Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Valla bana diş geçiremiyorlar ben zaten çok içli dışlı olmak da istemiyorum eltilerimle.. görümcemi severim ama, elinden geleni yapar biliyorum. Kayınvalidem desen şu ana kadar kötü bi sözünü görmedim bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..

maşallah çok hızlısın sen yahu ben daha bakmaya bilem başlamadım ne kadar gelinliğin fiyatı

arada resmiyet olması en iyisi bencede çok samimi olmaya gerek yok gelemiyolar samimiyete

1700dü sanırsam alalaı baya oldu inşallah yanlış yazmıyorumdur:)

benim eltim yok allahtan ya olsa hiç anlaşamazdım sanki öyle geliyor:)

1700dü sanırsam alalaı baya oldu inşallah yanlış yazmıyorumdur:)

benim eltim yok allahtan ya olsa hiç anlaşamazdım sanki öyle geliyor:)

anlaşma ihtimalin yok dimi bende tek görümce var oda varmı yokmu bilmem oturup yarım saat muhabbet etmişliğimiz yok çok seviyolar beni yaaaa

ben gelinliği 1400 e aldım, nişanda giyeceğim elbise kiralık ama ücret ödemeyecem.. Kına içinse sadece bindallı istiyorum ama henüz alamadım

hadi ya :):)
bunların hepsi aynı sanırsam :))
aa bu konuda görümcelerimn hakkını yiyemem ne zaman karışacak bi laf etse kayınvalidem görümcelerim hemen araya girer anne kız kullanacak o nasıl istiyorsa öyle alır deyip çenesini kapatıyorlar..

ayy ne güzelmiş bak benm iki görümcem öyle ama birtanesi varkii o tamamen yıkıcı asla yapıcı değildirr insanın işini olmaz eder

diğerleri iyiyse o bir taneyide sallama hiç..benimkiler hangisi daha iyi davranack die yarışıo..bazen bi iki iğneliyici laf duymuor değilim ama bende safım ya anlamamazlıktan gelioyurm hehe

diğerleri iyiyse o bir taneyide sallama hiç..benimkiler hangisi daha iyi davranack die yarışıo..bazen bi iki iğneliyici laf duymuor değilim ama bende safım ya anlamamazlıktan gelioyurm hehe

anacım o bitane herkesin kafasına oynuyor ama herkesi ikna ediyorrr herkese düşüncesini kabul ettiriyo gelde şuna ii davran

hadi ya o zaman cadıyla cadıcan ama çaktırmadan ..o anlayacak tepkini sadece..inceden inceye yap yanii.bariz belli edersen bu sefer eşinle sorun yaşarsın

hadi ya o zaman cadıyla cadıcan ama çaktırmadan ..o anlayacak tepkini sadece..inceden inceye yap yanii.bariz belli edersen bu sefer eşinle sorun yaşarsın

mümkün olduğunca alttan alıyorum ama damarıma basınca sert konuşuyorummm çok iyi anlıyor dün dedim derdin ne ise benmle açıkça konuşş böyle kırıcı sözlerle samimiyetimize gülge düşürme dedim yok diyo benm sorunum yok senle diyo bende olamaz zaten dedim ben sana saygısızlık yapmıyorum ama sen davranışlarınla çok kırıcı oluyrosun dedim....

susturmak çok kolayda cnm yaa işte yaş olarak büyük saygı duyuyorsun yoksaa laflarımın altında ezilmeyen bir kul hiç tanımadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…