78 kiloyu canım artık çok büyük kaçamak yapmıyorum. Dikkat ediyorum. 2. Takımdaki ama ordada kimse yokKendini motive etmelisin ama :) sporunu çok yap :) kaçamaklarım azaltmalısın :) bebek yaramazsa :) onun peşinde koşmaktan zayıflatsın belkide :) şimdi kaç kilosuncanım?
78 kiloyu canım artık çok büyük kaçamak yapmıyorum. Dikkat ediyorum. 2. Takımdaki ama ordada kimse yokherkez tatilde ilgilenen yok günlük menüyü yazıp cikiyorum [/QUOTE
Hoşgeldin canım :)
2takımda mısın sen? Ben 13 deyim bizimkilerde yeni toplandı :)
canım saatleri de yazar mısın? Hurmayı akşam yemekten sonra yediysen iyi olmamış bence...bende dün diyeti bi bırakı verdim çok kötü oldu verdiği 900hramın hepsini geri aldım..anlamadım bu işi hurma yoğurt diyeti yağ eritmiyor galiba hiç bilemedimBugünkü menümü paylaşayım
Sabah
Bir dilim kepek ekmeği, bir çay kaşığı bal, bir ince dilim salam, 4 zeytin,peynir, bir cay kasigi tere yagi, az yagda kizarmis yumurta, bir bardak Rezene çayı
Ara
Meyveli yoğurt, redbul
öğlen
Brokoli salatasi(yogurtlu)
Aksam
1 taba sebze yemegi, 1 kase yogurt,bir bardak acı sağlam
5 hurma
1 lt su
Canim saatleri de yazar mısın? Hurmayı akşam yemekten sonra yediysen iyi olmamış bence...bende dün diyeti bi bırakı verdim çok kötü oldu verdiği 900hramın hepsini geri aldım..anlamadım bu işi hurma yoğurt diyeti yağ eritmiyor galiba hiç bilemedim
Evet canım 13deyin daha listeye giremedimCanim bende zor kilo veriyorum aynaya bakmak bile istemiyorum bende bölgesel kilo var kalça ve karın bölgesiddoğumdan sonra kaldı . Ben internette araştırma yapayım iyi bir diet listesi bulursam paylaşırım. 2. takımdaki sense 13. Takımdaki galiba takımları takip ediyorum. Menümü akşam bildirecektir bu şekilde daha kolay oluyor saatlerinde bildririmimi. Bol şanslar canim
Evet canım 13deyin daha listeye giremedim... Ya bu hurma yoğurt diyeti hakkında ne düşünüyorsun canım? Sadece onu yemek 500kal ..zayıflatıyor ama bırakına hemen geri alıyorum ne yapmalıyım sence kiloyu vermek çok güzel ama 1hafyada 5kiloluk yağ erimez bence
saol canım :) su 3lt içiyorum :) yeşil çaya alışamadım... Diyeti bırakacağım galiba oooofBiraz sabır lazım canım hurma nin zayıflattini hiç sanmıyorum çünkü çok şekerli bol bol az yağlı yoğurt ye diet yoğurdu al zayıflatıyor. Yogurdu marketten aliyorsan uzerinde ne kadar yagli oldugu yazar buna dikkat et hurmayi az ye bol su iç benim su içme alışkanlığım hiç yok ama zorluyor bir pet şişeye suyu doldur yanından ayırma sürekli iç, yemeklerden önce su iç yemeğe az yer kalsın.bende 2. Takimda listeye girmedim takimi hareketlendirmeye calisiyorum herkez vazgecmis gibi biibirimizi cesaretlendiremiyoruz keske ayni takimda olsaydik bol şanslar canim
saol canım :) su 3lt içiyorum :) yeşil çaya alışamadım... Diyeti bırakacağım galiba oooof
Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum yazmışsınız. Neler yiyorsunuz sayın 24saat?[/QUOT
Yemek saatlerimin arasında 5saat oluyor aralarda acıkıyordum o yüzden leblebi elma ceviz kuru üzüm bir bardak süt falan içiyordum ama kalorilerine dikkat ediyorum günlük 1000kaloriyi geçmiyorum bugün kaçamak yaptıysam bile kalorim 1000i geçmez o kaçamasınlar iki gün ceZası olur :)
Hoşgeldin canım :) yarışmalara katılabilirsin :) bu günüm çok kötü Bodrum'a geldik yiyorum ya gene diyet bozucu şeyler değil ama porsiyonu arttırdım bu hafta kötü olabilir sonuçaleyküm selam diyeyim öncelikle,konuyu açarken selam vermişsiniz. inş hedefinize ulaşırsınız.bende yanınızda olayım inş.sizide benm topiğe beklerim.yalnız kalınca çok kötü oluo bende yeniyim.
Evet olabilir :) elma yı çok seviyorum hem ne bileyim midemi temizliyor gibi :) kuvvetli şeyler bazen yiyebiliyorum bazen olmuyor tek başıma yediğimden canım istemiyor :) leblebiyi bilmiyordum :) almayayım bundan sonra :)Ceviz ve yoğurt iyi ama elma ve kuru uzum de dahil tum meyvelerin sadece sabah kahvaltida yenilmesinin uygun oldugunu ve leblebinin de zaten asilda nohut oldugundan dolayi (nisasta iceriginin fazlaligindan oturu diger baklagillere gore daha nadir yenilmesi gerekiyor) yenilmemesi gerektiğini okumustum.
Ayrıca yemek saatleri arasinda 5 saat olmasi gayet iyi bir sey. Ben de buna dikkat ediyorum. Ve birkac gun icinde buna alistiktan sonra aralarda ne cevize ne de yogurda ihtiyacım oluyor. Sanırım bu acikmamak asil ana ogunlerde ne yedigimizle alakali. Bizi 5-6 saat aciktirmayacak kuvvette şeyler yenilmeli diye dusunuyorum. Velev ki aciktik yine de su ve şekersiz cay/kahve haricinde bir sey yiyip icmeyelim ki yag yakma islememimiz bu aclik suresinde devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?