hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sezaryan ağrılarım geçti gibi ,ama bel ağrım arada hala devam ediyor ,15 saat doğum sancısı çektikten sonra sancılara dayanamadığımdan son saate epidural da oldum ,ondan ağrıyor olabilirmi bilmiyorum :50:
orkidem atlatmış bu aşamayıda sevindim ,16 ya kadar beklerler inşallah :) ah ah benimki bekliyeydi benimde 17 aralıktı son tarih :1:

Bu belden uyusturan agri kesiciler bazi bunyede agri birakabiliyormus.yasamim da buna benzer bir agrisi var benimde var.epidural kaynakli olabilir belki.ben de hastanede yatarken bir bebek hemsiresi haric herkes 2 saate emzir diyordu. O hemsire 3 saate kadar bekleyebilir zaten aciikinca uyanir demişti. Bu turkiyede degismesi gereken cokkk sey var gibi

Nasılsınız ??
inanın pek vaktim olmuyor şu sıralar ,misafir gelip gidiyor,
bebişim gündüz uykuyu iyi depoluyor ,geceleride sabaha kadar anamı ağlattıtıyor uyumuyor of of :1: beşiğe koyduğum gibi fırlıyor kucağımda memeyi emmese bile öyle uyumak istiyor ,emzik niyetine kullanıyor memeyi geceleri :50:

canım benim girer inşallh en kısa sürede düzene...zaman hızla akıp geçiyor geçensene bu vakitler hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyordum...hamile olduğumu bu ayda öğrenmiştim.şimdi oğlu 3 aylık oldu bile...düzenede giriyor inşallah yavaş yavaş.seninkide girer inşallh canım kısa sürede...
belim ağrıyor demişsin bende de maalesef bel ağrısı var ve gitmiyor...inşallah böyle kalmayız yaaa geçer biranönce...:15:

Dr hersey yolunda dedi catıma baktı normal dogurabilirmisim.. Ama bebegim fazla kilo almamis bu sefer :(( bende 1 kilo zayıflamşım tartıda bozukluk vardi bence o kadar yiyorum 2 haftada nasil olurda 1 kilo veririm.. suyum azalmaya baslamis su saatten sonra heran dogurabilirmisim 2 hafta icinde dogmazsa 19 una tekrar gel dedi.. Benden bu kadar tecrubeli bayanlar bi degerlendirin bacılarımmm :))

Bercestem :1: vallahi 8 yıl girince araya böyle unutuluyormuş demeki herşey :1:kikiki gercekten acemilik oluyo elimde bazen telefon bebeği olan arkadaşları arıyorum :1::1: ama bu kız biraz cadı yaf ,benim ilk kızım çok uslu bir bebekti :1:
fotoyu en kısa zamanda eklicem ,bi ara cepten denedim olmadı ,yine denerim ,sen nasılsın bu arada ??

Kikim senin yanında kimse yokmu canım
Tek baaşınada zor oluyoldur
İnşallah daha küçük yakında uykusu düzene girer :16:

Dr hersey yolunda dedi catıma baktı normal dogurabilirmisim.. Ama bebegim fazla kilo almamis bu sefer :(( bende 1 kilo zayıflamşım tartıda bozukluk vardi bence o kadar yiyorum 2 haftada nasil olurda 1 kilo veririm.. suyum azalmaya baslamis su saatten sonra heran dogurabilirmisim 2 hafta icinde dogmazsa 19 una tekrar gel dedi.. Benden bu kadar tecrubeli bayanlar bi degerlendirin bacılarımmm :))

Hadi inşallah sağlıkla gelsinde geç olsun:16:

Son haftalarda kilo verme olabilir diye duymuştum. Bebek kac kilo olmus işi gücü birak .nefes egzersizlerine yogunlas.bol bol merdiven cik in.19 una gel dediğinde kac haftalik oluyorsun. Bu doktorun normal doğum yanlisiysa elinden geleni yap. Normal için yogunlas.

