Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

ben görmeyeli baya çoşmuş burası didemcim aferim sana ayrılık yok bu kulubte tmm mı tatlım minnoş etamin yapmışsın:))))

kızlar merhabalar...geç bir giriş oldu bugün bugün izinliyim ben o yüzden yeni girebildim..Dün mahmutpaşaya gittim ve kına mazlemelerimiz de çıktı aradan şükür bindallı hariç
minik tatlım bindallıya baktım ama bu model gibi hiç bulamadım benzeyenleri var ama şalvarında işleme yok bindallıyı ben çok beğendim güzel duruyor yarın ve perşembe geç çıkıcam ama cuma yerine giderim bakarım resimdeki kadar güzelmi pazarlıkta yapmaya çalışırım pek beceremem ama sen almayımı düşünüyosun yoksa kiralamayımı.
Didemcim çok sevindim güzel gelişmeye şafak saymaya devam inan çok çabuk geçiyor bişey anlamayacaksın ne çabuk geçti diyeceksin.
Vuslat ekliyorum senide mesajını aldım .
Jeloo allah kolaylık versin sanada mobilya işin en zor kısmı

ay cok sevındım canm benım halletmısın cogunu bındallı fıyatları nekadar dı sordun mu

sordum didemcim 80 den başlıyor en pahalısı 250 idi sorduklarım arasında
80 e çok iyi satılık mı kiralık mı ? ve 80 lik nasıl ?

evet canm bugun cosmadı ya bugun kımse yok forumda ıkımız vardık tek oda etemın yaptıgı ıcın arada gırdı yalnız kaldım

Canım benimm senden de pek ses çıkmadı bende bir şey yazmadım etamin de yaparım sohbette

Tamam canım ben sordum 350 lira satılık 150 kiralık dediler. SAtın almayı düşünüyorum, zaten beğeniyorum bindallıyı evimde dursun Fakat 350 biraz çok geldi bana.. Sorarsan aksesuar olarak neler veriyorlar öğrenir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…