Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Kızlar nikah şekeri ya da davetiye seçimi yaptınızmı.Ben davetiye bakıyorum ama karar veremiyorum :84:

Kızlar nikah şekeri ya da davetiye seçimi yaptınızmı.Ben davetiye bakıyorum ama karar veremiyorum :84:

cnm ben dün baktım vee beğendim harika birşey bak anlatayım sana flim karesi varya öyle üzerinde bizim çöpten yaptığımız bir kız bir erkek resmi olacak:)))

cnm ben dün baktım vee beğendim harika birşey bak anlatayım sana flim karesi varya öyle üzerinde bizim çöpten yaptığımız bir kız bir erkek resmi olacak:)))

yaaa onun gibi bir tanede ben beğendim eklemek istedim buraya ama mesaj sayım yetmedi benim beğendiğimde yaşlı teyze ve amca resmi var

öyle tatlısıı napalım bekleyecem araya nişan girdi de en azından bi 50 küsür gün öyle geçecek

Ömrümüz beklemek le geçiyor nedir bu yahu çıkma teklifi bekle,seni seviyorum demesini bekle,askeri bekl, aileyle tanışmayı bekle,istenmeyi bekle,sözü nişanı düğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…