hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canlarım bugün geldim evime çok şükür iyiyim yine bir yumim oldu
doktorum yumurtamın iyi olduğunu iki embriyo transferi için dondurduk :KK36:
nisanda yine tedaviye başlayacam bu sefer ikisini birlikte transfer edeceğiz:KK24::KK24:

Bercestem Canım dualarımız seninle herşey yolunda gider inşaallah.

Arca kuzum çok az kalmış sağlıkla gelsin inşaallah.rabbim yardımcısı olsun.

Kikim kız hayırlısı olsun kızları üçlüyorsun ne güzel bıcır bıcır sırtın yere gelmez artıkın.

Sweet Nazlma sağolun kızlar:KK68:

Sağol canım benim

canlarım bugün geldim evime çok şükür iyiyim yine bir yumim oldu
doktorum yumurtamın iyi olduğunu iki embriyo transferi için dondurduk :KK36:
nisanda yine tedaviye başlayacam bu sefer ikisini birlikte transfer edeceğiz:KK24::KK24:

Hadi hayırlısı bercem inşallah sağlıklı ikiz anası olursun bizde halayımızı çekeriz
Dualarım seninle öpüyorum çok :KK68:

benim canım doktorum Ahmet Erdem novaart tüp bebek merkezi canım çukurambarda

Memnun musun peki canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor bana 3 ay daha dene yoksa aşılama o da tutmazsa tüp bebek dedi bende panik oldum henüz 8 aylık evliyiz ve 4 aydır korunmuyoruz...

Memnun musun peki canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor bana 3 ay daha dene yoksa aşılama o da tutmazsa tüp bebek dedi bende panik oldum henüz 8 aylık evliyiz ve 4 aydır korunmuyoruz...
kıyamam sana ben kafanı boşalt biraz canım daha çok erken tüp için yada takip için
ben ne zaman yumurta takibine falan başladım tüm cinsel yaşantım bitti
senin normal olur canım kaç yaşındasın bu arada
sıradan doktorların her dediklerini duyma sen

kıyamam sana ben kafanı boşalt biraz canım daha çok erken tüp için yada takip için
ben ne zaman yumurta takibine falan başladım tüm cinsel yaşantım bitti
senin normal olur canım kaç yaşındasın bu arada
sıradan doktorların her dediklerini duyma sen

30 yaşındayım ama troid kanseri tedavisi gördüm 2 yıl önce tsh çok düşük :( o yüzden de riske atmak istemedi sanırım...cinsel yaşam şimdiden bitti sayılır :KK48:

Berceste tatlım ne asamadasiniz nasıl gidiyor tedavi
sealmlar ben yine evime döndüm 15 günlük tedavi sürecinden sonra yine yumurta oluşumu olmadı
çok yoruldum kızlar ve dinlenmek istediğimi söyledim tatilde gelsem olurmu dedim doktora temmuzda gidecez işte hayırlısı bakalım

Back
X