Hadi hepberaberrr :):):)

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Selamünalayküm :)) nasıl sınız arkadaşlar:)) ya sayfalar baktım herkes yarışlara başlamış:))1000küsür olmuş sayfalar.. Bende başka tipik açayım dedim:))
Ramazandır erteleyelim demedim :)) biraz kilo vermek istiyorum:)) yarışalımmı:)) bu bizi hırslandırır diye düşündüm:)) benim 7kilo vermem lazım:)) kendi yöntemlerimizde... Isteyen diyet yapsın isteyen yürüsün:))sonuçta kilo verelim de:)) var mısınız arkadaşlar?? Ramazan'da zor olur demeyin ne olurrrr:)) bende oruç tutuyorum:)) inanın kolay olur yaa:)) hadi kimler katılmak ister:))

Tek başıma nasıl zayıflıcam kızlar yaaaaaaa hadi gelinn

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Teşekkür ederim:):

Yalnız koydunuz benimi ben yazayım genelde..... Ekmek almadım kızlar eve :): sahurda ceviz kuru kayısı domates çay peynir yoğurt bunları yiyeceğim:):)belki çay içmeyende bilirim:)

Ben varım

..

Sahurda ekmek bulamadım kek yedim:)))) bır dilim ama:):) cevız ve kuru kaysısı yedim bıde:):)

Şimdi tartıldımm70.3geldimmm:):):amasa çok açım Kızlarrr iftarda semizotu yemeği ve yoğurt yiyeceğim:):):başka birşey yemicem inşaallah:):): sahurda 2haşlanmış yumurta ceviz kayısı zeytinleeerrrr ve peynir yemeği düşünüyorum:)

:):):hoşgeldinnnnn canım:):)nasılsın:)

İyiyim teşekkür ederim canm sen nasılsın ?

Everest...kilolarıma gelirsek... Şuanda 70.o I'm.. Ama çok oynuyor bu kilo bi aşağı bi yukarı.. Ramazan'da çok verimli olamadım açıkcası spor falanda olmayınca.. Ama hiç kilo almadım buna şükrediyorum:)) annem bana 2tane güzel mü güzel elbise almış azıcık önden göbeğim belli oluyor:)) ama olmasın değil mi:)) yarın sabah yürüyüşü başlıyorum namazdan sonra çıkılma evden inşaallah:)) tatile girdik bayram gezmesinde yapacağız ama yürüyüşe başlamam lazım hayatımda sürekli bir şeyleri ertelemekten sıkıldım.... Kış olunca iş var diye erken kalk işe git oluyor yaz gelince yan gel Osman... Uyuda uuyu... Yazımı değerlendirmem lazım.. 2ayım kaldı iki ay sonra Üni dersi çalış şuraya buraya koş derken yine kendim için olan planlarımı erteleneceğim.... Ama bu sefer olmaaaazzzzz.... Bana destek olun kızlar hadi... Vazgeçmesem lazım sadece kilolarda değil istediğim her şeyde kendimi geliştirecek konularda azimle olmam lazım.. Çok uzun yazdım.. Sizleri bekliyorum hadi geliiinnnn.....

Bu sabah ki kilom 70.7 dieydi.... Yürüyüşümü yaptım 40dk yürüdüm sadece arttırmayı düşünüyorum bugün gittiğim yön çok sessiz boş olduğu için çok ilerleyemedim. Bugün yola çıkılmaz gibi geliyor :)) kayınvalide de giderim yürüyüşe herkes uyurken:)) ne güzel bireymiş ohhh ya hayata erkenden başlıyorsun n....

Bi kür buldum:)) yağsız yoğurt içine 1 er çay kaşığı zencefil zerdaçal ve tarçınlı koyuluyor:)) ben bu karışımın biraz fazlalaştırılmış halini her sabah kâh.önse suyla yutuyordum... Pek işe yaramıyor gibiydi.. Bir de yoğurtladeneyeceğim bakalım... Ama şu an başlayamam her an izne çıkabiliriz yoğurt alsam eve dönene kadar bozulur.. Kendi annemin evine gidince başlayacağım bakalım:)) annem her sabah 2saat yürüyüş ve10km bisiklet sürüyor.. Bayram izni bitişinde annemde 10gün kadar fazla kalıp kilolarımı vermek istiyorum eve dönünce eşim farketsin zayıfladığımı:)) inşaallah:)) bugün arada mekik çektim öyle göbek eritme hareketleri yaptım 5dk falan ama çok değil.. Asıl spor sabah yürüyüş çok güzel:):):)

Son düzenleme:
45dklık yürüyüşümü bügünde yaptım:):):) ama ayakkabıyı değiştirmem lazım daha hızlı yürümek için.. Bide koşabilsem çok güzel olacak... Sabah 30mekik çektim arttırmam lazım akşam bi30daha çekeceğim..:) daha çok şey yapmam lazım gibi hissediyorum evde hep oturuyorum bi iş bir şeyler bulmam lazım kendime:):):) yemeklerimi azaltıyorum bugün..zaten ekmek hamur vs yemiyorum şekerde tüketmiyorum ama porsyonlarımı küçültmem lazım:)

Hesaplarıma göre: kurban Bayramı'na 65gün falan var... Ben de 65 günde 10 (en cok)vereceksek hergüne 150gram haftada 1kiloya yakın kilo vermem gerekiyor:):):) yani bugün 70.0 sam haftaya bugün 69.0olmam lazım:) tabii daha çoktan verebilirim bence... Bunlar minumum rakamlarım olsun... :):):)...hayırlı iftarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…