Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

daha var alırsın hepsını canım benımde buna benzer seylerım eksık

benimde çamaşır kirli sepetine ihtiyacım var nasıl birşey alsam karar veremedim kızlar
sizler tek mi aldınız
yoksa iki boy mu?

Benim kahvaltı takımım bundan.Bende buna uygun çatal kaşık takımı arıyorum sapları renkli olanlardan.Nerden bulabilirim acaba var ama bu renklerde bulamadım

benimde çamaşır kirli sepetine ihtiyacım var nasıl birşey alsam karar veremedim kızlar
sizler tek mi aldınız
yoksa iki boy mu?

Şebnem ben de iki adet almayı düşünüyorum bir tane aldım banyo için büyük boy bir tane de ufak alıcam ama renklı ve beyaz ayrımı için değil yatak odasına koymak için nişanlım banyoya gitmeye üşenirmiş her yer çamaşır olmasınmış bi tane alacakmışız o onun içine atacakmış yoksa nereye denk gelirse oraya atarmış ben sana kafayı yedirtmeden biz alalım bir tane dedi

kızlar hala yemek takımı almış değilimm yardım edin lütfen temmuzda düğünümm

Sadece yemek takımıysa bernardonun kampanyası var aldığının yarı fiyatı kadar hediye çeki veriyolar eğer çatal bıçak takımın tencere takımın yoksa güralın kampanyası var ona bak istersen

ütüm yok
ütü masası
perdeler
halılar
çöp kovaları
yatak örtüsü
çamaşır sepeti
bir kaç iç çamaşırı
YEMEK MASASI ÖRTÜLERİ

sanırım bu kadar.

Son düzenleme:
şunlardan bahsediyorsun sanırım
onların her rengi var scahafer'ınde var cooker'ınde

Evet onlardan bahsediyorum şebnem teşekkür ederim bi bakayım.Senin çeyizlerede baktım maşallah hepsi birbirinden güzel nazar değmesin iyi günlerde kullan.Bu arada yemek takımlarımız aynıymış:))

Son düzenleme:
Sadece yemek takımıysa bernardonun kampanyası var aldığının yarı fiyatı kadar hediye çeki veriyolar eğer çatal bıçak takımın tencere takımın yoksa güralın kampanyası var ona bak istersen

herşeyim var canım annem önceden almış çelik tencere falan bi tek misafir yemek takımım eksik.. 600 tl kadar bi bütçe ayırdım ona da. peki hangi marka önerirsinn

herşeyim var canım annem önceden almış çelik tencere falan bi tek misafir yemek takımım eksik.. 600 tl kadar bi bütçe ayırdım ona da. peki hangi marka önerirsinn

karaca scahffer kütahya güral karaca.Karacanın bir ara kampanyası vardı ama bittimi bilmiyorum 390 tl idi 12 kişilik yemek takımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…