Şimdi tartıldımm70.3geldimmm:):):amasa çok açım Kızlarrr iftarda semizotu yemeği ve yoğurt yiyeceğim:):):başka birşey yemicem inşaallah:):): sahurda 2haşlanmış yumurta ceviz kayısı zeytinleeerrrr ve peynir yemeği düşünüyorum:)
Bende varım canım kabul ederseniz diet yapıyorum ama çok az verebiliyorum doğum yapalu 4 ay oldu hap kullanıyorum acaba dk hapı kilomu yapıyor yada kilo vermemi engelliyor anlamadım
Doğu kontrol hapı demek istedim.. Canim kilo yapıyormus, sen kullanıyorsunuz doktor verirken şeker, çikolata yeme kilo yapar demişti canım bebeğime mama veriyorum 2 ay emzirdim senin bebegin varmı?Hap sütüne zarar vermiyorum canım? Açıkcası ben hap kullanmıyorum tavsiyede etmem.. Ben doğal onlarla vs ler içip diyetine ekstra katıyorum.. Sadece hapla veya tohumla çayla zayıflatmaz kı... Senin kullandığın hap zayıflamak için değil galiba yanlış anladım başta sanırım.. Dk ne demek?
Doğu kontrol hapı demek istedim.. Canim kilo yapıyormus, sen kullanıyorsunuz doktor verirken şeker, çikolata yeme kilo yapar demişti canım bebeğime mama veriyorum 2 ay emzirdim senin bebegin varmı?
Insallah bebeği Allah nasip eder canım yeni bir bebiş düşünce kadar kullanacak hayırlısı canimNe kadar kullanacaksın canım o hapı.. Hayır bebeğim yok :)
Hayirli olsun canım ben bu gidişle zayıflayamiyacagim13.takım cuma yarışına katıldım arkadaşlar:)
Insallah bebeği Allah nasip eder canım yeni bir bebiş düşünce kadar kullanacak hayırlısı canim
Hayirli olsun canım ben bu gidişle zayıflayamiyacagimçok kaçamak yapıyorum kilo vermeye uğraşırken kilo aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?