Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Ya kumaş olarak pek fark yok hepsi aynı ama işlemeleri değişiyor 80 den 250 ye kadar satılık fiyatları bunlar ama aklınızda olsun kızlar gelinlikçilerde de var kiralıyorlar bende kiralamıy düşünüyorum.

Çiçek gidicem tatlım yerine merak etme aklına gelenleri yaz cuma günü sorulacaklar listesi yolla bana sorayım ya bu arada etamin nasıl birşey ben netten baktım ama anlayamadım tam

Özel kareli kumaşı var deseni kare kare işliyorsun canım.. akşam çeker resmini yollarım

Canım önemli olan

Her bedeni var mı ? ( bu aralar biraz kilo aldım da )
fiyatta indirim yapıyorlar mı?
İst dışına satış yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa ödemeyi nasıl istiyorlar
bir de aksesuarları oluyor ya fesi örtüsü eldiveni kemeri terliği : bunlardan hangileri dahil fiyata..

Teşekkür edeirm :109:

Doğru şeyi anlamışım çok zor o ama ya çok zorlama kendini sorarım gittiğimde bunları :)

Bnde ıstıyorum ama ben tesetturlu oldugum ıcın kına kıyafetımınde uyumlu olması gerek bıdaha basortuyu cıkarmıyım dıye ama bakıcaz artık napalım

vay ne guzel eskı adetler gıbı :)

Biz biraz eskiyi seviyoruz sanırım

Bnde ıstıyorum ama ben tesetturlu oldugum ıcın kına kıyafetımınde uyumlu olması gerek bıdaha basortuyu cıkarmıyım dıye ama bakıcaz artık napalım

Canım örtünle uyumlu yapabilirsin, mesela altın tonlarında kullanırsın örtün de ona uygun olur ? Tabii karar senin

benım nısanlıgımda altın sarısıydı oyuzden kınada fıkır fıkır olsun dedım:)

anladım canım, istersen bir çözüm bulunur ama

Neden bizim içinde biraz lüks olacak ama yapalım dedik zar zor bütçe ayırdık o yüzden tv alamadık hala :84:

aynen bizde de çok masraf var... Bakalım ne olacak.. Tv zaten yok

selam kılzar;
bunlarda benim eksiklerim...eylülde olacak nikahımız bir ay öncesinde evi tutucaz...beyaz eşya mobilya halı ve perdelerde o zaman alınacak...
ALACAKLARIM
*günlük kullanım için bardak,kupa,çay bardağı)
*plastik ürünler (kova,huni,süzgeç,çekmece içi kaşıklık,çamaşır asmak için sepet,bulaşık leğeni)
*özel yatak örtüsü
*çamaşır sepeti
*çöp kutusu
*banyo seti
*alez
*klozet takımı
*tezgah üstü şeker çay kahvelik
*çamaşır kurutmalığı
*ütü masası
*çöp kutusu

yatak örtüsü ile klozet takımı hariç geri kalanlar bende de eksik canım Allah tamamlamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…