Son haftalarda kilo verme olabilir diye duymuştum. Bebek kac kilo olmus işi gücü birak .nefes egzersizlerine yogunlas.bol bol merdiven cik in.19 una gel dediğinde kac haftalik oluyorsun. Bu doktorun normal doğum yanlisiysa elinden geleni yap. Normal için yogunlas.

tmm verilirde hayatım 2 haftada 1 kilo saçma geldi bana dr hiç üstünde durmadı bile..yarın 39. haftaya giriyorum 38+0 oluyorum yani..bebekte bir ayda 900 gr alan bebek bu sefer 2 haftada 61 gr almış.. anlayacağın bu gidişimden hiç bi halt anlamadım..ewet cnm normal diyor yapabilirsin dedi çatıma baktı dün herşey normal dedi bende normale yoğunlaştım zaten..suyun azalmaya başlamış bu satten sonra doğabilir dedi ama açılma felan yoktu dün nst de de sancı çıkmadı bakalım bekliyorum işte..

Tumet -- adet olmuşsun canım ,hayırlısı olsun gülüm dualarımız seninle ,geç olsun sağlıkla olsun ,gelicek bebişin yakında inanıyorum ben ,sende stres yapma sakın,

voile --- kendine dikkat et canım bol bol dinlen ,erken doğum riski ,bir stres ,iki kendini çok yormak,
ne geldiyse benim başıma hep çok üzüntü stres yaşadığımdan oldu diye düşünüyorum,son aydada yerimde oturmuyordum kendimi çok yoruyordum ev işleriyle ,sende öyle çok ayakta gezip iş yapma benim gibi ,yat dinlen bol bol ,benim gibi yanlız değilsin ,herifin var nasılsa ver süpürgeyi o çeksin ,sen tadını çıkar
hayalim canım iiyiymişsiniz sevindim geceleri uyku uyutmuyomuş miniğin uykusuz geceler bizi bekler desene :18: ben de bu günlerde bol bol uyuyorum uyku komasına giricem yakında :31:
tmm verilirde hayatım 2 haftada 1 kilo saçma geldi bana dr hiç üstünde durmadı bile..yarın 39. haftaya giriyorum 38+0 oluyorum yani..bebekte bir ayda 900 gr alan bebek bu sefer 2 haftada 61 gr almış.. anlayacağın bu gidişimden hiç bi halt anlamadım..ewet cnm normal diyor yapabilirsin dedi çatıma baktı dün herşey normal dedi bende normale yoğunlaştım zaten..suyun azalmaya başlamış bu satten sonra doğabilir dedi ama açılma felan yoktu dün nst de de sancı çıkmadı bakalım bekliyorum işte..
arcaaa çok heyecanlı :18: geç doğucak desene ben de tam günümü doldurmuşum annemin karnında en son sunni sancıyla doğurmuş beni :9:

Merhaba kızlar. Yarın inşallah doğum olacak. Saatini bilmiyorum. Dualarinizi bekliyorum. Haber ederim

Merhaba kızlar. Yarın inşallah doğum olacak. Saatini bilmiyorum. Dualarinizi bekliyorum. Haber ederim

Ay çok heyecanlı.Orkim sağlıkla sihhatla doğsunlar.dualarım sizinle.güzel haberlerini ver.merak ederiz.öptüm kocaman......

Her şey kulun planladığı gibi olmuyormus bercem. Durumlar kötüye gitmeye başladı. Mecbur alacaklar. Benim daha dayanmaya gücüm vardı ama miniklerimin kalmadı. Hayırlısı.

Dualarım seninle ve meleklerinle
Onlar sabırsızlanıyolar annelerine kavuşmakk için:16::16:
Valla meraktan ölürüm haber et bize
Yerim onları

orkide cnm yaaa. Rabbm saglik sihat versin ins sanada bebeklerine de:16: Biran once ciksinlar kuvezden gelsinler kollarina ins:16:

Back
X