hadi haziran anneleri buraya :)

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
35
Malatya
meraba kızlar ben de27+1 günlük hamileyim Allah ın izniyle doğum tarihi 4 haziran burada toplanalım yaptığımız işleri yediklerimizi hazırlıklarımızı doğum temizliği çantası buzluğa koyacaklarımız sorularımız sorunlarımız heyecanlarımızı konuşalım :)

yeni topiğimiz hayırlı olsun :)

benimde muhtemel doğum tarihim 22 haziran olarak görünüyor. ben mayıs sonu izne ayrılıp temizlik yapıp doğum için gerekli hazırlıkları tamamlamaya çalışacağım. haziranda bol bol sarma yapıp buzluğa koymayı düşünüyorum. ayrıca börek de sarıp dolaba koymayı planlıyorum. doğum öncesi ve sonrası gelecek misafirlere kolayca hazırlayıp vermek için , tabi yanına başka şeylerde hazırlarım. bunların dışında bende çok fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası

özelliklede mevlütte yapılacak hazırlıklar ve hediyeler içinde fikri olanlar yazarlarsa sevinirim.
ben mevlütte magnet yerine şal, tülbent yada havlu gibi hediyeler hazırlayıp külahlara da çikolata, şeker doldurup küçük çantalara koyup hediye etmek istiyorum. sizce nasıl olur ?

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım teşekkür ederim :) çok güzel düşünmüşsün.bende aynı şekilde börek sarma köfte falan hazırlamayı düşünüyorum insan zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyo canım bakalım benim oğlum ne zaman gelecek :) senn cinsyet ne ? ben beşiği kıyafetlerini herşeyini aldım canım senn ne alemde alışveriş

Hayirli olsun canim oncelikle:) ben yemek kismini hic dusunmemistim isin acigi..bir an evvel insallah nasip olursa iznim geldiginde ayrilmayi dusunyrm.ondan sonra yemek as dusunurum heralde:) bu arada bizde besigini ve birazcik cicilerini aldik.Allahim insallah kucagimiza almayida nasip eder kizlar herkesinkini...uyku seti felan aldinmi besik icin ve nereden aldiniz

saol canım benim :) evet işin yemek kısmı da var ama ben şanslıyım kaynanm da çıkarıcam kırkımı ona yardım edecem hazrlamaya önceden ben beşiği park yatak aldım orda kalacağım için hem de içime çok sindi malatya dan aldım canım önce ebebekden aldık sonra daha güzelinin görünce değiştirdik :) benm ve bebeğin herşeyi hazır bu ayın sonunda yıkamaya başlıcam uyku setinin de anannnesi almış iki tane canım :)çok yaramaz oğlum şimdi bile kıpır kıpır kulağı mı çınladı ne

Kendilerine alisveris yapinca bi hareketleniyo bu bebisler canim masallahh heppp byle olsunlar insallah..lohusa pijama vs hersey tamamladiysan super cnm..ben daha cantada kararsiz kaldimm..tabi sizn dogum daha yakin dimi..ben telden girince hamilelikl takvimi goremiyorum ne zaman dogum..bu ayin sonunda esimde askerr gitcek insallah..eylulde gelcek nasip olursa..bakaim nasil olcak...atesolcer vs aldinmi ben daha onlara hic baslamadim bide dogumu nasill dusunuyosunuzzz..

evet canım inşallah lohusa pijaması aldım bide gecelik aldım canım sabahlık kaldı tek çanta falan tamam hepsi kırmzı aldım ben iknci kız olursa rahat olur die :)eşim dio sen neleri d üşünüosun böle fena mıyım neyim bnmde4 haziran canım rabbim çabucak kavuştursun hayırlısıyla inşallah ateş ölçeri aldık dijital olandan.ben şuan ilçede yaşıyorum malatya da kadın doğuma özele gidiyorum doğum hakkında hiç konuşmadık ben normal istiyorum ama geçen burada hastaneye gittik aile hekimi bebeğin eşinin aşagıda oladugunu sezeryan olacağını söledi tabi güvenemedim nisanda malatyaya gidince kendi doktoruma soracam bakalım artık hayırlısı canım dur sana aldıklarımı yazayım fikir olur

