- 4 Şubat 2025
- 398
- 130
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Valla canım bende eşime söyleyeceğim isterse morali bozulsun olmuyor böyle hep ben dert edecek değilim yaHayırlısıyla inşallah güzelim. Ben de pazar günü falan kan veririm herhalde. Bu ay olmazsa eşime dedim spermiyogram versin diye. Aşırı morali bozuldu. Ama yapcak bişey yok valla napiyim
İlk idrar canım hiç su fln da içmedim dün gece 11 den beri anca birikiyor heraldeUşş kıyamam. Sabah ilk idrarın değilse bekle bitanem öyle bize bakma sen
Regl olana kadar burdayız biz hehe
Valla sorma bu erkekler aşırı gurur meselesi yapıyo bu durumu. Asıl yıpranan biziz haberleri yokValla canım bende eşime söyleyeceğim isterse morali bozulsun olmuyor böyle hep ben dert edecek değilim ya
Biraz daha bekle bari gelir yürüdükçeİlk idrar canım hiç su fln da içmedim dün gece 11 den beri anca birikiyor heralde
Ay kıyamam yaa
Öyle gerçekten de. Ama hiçbir sıkıntı olmasa bile bazen olmuyo stresten dolayı hayırlısı olsun insallh hepimiz icinValla sorma bu erkekler aşırı gurur meselesi yapıyo bu durumu. Asıl yıpranan biziz haberleri yokyaptırsınlar da kafamız rahat etsin ona göre takviye alır yolumuza bakarız sanki ne yanii
Ay benimmm 17si tam pik günü şuan bel ağrısı çekiyorum adetime 5 gün kaldı test yaptım ama şuan negatif bekleyişteyimmmmHanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Ay evet gerçekten sıkıldım ben sürekli psikolojikmen yıpranıyoruzz yaValla sorma bu erkekler aşırı gurur meselesi yapıyo bu durumu. Asıl yıpranan biziz haberleri yokyaptırsınlar da kafamız rahat etsin ona göre takviye alır yolumuza bakarız sanki ne yanii
Bekle tatlım ben son gün kala yaptım çıkmadı en iyisi batı beklemekAy benimmm 17si tam pik günü şuan bel ağrısı çekiyorum adetime 5 gün kaldı test yaptım ama şuan negatif bekleyişteyimmmm
Benim de 4 gün kaldı negatif ama bekliycez canım hepbirlikteAy benimmm 17si tam pik günü şuan bel ağrısı çekiyorum adetime 5 gün kaldı test yaptım ama şuan negatif bekleyişteyimmmm
Evet çok haklısın bu şekilde stres yapıyoruzBekle tatlım ben son gün kala yaptım çıkmadı en iyisi batı beklemek
Öyle gerçekten de. Ama hiçbir sıkıntı olmasa bile bazen olmuyo stresten dolayı hayırlısı olsun insallh hepimiz icin
Aynen kızlar. Strese de çok girdik beklerken. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahAy evet gerçekten sıkıldım ben sürekli psikolojikmen yıpranıyoruzz ya
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeBenim de 4 gün kaldı negatif ama bekliycez canım hepbirlikte
İnşallahhhhhhhAynen kızlar. Strese de çok girdik beklerken. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
canım yaptım 2 3 dk oldu görünen bisiy yok malesefAynen kızlar. Strese de çok girdik beklerken. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
Yok yok beklemeye devam bebiş dur bakalımİlk 10 dk negatif benim önümüzdeki ay inşallah
Beklesekte bjsih yok canım regl ağrılarım başladı regl gelir cuma günü öğlen 3 gibiYok yok beklemeye devam bebiş dur bakalım
Hepimizde regl ağrısı var valla ne biliyim bilemedimBeklesekte bjsih yok canım regl ağrılarım başladı regl gelir cuma günü öğlen 3 gibi
Ahaha hepimiz elendik ozmnHepimizde regl ağrısı var valla ne biliyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?