- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
- Konu Sahibi didempolat
-
canım olay su dugun tarıhı ertelenmıs bende kızdım ona nıye bızım haberımız yok dedım haksızmıyım ıste buda benı sucladı abartıyosun yok ole yok bole ben aılemı ezemem sevmıyosun ozman bıtsın dedım sacmalama dedı bende konsmadım o aksam ben fenalastım bayıldım astımım var nefes darlıgı cekıyorum ayrıca kalbım sıkısıp bayılmısım dutdu ama gelmedı yanıma ertesı gun maca gıttı ve aksam arkadaslarıyla takıldı gene gelmedı bende uzuldum cok aradı dun ben bıtrdım dedım bıtıremesın dedı ozurde dılemedı ....bıttıııııııı dedım kapadım aramadı
eksikler..
Tuvalet terliği ( unutma mutlaka dediler )
Ev aksesuarlarım ( evi yerleştireyim öyle alacam - bir kaç küçük obje istiyorum çok ıvır zıvır olmasın )
Mandal sepetim
Canım saol, o aklımda da.. duşluğun içine konan kaydırmazları temizlik açısından pek sevemedimbanyo terliğinide unutma mutlaka yok terlik giyemem dersen kaydırmazlardan al
Canım saol, o aklımda da.. duşluğun içine konan kaydırmazları temizlik açısından pek sevemedimne bileyim hep bi yerinde sabun ya da duş artığı kalacak gibi geliyor.. Napacam bilmiyorum
Titiz bir gelin adayımız burda sanırım.Ben hiç kullanmadım onlardan yere basmayı sevmiyorum terlik daha iyi geliyor o yüzden şeffaf olanları var onları tercih edebilirsin.Bindallının çıktısını alıyorum bulursam bugün mahmutpaşadan sorarım yoksa cuma atış yerine giderim
Valla kızlar,tam "hah,sonunda tamamladım.Bitti çeyiz işi." diyorsunuz başka bir eksik çıkıyor. O kadar şey aldım,7 aylık da evliyim hala eksiklerim mevcut.
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlar bu hafta mobilya bakmaya gidicez İnegöl'e inşallah kaliteli güzel modeller beğeniriz
naber tatlım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?