Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

gel canım hazırla çantaları :)))))[/QUOTE]

hayırrrr gerçi bizim için olağan oldu geçenler de bişeye kızdım yatmak üzereydim nişanlım şey dio benimde bugün bişeye kızmadın gerginlik yaşamadık laf söylemeyeceksin diye ödüm kopuyodu dedi kaldım böle ben çok gerginim galiba ya [/QUOTE]

AY CANIM ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN KUSMESIN KIMSE BEN OGUNLERE GERI DONMEK ISTEMIYRM SIZDE SABIRLI OLUN TOPLAMAYIN CANTALARI HEMEN BANA DIYODUNUZ BENDE SIMDI SIZI TESELLI EDIM......COCUKTA KORKUYODUR BACIM NAPSIN:)

İşte onun için ne yapıyoruz kolilerden çıkarıp foto çekiyoruz buraya ekliyoruz ve eksiklerimizi görüyoruz hoşgeldin tatlım nasılsın

bankerım hoşgeldin nasılsın bakalım görüşmeyeli

teşekkür ederim cnmcm hoşbuldukk..iyiyim ne olsun hersey aynı..sen nasılsın??bende yazılanları okuyorum baya fazla yalnız oku oku bitmio..
konu görümceler sanırsam..:)
benimkiler suana kadar iyi davrandı kötü deyip haklarını yiyemem..ama bakalım işin içine girince nasıl olacak

İşte onun için ne yapıyoruz kolilerden çıkarıp foto çekiyoruz buraya ekliyoruz ve eksiklerimizi görüyoruz hoşgeldin tatlım nasılsın

yaaa dimi aynen öyle yapmak lasım..ya nedir bu üşengeclik anlamadım gitti..yerleşecek bi dünya sey var valla üst üste bıraktım bi oda bana tahsis edildi :):)

Sen girdiğin yerden devam et bi ara okursun aman dert bir değilki kuşum ya görümcesi var kaynanası var nişanlısı var

Sen girdiğin yerden devam et bi ara okursun aman dert bir değilki kuşum ya görümcesi var kaynanası var nişanlısı var

aynen öyle var oğlu var:))
aman kızlar hiç takılmayalım diyorum..takılırsak kafayı yeriz..
benim üniden bi arkadaşım vardı nasıl samimiydik çok severdim onu..kızcağız cadı bi kaynanaya çattı..ne zaman arasa yaklaşık2 saat kaynanasının yaptıklaırnı anlatıordu..telde sen nasılsın die sormayı unutuyordu o derece yani:))
o yüzden psikolojimizi bozmayalım diyorum ben :)

Aynen çok takılırsan senden gidiyor herşey onlara bişey olduğu yok

birde susunca daha iyi oluo aslında bir gün devran değişio bi bakıorsun dediklerinin cevabını yaşadıklarıyla almış:)

birde susunca daha iyi oluo aslında bir gün devran değişio bi bakıorsun dediklerinin cevabını yaşadıklarıyla almış:)

Yaşadıklarıyla alacakları muhakkak ben çok inanırım ettiğini bulma olayına onlarında kızları var sonuçta ama susunca onlar bunu farklı anlıyor ya iplemediğini göstereceksin kulağından girip öbüründen çıkacak dediğinin tersini yapacaksın ya da cazgır olacaksın

Son düzenleme:
ya ben cazgır olmayıhiç beceremiyorum..çok hassas olduğum için karşımdaki kötü bile olsa kötü davranamıyorum..
ben,m yaptığım sey iplememe..kafama göre takılmak..mobilya olayındada öyle böyle deyip çok fikir sölediler ama bu hafta kafama göre herseyi alıyorum işte:)

ohh çokta iyi yapıyorsun azcık önemsediğini görünce istekler bitmiyor benim kaynananın ha varlığı ha yokluğu annemler çok karışıyodu başlarda şöle alın böle yapın başta dinleyim dedim baktım hiç bişey istediğim gibi olmayacak umursamamaya başladım gittim aldım yaptım herşeyi kafama göre ohhh ne güzel pişmanda değil kendi ailen ya da nişanlının ailesi hiç önemli değil hiç kimseyi karıştırmamak hayatımıza sonuçta bizim hayatımız bu dimi

aynen öyle tatlım...baktım biizkilerde biraz karışıo ben kullanacağım deyip laf sokuyorum kendi anneciğme nazım gecio tabi:))
ama onlara hehe dioyrum kafama göre takılıyorum kaynanaya laf sokulmazki sonra sorun çıkarmasın birde..
hersey isteiğim gibi olacak işte bu hafta sonu mobilya olayını bitiriyoruz çok mutluyumm

özellikle kayınvalidem ne yapıyor biliormusun kızım sen kullanıcan sen bilirsin ama onu öyle alma bunu söyle alma vs..
nasıl sinir olmuştum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…