- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bercestem Canım dualarımız seninle herşey yolunda gider inşaallah.
Arca kuzum çok az kalmış sağlıkla gelsin inşaallah.rabbim yardımcısı olsun.
Kikim kız hayırlısı olsun kızları üçlüyorsun ne güzel bıcır bıcır sırtın yere gelmez artıkın.
Sweet Nazlma sağolun kızlar![]()
canlarım bugün geldim evime çok şükür iyiyim yine bir yumim oldu
doktorum yumurtamın iyi olduğunu iki embriyo transferi için dondurduk
nisanda yine tedaviye başlayacam bu sefer ikisini birlikte transfer edeceğiz![]()
sağol canım inşallah dua etmeyi unutmayın sakınHadi hayırlısı bercem inşallah sağlıklı ikiz anası olursun bizde halayımızı çekeriz
Dualarım seninle öpüyorum çok![]()
sağol canım inşallah dua etmeyi unutmayın sakınhamilenin duası kabul olurmuş
ikiz istiyom artık ben![]()
selam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
tedavim başladı hormon değerlerim çok iyiymiş tedavim başladı yani
dualarınızı istiyorum kızlar![]()
benim canım doktorum Ahmet Erdem novaart tüp bebek merkezi canım çukurambardaMerhaba Ankara da doktorunuz kim acaba? Bende yumurta takibine gitmek istiyorum da..
benim canım doktorum Ahmet Erdem novaart tüp bebek merkezi canım çukurambarda
inşallah canımm şimdi mart adetim bitti nisan adetiyle birlikte gidecem tekrardanİnşallah canım inanki hep aklımdasın dualarımdasın inş busefer güzel haberlerle dönersin canım benim
kıyamam sana ben kafanı boşalt biraz canım daha çok erken tüp için yada takip içinMemnun musun peki canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor bana 3 ay daha dene yoksa aşılama o da tutmazsa tüp bebek dedi bende panik oldum henüz 8 aylık evliyiz ve 4 aydır korunmuyoruz...
kıyamam sana ben kafanı boşalt biraz canım daha çok erken tüp için yada takip için
ben ne zaman yumurta takibine falan başladım tüm cinsel yaşantım bitti
senin normal olur canım kaç yaşındasın bu arada
sıradan doktorların her dediklerini duyma sen
başladık sayılır canımberceste_ canim nasil gidiyor.basladinizmi?
başladık sayılır canımsalı günü merkezdeydim adet öncesi hormon düzenleyici kullanıyorum işte
salı günü falan başlarız heralde![]()
bilmez miyim canımsın bende size güzel haberler vermek isterim
- Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.hep yanindayiz dualarimizla bunu biliyorsun
sealmlar ben yine evime döndüm 15 günlük tedavi sürecinden sonra yine yumurta oluşumu olmadıBerceste tatlım ne asamadasiniz nasıl gidiyor tedavi