Hadi kızlar hediyelerimizi paylaşalım :)

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Bakalım yarın kimler sevgililerinden ne hediye alacak ve verecekler acaba :) paylaşalım kızlar :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 632502 Kızlar ben nişanlıma bunun mavisini aldım. Sizce bi erkek için komik olur mu yaaaaaa

Cnm sanırım bunun içinde onu sevdiğinizi anlatan yazılar var. Komik değil fakat bunu bir başkası hazırlamış ve kurulan cümleler senin hislerin değil. Bu yüzden bana bu hediye özelliğini yitiriyormuş gibi geliyor. Bu kutunun aynısını içndeki yazıları kendi hislerinle oluştursaydın çok daha özel olabilirdi bence.

ben hayatımın anlamına
ağrı kesici
çikolata
ayakkabı aldım :)

üzerlerine kırmızı kalplerle notlar yazdm...
Ağrı kesiciye; bazen başını ağrıttığım için özür dilerim kalbimm..
Çikolataya; bundan sonraki günlerimiz bunun kadar tatlı geçsin herşeyimm..
Ayakkabıya da; yürüdüğün her yol seni bana getirsin sevgilimm..

Yazdım bu sıralamada tek tek vericem sizce nası olmuş kızlar :)

Eki Görüntüle 632502 Kızlar ben nişanlıma bunun mavisini aldım. Sizce bi erkek için komik olur mu yaaaaaa

Yok canım cok güzel olmuş fakat Lunna arkadasımızın dediği gibi kendi cümlelerini yazsan anlamı daha büyük olurdu :) ama yine de güzel bi hediye bende yapmıştım böyle.

Ayy bu ne kadar güzel bi fikir olmuş ya bayıldım :) özellikle ayakkabıya yazdığın cümle cok hoşuma gitti. Eminim sevgilinde cok beğenir mutluluklar canım :)

Ayy bu ne kadar güzel bi fikir olmuş ya bayıldım :) özellikle ayakkabıya yazdığın cümle cok hoşuma gitti. Eminim sevgilinde cok beğenir mutluluklar canım :)

tesekkur ederim canim :) anneme basta fikrimi anlattigim zaman cok güldü agri kesiciyi napican cikolata ne anlam ondan hediye olmaz diye ama yapinca o annemde cok begendi :) ama bugun vermek nasip olur mu bilmiyorum cunku sehir disinda... Bana gelmesi bile yeterli olacak... İnsallah o da begenir :)

Evet ilk bakışta anlamı yok gibi ama bir bütün olarak anlamlı :) beğenir tabi düşünülmüş uğraşılmış bi hediye :) bugün olmazsa geldiği gün verirsin canım hem bugün herkese özel olan bi gün, ama o geldiğinde sadece ikinize özel bi gün olacak :)

bende oyle dusunuyorum canim ikimize ozel bi gün olur geldiginde ama yine de insan bugun de sevdigini yaninda gormek istiyo :) gecen sene de kitap bastirmistim :) icimden gecenleri yazdim ara ara sayfalarda fotograflarimzn oldugu disinda da birbirime bakan bi fotografin bulundugu bi kitap :) tabi pasam zahmet edip bi kez zordan okudu :) seyyy sanirim biraz kalin olmustu kitap okumayi sevmeyen birine

İster canım ama olsun kalpleriniz bir olsun :) o da güzel bi hediye aslında ama dediğin gibi okumayı sevmiyorsa zor ay cok güldüm, benimkide hiç sevmez hatta dalga geçer en son Cin Ali serisini okudum falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…