Hadi hepberaberrr :):):)

66.4 :):) evvvvvvet :):)
66lı ları görüyorum artık :)
Tabii cumaya kadar belki 100-200gram artış olabilir çünkü bir günde bir kilo gitti biranda.. Bu rakam yarın çıkacak sonra düşecek....gene çıkacak... Gene düşecek ve en sonunda 66.3te yerleşecek :):) demedi demeyin :)
Pazar günü gene abartım 1pors. İskender yedim uaaaaa ama 17.00de bir dahamda bir şey sürmedim ağzıma zaten uyuya kalmışım :):) gece 3te kıldım yatsıyı :)
Göbeğimi kemerler ölçtüm :). Bakalım bir ay sonunda kaç delik inceleceğim :) tartıda rakamlar düşmese kilo verdiğimi anlamıyorum ya tek sıkıntı orada hala göbek var bende... Hedef 60değilde 55falan mı olsa ??

Evet cuma...bir gece önce belki 5tabak kısır yedim...5:) çok seviyorum:) neyse kilom 66.8:)bu hafta -500yapabildim :)
Diyetarkadaşım.com a üye oldum bakalım hergüm 800kal geçmeyip ve 1000kal yakmaya çalışıp bir haftada 7000kal yani 1kg yağ vermeye çalışacağım :)
Ayrıca görenler zayıflamıştım demeye başladılaaaaar :):):)

Merhaba günlük ...
Bu günlerde de en düşük 66.2yi gördüm bakalım cuma günü kaç geleceğim:)
Bugün birazda koşu yaptım :) dün mangal da biraz fazlaca yedim de :)
65olumca ödül koydum kendime mangalda künefe yanındada dondurma :):)

Eteklerim hafiften bol gelmeye başladı :)
Eşimde hakikaten zayıflıyorsun kız sen diyor :):)
Anca farkediyor beyimiz :)

Eee kızlar beni okuyanınız hiç yok mu?
Sizler nasılasınız kilo veriyor musunuz? :)

Bir karar verdim...
Diyette değilim artık...
Bunu düşünmekten yoruldum... Diyetteyim bu yasak.. Diyetteyim şu yasak...
Ne bu ya...?
İstediğim şeyleri yiyerek zayıflayacağım... Tabii ki hergün pasta börek arayan biri değilim ben ama diyetteyken arıyorsun yasak ya hep onu istiyorsun.. Sevmediğin şeye özlem duyuyorsun...
Bitmiştir...
Diyet bitti....
Yürüyüşümü bırakmam çünkü onu seviyorum sabah erken uyanıp yürümek ev işinin erkenden bitmesi kendine zaman ayırmak çokgüzel :) bunu bırakmam...
Ama kilomu sorun haline getirmeyeceğim artık 5kilo fazlam var ve bu hiç bir şeye engel değil kısıtlayacak kendimi...
Ben yay burcuyum :)
Özgürlüğüme düşkünümdür :)
Kilo alacağım demiyorum...
Dikkat edeceğim elbette ... Kilo vermeyeceksi çalışacağım ama yiyerek :) yasaklar olmadan :) benim çocuğum yok kocamda tatlı sevmez hamur ilini ayda bir yapan biriyim :) eeee bu şekil de giderse zaten zayıflarım ki... Umarım kendimi anlatabilmişimdir :)
Benim gibi olanlar varsa buyrun topiğime..
Menü paylaşmak falan birbirimizi eleştirmek yok... Rahat olacağız kafaya taktıkta vücudun yoruluyor... Bitmiştir :)

Günaydın :):) erkenden sporumu yaptım evimi azıcık temizledim :):) bol bol hareket etmeye çalışıyorum artık :) derslerime yoğunlaşacağım bir hafta sonrasında zaten :) çok rahatım ya :) diyet falan :) geçti artık :)

:) ben geldiiiim :)
Neler yedim neler :)
Kilom aynı hala :)
Ama tabii vermem lazım 65leri görmek istiyorum :) o yüzden 3-4gün tatlı vs yenemeye çalışacağım kendimi kasmadan :) bakalım :) sürekli ev temizliği yapıyorum ya :) hareket olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…