- Konu Sahibi didempolat
-
ıyım canm ıyım yoluna gırmeye basladı :)
Hadi bahtınız açık olsun
Koptum ya :d
ohhh günün en güzel haberi
çook sevindim canımmmm.
Ee kaldığımız yerden devam o zaman
Eksik olarak: Fon perdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !taktım bu aralar..
evet canım ya yoluna gırmeye basladı dur bende soylım safakımı 214 gun:)
ben burdayımm, bugün etamin öğrenecem bakalım becerebilecek miyim ?
hadı ya hadı bakalım ogren nıye becermıycekmısın yaparsın :)
kızlar merhabalar...geç bir giriş oldu bugünBugün izinliyim ben o yüzden yeni girebildim..dün mahmutpaşaya gittim ve kına mazlemelerimiz de çıktı aradan şükür bindallı hariç
Minik tatlım bindallıya baktım ama bu model gibi hiç bulamadım benzeyenleri var ama şalvarında işleme yok bindallıyı ben çok beğendim güzel duruyor yarın ve perşembe geç çıkıcam ama cuma yerine giderim bakarım resimdeki kadar güzelmi pazarlıkta yapmaya çalışırım pek beceremem ama sen almayımı düşünüyosun yoksa kiralamayımı.
Didemcim çok sevindim güzel gelişmeye şafak saymaya devam inan çok çabuk geçiyor bişey anlamayacaksın ne çabuk geçti diyeceksin.
Vuslat ekliyorum senide mesajını aldım.
Jeloo allah kolaylık versin sanada mobilya işin en zor kısmı
ben görmeyeli baya çoşmuş burası didemcim aferim sana ayrılık yok bu kulubte tmm mı tatlım minnoş etamin yapmışsın:))))
ay cok sevındım canm benım halletmısın cogunu bındallı fıyatları nekadar dı sordun mu
Gününüz aydın neşeniz bol olsun kızlar
80 e çok iyi satılık mı kiralık mı ? ve 80 lik nasıl ?sordum didemcim 80 den başlıyor en pahalısı 250 idi sorduklarım arasında
evet canm bugun cosmadı ya bugun kımse yok forumda ıkımız vardık tek oda etemın yaptıgı ıcın arada gırdı yalnız kaldım
kızlar merhabalar...geç bir giriş oldu bugünbugün izinliyim ben o yüzden yeni girebildim..Dün mahmutpaşaya gittim ve kına mazlemelerimiz de çıktı aradan şükür bindallı hariç
minik tatlım bindallıya baktım ama bu model gibi hiç bulamadım benzeyenleri var ama şalvarında işleme yok bindallıyı ben çok beğendim güzel duruyor yarın ve perşembe geç çıkıcam ama cuma yerine giderim bakarım resimdeki kadar güzelmi pazarlıkta yapmaya çalışırım pek beceremem ama sen almayımı düşünüyosun yoksa kiralamayımı.
Didemcim çok sevindim güzel gelişmeye şafak saymaya devam inan çok çabuk geçiyor bişey anlamayacaksın ne çabuk geçti diyeceksin.
Vuslat ekliyorum senide mesajını aldım.
Jeloo allah kolaylık versin sanada mobilya işin en zor kısmı
ben görmeyeli baya çoşmuş burası didemcim aferim sana ayrılık yok bu kulubte tmm mı tatlım minnoş etamin yapmışsın:))))
evet canım başladım hatta motifteki gülün biri bitmek üzereDün akşam sözlüm geldi de uğraşamadım bu akşam baya yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?