Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

cnm merak etme bazı insanalrın huyunu değişitiremiyorsun bak benm nişanlımda aynıusını yaptı bana haber vermeden ordaki düğün tarihini değiştirmiş şok oldum ama hiçbirşey demedim önce kızdım sonra dedim bundada var bir hayırrr boşver hayat kısa ttlım inanki sonraçok pişman oluyor insan

Didemcim tamam sonuna kadar haklısın ama bu konularda nişanlının üzerine çok gitme onlarda ailesi biliyosun ağızlarını açıp bişey söyleyemiyorlar.Ben hep şey düşünüyorum erkek evlat oldukları için sanki tek kelime söylese ailesinin gönlünü kıracakmış gibi düşünüp çok istedikleri bişey dahi olsa tek kelime edemiyorlar.Tamam sürekli ileri atılması hoş değil insan yıpranıyor ama bunu tepki almadan anlatmaya çalış.Ha bu arada ben nişanlımın sadece annesiyle tanışmak için bir sene bekledim annesinin keyfi istesinde beni çağırsın diye emin ol herkes te sorun var bi şekilde senin payına düşen de budur belki böyle düşün rahatla sakinleş daha sonra konuşun

Son düzenleme:
eksikler..

Tuvalet terliği ( unutma mutlaka dediler )

Ev aksesuarlarım ( evi yerleştireyim öyle alacam - bir kaç küçük obje istiyorum çok ıvır zıvır olmasın )

Mandal sepetim

eksikler..

Tuvalet terliği ( unutma mutlaka dediler )

Ev aksesuarlarım ( evi yerleştireyim öyle alacam - bir kaç küçük obje istiyorum çok ıvır zıvır olmasın )

Mandal sepetim

banyo terliğinide unutma mutlaka yok terlik giyemem dersen kaydırmazlardan al

banyo terliğinide unutma mutlaka yok terlik giyemem dersen kaydırmazlardan al
Canım saol, o aklımda da.. duşluğun içine konan kaydırmazları temizlik açısından pek sevemedim ne bileyim hep bi yerinde sabun ya da duş artığı kalacak gibi geliyor.. Napacam bilmiyorum

Canım saol, o aklımda da.. duşluğun içine konan kaydırmazları temizlik açısından pek sevemedim ne bileyim hep bi yerinde sabun ya da duş artığı kalacak gibi geliyor.. Napacam bilmiyorum

Titiz bir gelin adayımız burda sanırım.Ben hiç kullanmadım onlardan yere basmayı sevmiyorum terlik daha iyi geliyor o yüzden şeffaf olanları var onları tercih edebilirsin.Bindallının çıktısını alıyorum bulursam bugün mahmutpaşadan sorarım yoksa cuma atış yerine giderim

harikasın canım çok titiz değilim de üşengecim kim temizleyecek sürekli onu allah aşkına
Bakacam bakalım belki o zamana teknoloji gelişir de duş alanına göre birşey yaparlar

Gerçi ben sordum 350 satış - 150 kiralıkmış.. bunu almam lazım canım sana zahmet eğer oraya gidersen bedenlerini sormayı unuttum her beden var mı sorabilir misin? ya da ölçüye göre mi dikiyorlar ?

Valla kızlar,tam "hah,sonunda tamamladım.Bitti çeyiz işi." diyorsunuz başka bir eksik çıkıyor. O kadar şey aldım,7 aylık da evliyim hala eksiklerim mevcut.

Valla kızlar,tam "hah,sonunda tamamladım.Bitti çeyiz işi." diyorsunuz başka bir eksik çıkıyor. O kadar şey aldım,7 aylık da evliyim hala eksiklerim mevcut.

doğrudur canım.. :) bizimde cabamız eve taşındıktan sonra " ben bir sürü şey almıştım nerede bunlarrr ! " dememek

Listeler hep bu yüzdendir ya

Ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar yarın sabah görüşürüz..

Son düzenleme:
Çamaşır sepeti
mandal
çöp kovası
mandal sepeti
banyo için küçük çöp kovası

şükür

son demem imkansız

Son büyük eksiklerim diyeyim:
baharat takımı
misaifr ymek takımı
misaifr çkb takımı
tencere takımı
tava takımı
kirliler sepeti
elektrikli süpürge
tost makinesi
ütü masası (ütü Aydın'ın varmış oyüzden ütü almayacam)
mutfak robotu
nevresim takımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…