- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
Iliskiden hemen sonra geldiyse canim bir yorum yapamiycam
Saol canim yinede ilgilendigin icin sancim agrim cok zamana biraktim ne oldugu birkac gune ortaya cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iliskiden hemen sonra geldiyse canim bir yorum yapamiycam
Estağfurullah .bebek sahibi olmayami calisiyosunuz.anlatmak istersen biz dinleriz elimizden geldiguncede tecrubeleriimizi aktaririzSaol canim yinede ilgilendigin icin sancim agrim cok zamana biraktim ne oldugu birkac gune ortaya cikar
Kizz gibi niSanliyonBen geldiiiim rümüşüm kulaklarım çınladı. Bizde bu ara nışan telaşı var... Buarada nazlııııı:))) ne yedin ne içtin anlat bakalım. Tumetten haberi olan var mı
Ben geldiiiim rümüşüm kulaklarım çınladı. Bizde bu ara nışan telaşı var... Buarada nazlııııı:))) ne yedin ne içtin anlat bakalım. Tumetten haberi olan var mı
hıım gezdiniz mi bakiim bugün?Günaydın cancagizimm bugün pazarrr benim herif tum gun evde oyy oyy![]()
valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bizeKizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorumsabahta peceteye pembe leke geldi ama simdi birsey yok
Slm şekerler. Topik biraz biraz renklenmeye başlamış.
Benim misafirlerim var eltimler bizde. Ondada var iki çocuk. Bu aralar epey hir gür geçiyor günler.
Özledim sizleri
Estağfurullah .bebek sahibi olmayami calisiyosunuz.anlatmak istersen biz dinleriz elimizden geldiguncede tecrubeleriimizi aktaririz
Kizz gibi niSanliyon
hıım gezdiniz mi bakiim bugün?
valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bize
ooo hır güüür çook güzel. iyi eğlenceler
![]()
Nazlim bence bu oğlanİyu geceler hanımlar. Nasılsınız bakalım? Biz çok şükür iyiyiz.bütün gün kızlar ev uğraşıb duruyorum.bide siz bilirsiniz kızlar da ne zor hamilelik geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür de paronoya gibi her gün kusucam zan ediyorum.psikolojim bozulacak bu gidişle
Cemrem nasilsin canım. .bayadir yoktun..banada qol attılarişte böyle.
Tumet nerdesin kız gel bur ses et.çatladik şurda
Secide hoşgeldin canım. İn şa Allah sende isteyen herkesde sağlıkla hamile kalıb doğurursunuz bebişlerinizi![]()
anamm gezmekten popom agridihıım gezdiniz mi bakiim bugün?
valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bize
ooo hır güüür çook güzel. iyi eğlenceler
![]()
ayy insallah rahat geçer busefer ki hamileligin.doktora gittinizmiİyu geceler hanımlar. Nasılsınız bakalım? Biz çok şükür iyiyiz.bütün gün kızlar ev uğraşıb duruyorum.bide siz bilirsiniz kızlar da ne zor hamilelik geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür de paronoya gibi her gün kusucam zan ediyorum.psikolojim bozulacak bu gidişle
Cemrem nasilsin canım. .bayadir yoktun..banada qol attılarişte böyle.
Tumet nerdesin kız gel bur ses et.çatladik şurda
Secide hoşgeldin canım. İn şa Allah sende isteyen herkesde sağlıkla hamile kalıb doğurursunuz bebişlerinizi![]()
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
aaa hayırdır nazlıma ne oldu?. bende 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim yeni düşük yaptımbende. herşey Allah'tan. senin yine avunacağın 2 tane meleğin varmış.
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
meraba arkadaşlar, bende uzun süredir takip ediyorum sizleri. bu topiğe gelipte hamile kalan çok kişi olmuş galiba:) inşallah bende onlardan olurum. ben 4 yıllık evliyim 3,5 yıl sonra Rabbim bize evlat nasip etti ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. ama 8 haftalıkken düşük oldu. düşüğün üzerinden de 2 adet dönemim geçti inşallah Rabbim tekrar nasip eder. bu topiği açan bercesteye de ve isteyen herkese nasip olur inşallah.
berceste sen ne kadarlık evlisin nasıl aşamalardan geçtin eğer seni üzmeyecekse biraz anlatır mısın? acaba bizim nasıl olacak ileri ki aşamalara ihtiyaç duyacak mıyız diye düşünüyorum o yüzden bunları yaşayan birinden öğrenmek istedim...![]()