Soyle soyleyim folicplus kalsiyum + folic asit follice b12+ folic asit folbiol sadece folic asit. İclerinde en yuksek folic asit miktari folbiolda (500 mcg) doktor bana ilk ay folicce sonra folicplus verdi (2 ay kullandim) su anda kalsiyum vs yeterli diye folbiol al dedi bakalim ona basladim simdi.
aynen bakalim bu ay nasil olacak işallah Rabbim bizlere de annelik duygusunu tattirir
Eee ben zaten 4 gun oluyorum..nasil yapicamkiARkadasim ikinci bebegine hamile hemde iki ay once ikinciyi yapmaya karar verdik bu ay dedi veeee hamileyim demez mi bi ay sonra.sipariş mi verdiniz nasil oldu hemen diye sordum.adetinin son iki günü hani son akintilar gelmeye başlayınca 3 4 gün boyunca ilişkiye girdik ole oldu dedi.ilk hamileligimde de böle yapmistik zaten dedi bu ay biz de böle denedik canim e denemekte fayda var dedik
Eee ben zaten 4 gun oluyorum..nasil yapicamkicanim askim mumkun degil yaklasmaz bana (
Evet saol canim asmincim cok sevdigim bi arkadasim ...benide araniza alirmisiniz bilemem ben 27 yasinda dort cocuk annesi biriyim insallh Allah im hepinizin dualarni kabul eder en yakin zamanda alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza cok fazla takmayin stres yapmayin stres hormonlari cok kotu etkiliyomusiyi ki topiği açmışım birbirinizi buldunuz kızlar
adetın mı 4 gün sürüyo cnm
cnm inşallah tez zamanda geçer kurtulursun bebeğini kucağına alırsın
ARkadasim ikinci bebegine hamile hemde iki ay once ikinciyi yapmaya karar verdik bu ay dedi veeee hamileyim demez mi bi ay sonra.sipariş mi verdiniz nasil oldu hemen diye sordum.adetinin son iki günü hani son akintilar gelmeye başlayınca 3 4 gün boyunca ilişkiye girdik ole oldu dedi.ilk hamileligimde de böle yapmistik zaten dedi bu ay biz de böle denedik canim e denemekte fayda var dedik
Onun caresi soğan kürü canim kesin sonuc veriyo mutlaka dene
Cok hizli baslayan topik sessizlige gomulmus...
slm kizlar kimse yokmuuuu
slm oncelikle duan icin amin diyeyim bende 25 yasindayim 2 yillik evliyim hic korunmadigim halde ve cok istedigim halde malesef hamile kalamiyorum 1yildir tedavi oluyorum ama hala bisey yok rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
merhaba canım seni burda görünce yazmak istedim.aslında başka sayfada da sana yazmıştım.durumumuz aynı diye aslında çok soru sordum sana ama görmedin heralde yada işin vardır.ameliyat olduğunu ve ameliyatı yapan doktorundan memnun olduğunu okumuştum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?