- Konu Sahibi didempolat
-
eksiklerin listesini yaptım
ıvır zıvırlar ve büyük eşyalar (portmanto yüklük vs ) 10.000 e yakın tutuyor. Mecbur borcun içine giricez.. üstelik hiç de sevmem borcu
evet cnm iyiki açmışsın bu topibi bebeğe gelince onlara nee bak biz iki yl düşünmüyoruz çünkü birincisi kendi memleketimden bambaşka bir il ve kültürün sahip olduğu yere gidiyorum oraya alışmam lazım ikincisi çalışacm önce kariyer yapıp ev alalım diyoruz sonra çocuk :)))) sende öle yap boşver herkein ne dediğinin önemi yok bence sen vve nişanlın ne düşünüyorsunuz o önemli:))))
kızlar buraya daldım çıkış saatim tam 15 dk geçmiş ben kaçıyorum evden devam ederiz hadi hayırlı akşamlar herkesee kimse canını sıkmasın biz bayanız herşeyi erkeklere kabullendirmesini çok iyi bilirizzzz:)))) yeterki isteyelim
Yani bu yoruma aynen katılıyorum
Muhabbete dalınca farkına varılmıyor saatinelbette istemek önemli iyi akşamlar
evet canm ya bende sıze katılıyorum ama nısanlım sımdıden pazarlık yapıo delırtıyo benı ah ah benım 20 bını bulur benımde sımdı ufak tefek borcum var bıter ama
ıyı yapmısım dımı actım bu topıgı tanıstık eksıklerımızıde yazdık dertlestıkte oh sefamız olsun :)
bugunude bole gecırdık canm ya sorma
bende aldıgımız borçları hesaplamak bile istemiyorum. sayamıyorum artık.ödenir heralde ya.ne bileyim.en azından kira vermicez.Ya ben tekken maaşımı yetiremiyordum.İki kişi olunca nasıl olucak akıl erdiremiyorum.benim borçlarımı eşim ödesin istemiyorum nasıl kapanıcak onuda anlamıyorum.Ek is yapıcam artık yada daha iyi bir is mi bulsam bilmiyorumki
evlenmeden önce borçlarını biraz olsun hafifletmeye çalış gerçi bekarken haklısın yetmiyor ama sonuçta iki kişilik bir hayata adım atıcaksın öncelik evin giderleri olmalı en azından kira derdin olmuycakmış bu en güzeli bizim olucak bir süre ama dert etmiyoruz yaparız diyoruz.bizimde borçlarımız var ama mantıklı hesaplarla aşabilirsin
cnm sen 10 000 iyi kurtarmışsın ben geçen sadece kendi aldıklarımı hesapladım 15 000 buldu daha alınacklar hariç gör halimi allahtan çalışıyorumda borcum yok bütün maaşı çeyize yatırmışım bu neya
canım aldıklarım 18000 tuttu zatenbu 0 18000 harici olan kısım 28000 yani toplamda
alındıktan sonra sııkıntı yok illaki ödeniyorda kimse karışmasa şöle sadece sen ve eşin karışıp alsa aile de destek amaçlı maddi oalrak yardım etse yeterr mis gibi olur ama nerdeee...
allahtan kendi ailemi hiçbirşeye karıştırmadım kaynanamlada güzelce konuştum pek taraf değl ama ikna olacak öyle yada böyle başka sansı yok:)))
Pazarlık yapmaya açık olmadığını uygun bir dille belirt senin isteklerinin olması senin elinde bazen tatlı dille bazen tehditkar bizim isteklerimiz inanki kabul görüyor,denenmiş ispatlanmıştıriyiki açmışsın canım tanıştık dertlerimizi paylaştık rahatladık biraz olsun sayende
tatlımmm aynen benmkilede daha borcç ödüyorum daha bir yıgın alınacaklar varr onları hesaba bile katmıyorum onlarıda hesaba katınca tam 30 milyarlık kız evi eşya alıyoruzz birde diyorlarki erkek evi çok eşya yapıyor nerde anam nerde kız evinin iğnesi ipliği derken birton para gidiyor göze görünen iki kaba eşya adaletsiz bir şey bu yaa
Benide kabul edermisiniz sohbetinize :) Kesinlikle katılıyorum borca girince bir şekilde ödeniyor.. Yaklaşık 4 senedir çalışıyorum ve bir senedir çeyiz alıyorum çeyize harcıyorum paramı onun öncesinde maaşımı ne yapmışım diye düşünüyorum birşey bulamıyorumÖğrenciyken aldığım krediyi ödedim onun haricinde 3 bin liralık birikim yaptım..Maaşım da öyle azımsanacak bir şey değil geçen seneden beri bakıyorum aldıklarıma şaşıyorum kendime demekki boşa harcamışım diorum parayı Aile kısmına gelince kimseye bişey demeden gidip almak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?