Ya evde daha once cok heveslenip aldığım ama negatif sonuclarla kullanmayı bıraktığım 1 kutu folik asit var devam etsem mi kullanmaya??
Doktor tavsiyesiz almıştım ondan içime sinmemisti de bırakmıştim
Bende pco var onun icin tedavi goruyorum
cnm nıye bıraktın kı doktoruma sordum kullanabılrsn dedı ne marka senın kı
amin canım doktor ne dedı
olmama nedeni nedir cnm kontrolden geçtın mı
Folbiol var canim yarim kutu kadar. Ben doktor tavsiyesiz ilaç almama konusunda takintiyim ondan birakmistim.
bencede katılıyorum bebek ıcın çok önemlı bır zararı olacagını düşünmüyorumFolic asit bebek icin cok onemli bir vitamin hamile kaldiktan sonra icmenin cok anlami yok bunun sebebi ise bu vitamini vucut yaklasik 2-4 ay arasinda depolayabiliyor.bebek yaklasik 2ay boyunc bu vitamini beyin gelisimi icin anneden almak zorunda...
incir kürü iyi gelıyormuş evet doktor ilaç verdimi sana cnmbende adet duzensizligi yumurta tembelligi var canim ayin 14 unde tekrar gidicem kontrole bu arada incir kurunude kullanmaya basladim hic umudum yok ama bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi
Gectim bi sikintimin olmadigini soyledi doktor esimde sperm testi yaptirdi onda da bi sdorun yok ama...bilmiyorum bu ay farkli bisey denedfik bi akrabamizin tavsiyesi uzerine bakaslim isallah olur
Amiiiiiin asmincim seni yakaladim kacak ;-)))
Eger kalsiyum eksigin yoksa folbiol cok daha iyi.
ben folic plus kullanıyorum çok araştırdım en ıyısı bu dıye bunu aldım bende hamıle kalmaya karar verdıkten sonra kullanmalısın bence bebek için çok faydalı kemık ve beyın gelısımı açısından
Şimdi sizin gazınıza gittim bi tane aldım bakalım
bencede katılıyorum bebek ıcın çok önemlı bır zararı olacagını düşünmüyorum
incir kürü iyi gelıyormuş evet doktor ilaç verdimi sana cnm
ne denedınz cnm özel değilse
aman efenim amanda amann kimler varmis burda yaaa pcm bozuldu serviste tlfondan zor giriyom tatlim benim iyimisin sen
ARkadasim ikinci bebegine hamile hemde iki ay once ikinciyi yapmaya karar verdik bu ay dedi veeee hamileyim demez mi bi ay sonra.sipariş mi verdiniz nasil oldu hemen diye sordum.adetinin son iki günü hani son akintilar gelmeye başlayınca 3 4 gün boyunca ilişkiye girdik ole oldu dedi.ilk hamileligimde de böle yapmistik zaten dedi bu ay biz de böle denedik canim e denemekte fayda var dedik
Cok sukur iyim biliyomusun tamda seni ariyodum kacgundur yoksun merak ettim profilinden aradim bi baktim burdasin olucak insallah canim benim sabir herseyden once Allah tan hayirlisini dile ve bekle
insallah canim bi turlu telefondan bizim topigi bulamiyom kizCok sukur iyim biliyomusun tamda seni ariyodum kacgundur yoksun merak ettim profilinden aradim bi baktim burdasin olucak insallah canim benim sabir herseyden once Allah tan hayirlisini dile ve bekle
yumurtlama günüdür dıycem ama o kadr erken olur mu adetten hemen sonra demek ki öyleymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?