Hadi kızlar hep beraber hamile kalmaya var mısınız ??? :)))

hmm anladım cnm bu ay bunu kullanıyorum ama bakalım olmadı doktora danışsam ıyı olacak

Eee ben zaten 4 gun oluyorum..nasil yapicamki canim askim mumkun degil yaklasmaz bana (

bir liste yapalım dıyorum takıp amaçlı ne dersiniz?????????????????? bat ın yaşlarımızın ve kaç aydır denedgmızın bir listesi ???

kızlar ben yarın işe gıdecegm uyuyım artık yarın burdaysanız görüşürüz inşallah allah dualarımızı kabul etsın ıyı geceler

iyi ki topiği açmışım birbirinizi buldunuz kızlar
Evet saol canim asmincim cok sevdigim bi arkadasim ...benide araniza alirmisiniz bilemem ben 27 yasinda dort cocuk annesi biriyim insallh Allah im hepinizin dualarni kabul eder en yakin zamanda alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza cok fazla takmayin stres yapmayin stres hormonlari cok kotu etkiliyomus

Yanlis anlamadiysam adetiniz devam ettigi halde mi esinizle birlikte oldunuz size bisey diyemem ama ben asla yapmam boyle bi seyi kesinlikle haram sonucta verecek olan Rabbim insaAllah tez zamanda helalinden nasib eder hepimize O bizi goruyor, bizi biliyor ve zamani geldiginde nasib edecektir insaAllah

Onun caresi soğan kürü canim kesin sonuc veriyo mutlaka dene

Evet canim bende adetim gectikce bi kac gun iciyordum adet olunca birakiyordum suan yine gunum geciyor gebelik yok dun sogan kurune basladim 15 gunu tamamlicam ins. bu sefer ve 4-5 ay kullanmaya devam edecem

slm oncelikle duan icin amin diyeyim bende 25 yasindayim 2 yillik evliyim hic korunmadigim halde ve cok istedigim halde malesef hamile kalamiyorum 1yildir tedavi oluyorum ama hala bisey yok rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

merhaba canım seni burda görünce yazmak istedim.aslında başka sayfada da sana yazmıştım.durumumuz aynı diye aslında çok soru sordum sana ama görmedin heralde yada işin vardır.ameliyat olduğunu ve ameliyatı yapan doktorundan memnun olduğunu okumuştum .

kusura bakma canim bilgisayarim bozuk servise gonderdim tlfondan aksamlari girebiliyorum o yuzden fazla takib edemiyorum yardimci olmak isterim canim

SELAM KIZLAR
ben 13 eylülde boş gebelik nedeyle kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk adetten sonra denedik bat 16 kasım benimde karnımda ağrılar 1 hafta öncesinde başladı kasıklarımda özellikle...bi kaç sabah kalktığımda gözlerim karardı baş dönmesi yaşadım...ayrıca ilk gebelikte başlangıcında grip olmuştum şuanda yine gribim aynı şeyler olabilirmi yine gebelik varmıdır acaba psikolijikmi ...kan testi için okadar zor duruyorum ki ama kendimi frenliyorum ...hastanenin kapısından döndüm bir kaç kere sabırla bekliyorum burayı takip ediyorum gün gün vakit geçiriyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…