Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) gelin arada.kk ne çok değişmiş ya
yaşamım canım. hakkat sayfayı terkettik ya
yaşamım maşalah nekadar güzel bir tabloEki Görüntüle 1233069 Buda bugünden bir kare:):))
beni de özledin mi bercemçok özledim ben burayı sohbetler
umutları sızlanmayı hayalimi rümüşümü tüm kızları
özlemez miyim hiçbeni de özledin mi bercem
ben de seni ve herkesi sohbet ve muhabbeti özledim
bercem nasılsın? dün sana mesaj attım telden gördün mü?facene virüs girmiş sanırım. bana özelden mesaj geldi senin faceden. teknosadan hediye kazandın falan filanözlemez miyim hiçben buralardayım aslında size rastlıyamıyorum
![]()
mesajını gördüm canım bende sana mesaj attım ama ulaşmadıbercem nasılsın? dün sana mesaj attım telden gördün mü?facene virüs girmiş sanırım. bana özelden mesaj geldi senin faceden. teknosadan hediye kazandın falan filan
çok normal canım artık sadece iş kadını değilsin aynı zamanda ilgilenmen gereken bir bebeğin varbercem işe başladım ya çok yoğunum. gün nasıl bitiyo anlamıyorum.
kocaman olmuş orkiim yaa gerçi faceden görüyordumvermemişlerdir umarım. ben azıcık laf söyleyip (dolandırıcılar sizi gibi) edip seni engelledimAhmet iyi çok şükür. 11 aylık oldu. o da seni yer teyzesi. canım bercem
yaşamım maşalah nekadar güzel bir tablo
ben her akşam kk dayım da sizin farklı meşkaleniz varVay bizim kizlar gelmiş hosgelmis.
Kiz çok özledim sizi yavvv gelin arada iki lafin belini kiralim.
Ey gidi eski günler eyyyyy
Bu arada çok kilo aldim zayiflamam lazim sanki ama nasil![]()
gelin arada eskiyi yaad edelim nabersin swetim bebek artık iyice büyümüştürheyyyy eski gunlere donuo topikkizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa
Evet canim ben sezeryan oldum tam41haftalik olmuştum hemde:)heyyyy eski gunlere donuo topikkizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa
Kiz bercem inadina mi oluyo ne rejim yapayim dedim ya sürekli yemek geliyo aklima.canim yemek istiyor sürekli.ben her akşam kk dayım da sizin farklı meşkaleniz var
siz gelemiyorsunuzbu arada zayıflamam lazım diyo hala bişeyler yiyo
ben yaklaşık 10 kilo verdim
6 kilosu diyetisyenle bu arada diyetisyenle kilolar daha hızlı gidiyo![]()