ben kötüyüm bu seferde.3gündür hastanelerde sürünüyorum.
aşırı unutkanlık vardı bende nörolojiye gittim.tahlil yaptı tiroidlerimde sorun çıktı.hormonlar alt üst olmus.endokrine gittim tahlil ultrason vs derken salı günü sintigrafi çektirmeye gidicem.hiç bilmediğim duymadığım bişeydi öğrenmiş olduk bunu da...
kötü tarafı kızımdan birkaç gün uzak kalmak zorundaymısım.
bugün yarenin kontolü vardı.kızım 5200 gr 64 cm olmus maşallah.dr hanım 3 aylık bebek ölçülerinde dedio kadar mama yerse olacağı buydu
biraz uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepiniziii![]()