Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Neden hayırdır noldu vuslat

ya aman görümcelerim herşeye karışmaya başladılar aynısını kaynanamda yapmaya başladı kafalarına göre birşey yapıyorlar nişanlımla kavga ettim dedim böyle giderse daha fazla taahammülüm yok ayrıllalım dedim öyle işte dünden beri çok kötüyüm..hep susuyor ve beni çıldırttı artık bu suskunluğu

Yaaa noluyor bu erkeklere üfff neye karışıyolar vuslat yani önemsemediğini göster düşüncelerini onların söylediğinin tersini yap

Yaaa noluyor bu erkeklere üfff neye karışıyolar vuslat yani önemsemediğini göster düşüncelerini onların söylediğinin tersini yap

cnm zaten ben çok tersim biri bana birşeyi yapma desin onu inadına yaaparımm ve istediğimi yapamazsam kesin sonu çok büyük kavgadırr ha herzaman olsun demiyorum ama benm dik durduğum kadarda nişanlım bana dik dursun baktım olmuyorrr sonucunu oda görecek üzüle üzüle yıprandım

düğüne şurda 5 ay kalmaş hala ortada hiçbirşey yok hazırda hiçbirşey yok nezman yapacaz diyorum hallaedriz diyor dedim bu böyle olmaz yetiştiremeyiz birde iş yerinde aksilikleri var onlarda benm başıma patlıyorr nefret ettim evlilikten

Üfff ya bu nişanlılar varya bizim kadar onlarda savaşsa olcak herşey ama neden böyle karışıyorlar peki seni istemedikleri için tavır alır gibimi yoksa ne bilim karakterlerimi böyle

günaydınlarrr canlarrrrrrrr

günaydınnn canımmm

Canım ya bi sakin olun.. düğün stresi hepimizi gerdi anlaşılan sıra ile kavga ediyoruz

[/QUOTE]Canım ya bi sakin olun.. düğün stresi hepimizi gerdi anlaşılan sıra ile kavga ediyoruz [/QUOTE]

Sıra bizdemi didem atlattı vuslat tartışıyor ikimiz kaldık :84::84:

Üfff ya bu nişanlılar varya bizim kadar onlarda savaşsa olcak herşey ama neden böyle karışıyorlar peki seni istemedikleri için tavır alır gibimi yoksa ne bilim karakterlerimi böyle

istememe gibi bi durum olmadı hiç ama biraz karekterleri böyle birazda herşeyi biz biliriz havasındalalar dün face yazdım dedim sustuğuma aldanmayın susuyorsam yaşınıza saygımdan susuyorum yoksa susuturdum diye kendinzi eğlendirmeyin yazdım hemen bana laf mı sokuyorsun diyo bende yarası olan gocunur dedim , bu oğlana sen yüz veriyorsun sen rahat ve gevşek davranmasına neden oluyorsun falan diyo çok cnmı sıktıı be off deli olacam yaa akşam bende açtım teli nişanlıma söyledim dedim ya kendini toplarsın adam gibi sahip olursun yada benm için bitmiştir dedim.

Canım ya bi sakin olun.. düğün stresi hepimizi gerdi anlaşılan sıra ile kavga ediyoruz [/QUOTE]

Sıra bizdemi didem atlattı vuslat tartışıyor ikimiz kaldık :84::84:[/QUOTE]

inş siz etmezsinz tatlım yaaa

Canım ya bi sakin olun.. düğün stresi hepimizi gerdi anlaşılan sıra ile kavga ediyoruz [/QUOTE]

gel canım hazırla çantaları :)))))

Son düzenleme:

Kaç yaşında bu görümce bide konuşmayı neden nişanlına bağlamışki sen ona çok gevşek davranıyor filan diye dertmi yandın

Canım ya bi sakin olun.. düğün stresi hepimizi gerdi anlaşılan sıra ile kavga ediyoruz

gel canım hazırla çantaları :)))))[/QUOTE]

hayırrrr gerçi bizim için olağan oldu geçenler de bişeye kızdım yatmak üzereydim nişanlım şey dio benimde bugün bişeye kızmadın gerginlik yaşamadık laf söylemeyeceksin diye ödüm kopuyodu dedi kaldım böle ben çok gerginim galiba ya

Tamam tatlım, dikkat ederiz. üzülmeyin ama üzmeyin birbirinizi de lütfen...

bende ne üzülmek istiyorum nede üzmek ama susunca zannediyorlarki b bu kız herşeyi kabul ediyor bunun için susmadım ama çok kırıldım kendileri kaybederler cnmm ne yapalım dünyanın sonu değil sevdiğimiz adam sahip çıkmıyorsa bize başka kim sahip çıkacak

canım ne oldu ya nazar mı degdı bıze

senın gecen bana dedıgın gıbı olur canımcım bole seyler uzme tatlı canını sen yoluna gırer merak etme ....

günaydın kızlarr:))
eksikleri yaz yaz bitmez sanıırım artık beynim durdu ne eksik ne değil die..en güseli evi yerleştirirken eksikleri görüp almak..şuan hersey öyle üst üste yığılıkii gelde hatırla ne vardı ne yoktu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…