kızlar selam hepinize hayırlı sağlıkı doğumlar...
Ama "2014 haziran anneleri" topiğimiz var zaten,baya kalabalığız listemiz var ve bu konular daha fazlasıyla orada konuşuluyor.. Dilerseniz buyrun gelin

kendim için aldıklarım:
gecelik
pijama
göğüs pedi
hasta bezi
iki adet atlet
emzirme sudyeni
dört alt çamaşır iki tane çorap
kağıt havlu
el yüz havlusu
nevresim takımı
toka makyaj çantası
ıslak mendil
terlik
boş poşet kirliler için
yelek

bebeğim için:
prima bez
ıslak mendil iki tane penye battaniye
sarı tülbent
polar battaniye ana kucağı için
ana kucağı
bi tane 10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
bi takım
bi iç zıbın
emzik
biberon
ateş ölçer
pişik kremi
pudra
çorap
penye yelek

bunların dışında küvet kovası filesi şampuan oyuncak :) bi sürü kıyafet falan aldık canım aklıma gelenler :)

Ama "2014 haziran anneleri" topiğimiz var zaten,baya kalabalığız listemiz var ve bu konular daha fazlasıyla orada konuşuluyor.. Dilerseniz buyrun gelin

saol canım amin ama olsun biz de burada da konuşuruz :)

Pufpuff bem orayida takip ediyorum cnm devamli..hatta bugun kizim icin siparis verdiklerimo eklicektim ama maaleseff kampanya bittigindenmi bir turluuu resim bulamadim...kucuk olarak var siparislerim kisminda...onuda eklesem belli belirsi olucak diye ekleyemedim..

saol canım amin ama olsun biz de burada da konuşuruz :)

peki canım,sen bilirsin

hımmm anladım cnm o zaman sende ürünler eline gelince eklersin hani diğer topik her ay site yönetimi tarafından açılıp bizlere devrediliyo..hani ana bölüm oralar oluyo ya daha faydalı ve çeşitli bilgiler paylaşılıyo..o yüzden oraya gelin dedim

Masallah cnm sen baya bitirmissin geriye sadece bebisin gelmesi kalmis:)lohusa pijamasini nerden aldn cnm netten felanmi ben netten bakiyorum ama beden tahmin edemiyorum ya://

Masallah cnm sen baya bitirmissin geriye sadece bebisin gelmesi kalmis:)lohusa pijamasini nerden aldn cnm netten felanmi ben netten bakiyorum ama beden tahmin edemiyorum ya://

evet öyle oldu canım lohusa pijamasını netten deil canım buradan aldım ama geceliği netten sipariş ettim daha elime geçmedi :) yıkamak için de dalinin sabun tozunu aldık onunla maknada 30 derecede yıkayıp çift durulamaya alıcam canım daha annnesinin ördükleri de örgü battaniyesi de var :)

evet haklısın cnm

amin canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin , benim oğluşum olcak inş.
malesef ben henüz bir iki parça kıyafet dışında bir şey almadım beşik olarak park yatak düşünüyorum evim küçük olduğu için şimdilik oda yapamayacağım. çok araştırdım park yatakların kullanışlı olduğu söyleniyor. onun dışında nisan ayını bekliyorum hem yazlıklar çıksın diye hemde havalar biraz düzelsin diye bekliyorum. bende çok sabırsızım herşey hemen hazır olsun istiyorum ama kendimi dizginlemeye de çalışıyorum bir taraftan.

aynen canım ya bzmki gri kırmızı çok güzel cibinliği hanedan modali kocaman 110 a 90 ölçüsü şimdi kutu da minnacık yer kaplıyo sonra kaldır bazanın altına kutusuyla benm de evm küçük hem de kaynanam da kırkını çıkaracağım için en mantıklısı park yatak oldu ben de önce mobilya düşünüyodum her açıdan park yyatak daha mantıklı kullanışlı canım

Biz besik aldik ama bide odamiz icin almak istiyoruz sepet besikmi park yatakmi kararsiz kaldik...sepetlerde cok hosuma gidiyo aslinda..boyle sade bisey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…