- Konu Sahibi didempolat
-
evet bıraz pahalı 80 lıkler nasıl guzelmı ? Kız alıp napcan sonra bence kırala
Ya kumaş olarak pek fark yok hepsi aynı ama işlemeleri değişiyor 80 den 250 ye kadar satılık fiyatları bunlar ama aklınızda olsun kızlar gelinlikçilerde de var kiralıyorlar bende kiralamıy düşünüyorum.
Çiçek gidicem tatlım yerine merak etme aklına gelenleri yaz cuma günü sorulacaklar listesi yolla bana sorayımya bu arada etamin nasıl birşey ben netten baktım ama anlayamadım tam
Özel kareli kumaşı var deseni kare kare işliyorsun canım.. akşam çeker resmini yollarım
Canım önemli olan
Her bedeni var mı ? ( bu aralar biraz kilo aldım da)
fiyatta indirim yapıyorlar mı?
İst dışına satış yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa ödemeyi nasıl istiyorlar
bir de aksesuarları oluyor ya fesi örtüsü eldiveni kemeri terliği : bunlardan hangileri dahil fiyata..
Teşekkür edeirm:109:
Doğru şeyi anlamışım çok zor o ama ya çok zorlama kendini sorarım gittiğimde bunları :)
onu giyip aşkıma kahve pişirecekmişim :d
vay ne guzel eskı adetler gıbı :)
Bnde ıstıyorum ama ben tesetturlu oldugum ıcın kına kıyafetımınde uyumlu olması gerek bıdaha basortuyu cıkarmıyım dıye ama bakıcaz artık napalım
Valla şu an için baya eğlenceli gibi gibiilerleyen günlerde bakacaz
Bende özenip boncuklarla yapılan modelden oda takımı yapmıştım sonlara doğru işkence gelmişti ama bitti sonunda
Bu arada uçak biletlerimizi aldık balayımız tamam
harikasınız ya !
bizim balayı olup olmayacağı bile belli deil
Biz biraz eskiyi seviyoruz sanırım
Canım örtünle uyumlu yapabilirsin, mesela altın tonlarında kullanırsın örtün de ona uygun olur ? Tabii karar senin
Eki Görüntüle 180972 didem bak bu çok hoş bence böyle birşey yaptırabilirsin kınada
benım nısanlıgımda altın sarısıydı oyuzden kınada fıkır fıkır olsun dedım:)
Nedenbizim içinde biraz lüks olacak ama yapalım dedik zar zor bütçe ayırdık o yüzden tv alamadık hala :84:
ay evet hosmus :)nerden bulurum kı ben bnu:)
güzel bir soruGüzel bir cevap vermek isterdim ama bilmiyorum nete yazdım tesettürlü bindallı die orda çıktı :26:
selam kılzar;
bunlarda benim eksiklerim...eylülde olacak nikahımız bir ay öncesinde evi tutucaz...beyaz eşya mobilya halı ve perdelerde o zaman alınacak...
ALACAKLARIM
*günlük kullanım için bardak,kupa,çay bardağı)
*plastik ürünler (kova,huni,süzgeç,çekmece içi kaşıklık,çamaşır asmak için sepet,bulaşık leğeni)
*özel yatak örtüsü
*çamaşır sepeti
*çöp kutusu
*banyo seti
*alez
*klozet takımı
*tezgah üstü şeker çay kahvelik
*çamaşır kurutmalığı
*ütü masası
*çöp kutusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?