Kızlar bu topiğe gelen herkes bat ı yaşını ve ne zamandr denedıklerını yazarlarsa çok ıyı olur öncelıkle ben yazayım bat 16 kasım yaşım 26 3 aydır denıyoruz
slm oncelikle duan icin amin diyeyim bende 25 yasindayim 2 yillik evliyim hic korunmadigim halde ve cok istedigim halde malesef hamile kalamiyorum 1yildir tedavi oluyorum ama hala bisey yok rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Yeni konu hayırlı olsun şekerim
bat 17 kasim yasim 27 ciddi ciddi 4 aydir deniyoruz.
Şimdiye dek olumlu sonuç alamadık ama bu aydan umutluyum içimden bir ses hamilesin diyo bana
Bu guzel duaya yurekten bir amin diyorum... 6 yil oldu evleneli ama daha cocuk fikri bizim icin yeni. 30 yasindayim( iyyy soylemesi bile kotu hala alisamadim). 3 aydir deniyoruz ama olmadi 4. Aya yeni baslicaz bakalim hayirlisi ile.4 aralik bi sonraki ayim. Umarim olmam yeni yil minik bi bebis getirir bana...
ne kadarlık evlısın cnm doktora gıttın mı bu arada sağol umarım hepımıze ugur getırır bu topık :))))bol bebekli olur umarım hamılesındr belırtı var mı
1.5 yıllık evliyim canım. Henuz bu konuyla ilgili olarak doktora gitmedik birkac ay daha deneyip olmazsa öyle gitmeyi düşünüyoruz.
Bu ay yerleşme kanamasina benzer bir sey yasadim, pembe renkli çok yoğun olmayan ve kısa suren bi olaydı. Zaten ishal ve gaz sorunum da var son dönemde. Birkac gundur de batma ve agri oluyor kasik bolgemde ve biraz ustunde. Test yaptim negatif cikti ama hamileysem de cok erken olduğundan cikmadi sanirim. Batı bekleyip kan testi vericem bakalım.
slm oncelikle duan icin amin diyeyim bende 25 yasindayim 2 yillik evliyim hic korunmadigim halde ve cok istedigim halde malesef hamile kalamiyorum 1yildir tedavi oluyorum ama hala bisey yok rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
oncelikle ettigin duaya bu mubarek gunde yurekten amiiiiiinnnnn diyorum basliga gelince ben varimda bebis pek orali olmuyor :)) bende 27 yasindayim 3 yillik evliyim hic korunmadik tedavi oluyorum bat belirsiz
evet canim gittim butun tahlillerim yapildi hicbir problemin yok dedi doktor. Bakalim bu ay doktorun verdigi takvime uyucaz. Bakalim sonuc ne olucak...
Allah isterse olmayacak şey yok canım nasıl bır tedavı ???
bende pco var onun icin tedavi goruyorum
İki senelik evliyim olmuyor bir turlu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?