- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 26
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Snein regl ne zmn di ki canım yerleşme kanaması ne zmn olduHerkes senin gibi söyledi inşallah dediğin gibidir canım. İşin garip tarafı tüm belirtileri yaşadım hatta yerleşme kanaması gibi birşey de oldu. Ama tutmadı. Hayırlısı artık
8 ocakta adetim bitti sonra değerlendirdim bazı günleri ama yalnış yapmışım 19u tam yumurtlamayı gördüm o günü değerlendirdim çatlamayı değil. Öylece gitti. Sonra 24 ocakta pembe kahve yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım bir kaç saatlik ve bitti. Adetim de 2 gün gecikince herhalde hamileyim dedim test yaptım negatif. Sonra zaten adet oldum malesefSnein regl ne zmn di ki canım yerleşme kanaması ne zmn oldu
Hadi ya8 ocakta adetim bitti sonra değerlendirdim bazı günleri ama yalnış yapmışım 19u tam yumurtlamayı gördüm o günü değerlendirdim çatlamayı değil. Öylece gitti. Sonra 24 ocakta pembe kahve yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım bir kaç saatlik ve bitti. Adetim de 2 gün gecikince herhalde hamileyim dedim test yaptım negatif. Sonra zaten adet oldum malesef
Biliyorum ilk defa böyle birşey yaşadım. Doktorum da zaten normal dedi olabilir dedi çok stress yaptım oldu mu diye ama artık bıraktım. Kafa rahat olmalıHadi yabende bu ay sandım inşallah bu ay hamile olursun canım her gebelikte yerleşme kanaması olmaz ama belentiye girme kanama olmadı fln diye üzülme yani
Evet canım öyle olması lazım ama işte duramiyo insanBiliyorum ilk defa böyle birşey yaşadım. Doktorum da zaten normal dedi olabilir dedi çok stress yaptım oldu mu diye ama artık bıraktım. Kafa rahat olmalı
Benimde aynı solda bir kasılma batma olduBenimde aynı ya
Hala şiddetli sol kaşığımda şişlik ve ağrı varBenimde aynı solda bir kasılma batma oldu
Evet yerleşme sancısı olabilir benzerini yaşamıştım canım inşallah öyledirr :))Merhaba bende övulasyon testi ile16 sında pik gördüm uygulama 17 si çatlama diyor bu sabahtan beri regl ağrısı çekiyorum bana da yardımcı olur musunuz dayanamadım dün akşam hamilelik testi yaptım tabii ki negatif sanırım regl tarihim 2 Mart olacak ama ben adet ağrısını suan cekıyorum bu yerleşme sancısı olabilir mi? Bu arada çatlamayı ben göremedim çünkü ovulasyon testim bitti ama o günleri değerlendirdik
Bide Bana bak canımGünaydın bebişler.
Benim karnım ağrıyo. Kesin regl olucam. Sabah da negatifi gördüm yineregl olana kadar pes etmiyorum ama bence bu ay da olmadı. Size başarılarr
Aynı benim de böyle. Uyuz bişey yaBide Bana bak canımama ben bekleyeceğim bat gününüü umut işte
Ay evet canım ya hastane randevusu aldım iç gün sonra gideceğim bakalım ne olacakAynı benim de böyle. Uyuz bişey yaben de bekliycem bat ı. Bakalım varsa ilerleyen günlerde belli olur kuzumm
Hayırlısıyla inşallah güzelim. Ben de pazar günü falan kan veririm herhalde. Bu ay olmazsa eşime dedim spermiyogram versin diye. Aşırı morali bozuldu. Ama yapcak bişey yok valla napiyimAy evet canım ya hastane randevusu aldım iç gün sonra gideceğim bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun inşallah canımGünaydın bebişler.
Benim karnım ağrıyo. Kesin regl olucam. Sabah da negatifi gördüm yineregl olana kadar pes etmiyorum ama bence bu ay da olmadı. Size başarılarr
Amin inşallah balım sen de yaptın mı sabah testHayırlısı olsun inşallah canımregl olana kadar Umut vardır
Bnimde regl ağrılarım başladı canım regl olucam heraldeki yapicam ama yine bı iki saat bekliym dedim ama gaza geldim şuan idrarimda yok heyecandan herakdeeAmin inşallah balım sen de yaptın mı sabah test
Uşş kıyamam. Sabah ilk idrarın değilse bekle bitanem öyle bize bakma senBnimde regl ağrılarım başladı canım regl olucam heraldeki yapicam ama yine bı iki saat bekliym dedim ama gaza geldim şuan idrarimda yok heyecandan herakdee
Ay kıyamam yaaBnimde regl ağrılarım başladı canım regl olucam heraldeki yapicam ama yine bı iki saat bekliym dedim ama gaza geldim şuan idrarimda yok heyecandan herakdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?