Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

eksiklerin listesini yaptım

ıvır zıvırlar ve büyük eşyalar (portmanto yüklük vs ) 10.000 e yakın tutuyor. Mecbur borcun içine giricez.. üstelik hiç de sevmem borcu

eksiklerin listesini yaptım

ıvır zıvırlar ve büyük eşyalar (portmanto yüklük vs ) 10.000 e yakın tutuyor. Mecbur borcun içine giricez.. üstelik hiç de sevmem borcu

cnm sen 10 000 iyi kurtarmışsın ben geçen sadece kendi aldıklarımı hesapladım 15 000 buldu daha alınacklar hariç gör halimi allahtan çalışıyorumda borcum yok bütün maaşı çeyize yatırmışım bu neya

Yani bu yoruma aynen katılıyorum

Borç yapmadan olması zor ama iki kişi çalışıp ödenir mutlaka biz beyaz eşyayı aldık ödüyoruz biticek az kaldı aldıktan sonra ödeniyor mutlaka

alındıktan sonra sııkıntı yok illaki ödeniyorda kimse karışmasa şöle sadece sen ve eşin karışıp alsa aile de destek amaçlı maddi oalrak yardım etse yeterr mis gibi olur ama nerdeee...

allahtan kendi ailemi hiçbirşeye karıştırmadım kaynanamlada güzelce konuştum pek taraf değl ama ikna olacak öyle yada böyle başka sansı yok:)))

kızlar buraya daldım çıkış saatim tam 15 dk geçmiş ben kaçıyorum evden devam ederiz hadi hayırlı akşamlar herkesee kimse canını sıkmasın biz bayanız herşeyi erkeklere kabullendirmesini çok iyi bilirizzzz:)))) yeterki isteyelim

Muhabbete dalınca farkına varılmıyor saatin elbette istemek önemli iyi akşamlar

Yani bu yoruma aynen katılıyorum

evet canm ya bende sıze katılıyorum ama nısanlım sımdıden pazarlık yapıo delırtıyo benı ah ah benım 20 bını bulur benımde sımdı ufak tefek borcum var bıter ama

ıyı yapmısım dımı actım bu topıgı tanıstık eksıklerımızıde yazdık dertlestıkte oh sefamız olsun :)

Pazarlık yapmaya açık olmadığını uygun bir dille belirt senin isteklerinin olması senin elinde bazen tatlı dille bazen tehditkar bizim isteklerimiz inanki kabul görüyor,denenmiş ispatlanmıştır iyiki açmışsın canım tanıştık dertlerimizi paylaştık rahatladık biraz olsun sayende

bugunude bole gecırdık canm ya sorma

bende aldıgımız borçları hesaplamak bile istemiyorum. sayamıyorum artık.ödenir heralde ya.ne bileyim.en azından kira vermicez.Ya ben tekken maaşımı yetiremiyordum.İki kişi olunca nasıl olucak akıl erdiremiyorum.benim borçlarımı eşim ödesin istemiyorum nasıl kapanıcak onuda anlamıyorum.Ek is yapıcam artık yada daha iyi bir is mi bulsam bilmiyorumki

Evlenmeden önce borçlarını biraz olsun hafifletmeye çalış gerçi bekarken haklısın yetmiyor ama sonuçta iki kişilik bir hayata adım atıcaksın öncelik evin giderleri olmalı en azından kira derdin olmuycakmış bu en güzeli bizim olucak bir süre ama dert etmiyoruz yaparız diyoruz.Bizimde borçlarımız var ama mantıklı hesaplarla aşabilirsin

canlar allah yardımcımız olsun ne dıyelım ıhtıyac bol gonul ıstıyokı en ıyısı en guzelı olsun ama durum vahımse bıraz daha uygununu alcaz napalım hadın yarın gorusuruz herkese ıyı aksamlar mucuk mucuk :)

çoğu şeyi aldım allah a şükür bir mutfak ıvır zıvırları var. süzgeç, yağlık, çöp kovası, borcamlar, çerezlik, mutfak makası, ekmek sepeti... vs.

canım aldıklarım 18000 tuttu zaten bu 0 18000 harici olan kısım 28000 yani toplamda

canım aldıklarım 18000 tuttu zaten bu 0 18000 harici olan kısım 28000 yani toplamda

tatlımmm aynen benmkilede daha borcç ödüyorum daha bir yıgın alınacaklar varr onları hesaba bile katmıyorum onlarıda hesaba katınca tam 30 milyarlık kız evi eşya alıyoruzz birde diyorlarki erkek evi çok eşya yapıyor nerde anam nerde kız evinin iğnesi ipliği derken birton para gidiyor göze görünen iki kaba eşya adaletsiz bir şey bu yaa

Benide kabul edermisiniz sohbetinize :) Kesinlikle katılıyorum borca girince bir şekilde ödeniyor.. Yaklaşık 4 senedir çalışıyorum ve bir senedir çeyiz alıyorum çeyize harcıyorum paramı onun öncesinde maaşımı ne yapmışım diye düşünüyorum birşey bulamıyorum Öğrenciyken aldığım krediyi ödedim onun haricinde 3 bin liralık birikim yaptım..Maaşım da öyle azımsanacak bir şey değil geçen seneden beri bakıyorum aldıklarıma şaşıyorum kendime demekki boşa harcamışım diorum parayı Aile kısmına gelince kimseye bişey demeden gidip almak en güzeli

isteklerimizi önce tatlı dille öyle kabul görmüyorsa onun anlayacağıu dille yani tehtitle hemen hallolur dert etmeyin canlarr:):)

Adaletin bu mu dünya :))) aman ben aşkımla mutlu olayım da para bi şekilde halledilir..

tabii kii de :) sorman bile gereksiz canım atla direkt :) bir fincan da kahve al eline :))

Bende işe başlar başlamaz çeyize harcadım acaba yanlış mı yaptım diyordum, demek ki yapmamışım.. Neler aldın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…