- Konu Sahibi didempolat
-
Kaç yaşında bu görümce bide konuşmayı neden nişanlına bağlamışki sen ona çok gevşek davranıyor filan diye dertmi yandın
Sıra bizdemi didem atlattı vuslat tartışıyor ikimiz kaldık :84::84:
Kaç yaşında bu görümce bide konuşmayı neden nişanlına bağlamışki sen ona çok gevşek davranıyor filan diye dertmi yandın
hayır cnm iki gün önce bana face yazıyorki nasıl gidiyo falan diye sana birşey soracam dedi sor dedim düğün tarhini etlenebilir dedi o ne demek dedim sen dedi kardeşime çok gevşek davranıyorsun galiba ki dedi işin ciddiyetinde değil hala dedi bende ne alaka dedim benm ona söylediklerimi sen bile söyleyemiyorsundur dedim bunlar iştee bende kızıyorum bende istemiyorum sorumsuz olmasını bende isterim benlke birlikte yapsın etsin ama ne yapam kardeşinizi çok pof poflamışınız acısını ben çekiyorum dedim benden büyük 30 yaşında
:
hayır cnm iki gün önce bana face yazıyorki nasıl gidiyo falan diye sana birşey soracam dedi sor dedim düğün tarhini etlenebilir dedi o ne demek dedim sen dedi kardeşime çok gevşek davranıyorsun galiba ki dedi işin ciddiyetinde değil hala dedi bende ne alaka dedim benm ona söylediklerimi sen bile söyleyemiyorsundur dedim bunlar iştee bende kızıyorum bende istemiyorum sorumsuz olmasını bende isterim benlke birlikte yapsın etsin ama ne yapam kardeşinizi çok pof poflamışınız acısını ben çekiyorum dedim benden büyük 30 yaşında
İşte senin hatan böyle muhabbetlere hiç girmeyeceksin görümce yani ne desen boş söylediği lafa bak gevşek bırakmışın diene kadar kardeşinin kulağını çek
CANIM KONUS BENIMKI DE ERTELENDI SIRF BUYUZDEN BILIYOSUN SEN
günaydın kızlarr:))
eksikleri yaz yaz bitmez sanıırım artık beynim durdu ne eksik ne değil die..en güseli evi yerleştirirken eksikleri görüp almak..şuan hersey öyle üst üste yığılıkii gelde hatırla ne vardı ne yoktu die
bankerım hoşgeldin nasılsın bakalım görüşmeyeli
İşte onun için ne yapıyoruz kolilerden çıkarıp foto çekiyoruz buraya ekliyoruz ve eksiklerimizi görüyoruz hoşgeldin tatlım nasılsın
teşekkür ederim cnmcm hoşbuldukk..iyiyim ne olsun hersey aynı..sen nasılsın??bende yazılanları okuyorum baya fazla yalnız oku oku bitmio..
konu görümceler sanırsam..:)
benimkiler suana kadar iyi davrandı kötü deyip haklarını yiyemem..ama bakalım işin içine girince nasıl olacak
Sen girdiğin yerden devam et bi ara okursunaman dert bir değilki kuşum ya görümcesi var kaynanası var nişanlısı var
aynen öyle var oğlu var:))
aman kızlar hiç takılmayalım diyorum..takılırsak kafayı yeriz..
benim üniden bi arkadaşım vardı nasıl samimiydik çok severdim onu..kızcağız cadı bi kaynanaya çattı..ne zaman arasa yaklaşık2 saat kaynanasının yaptıklaırnı anlatıordu..telde sen nasılsın die sormayı unutuyordu o derece yani:))
o yüzden psikolojimizi bozmayalım diyorum ben :)
birde susunca daha iyi oluo aslında bir gün devran değişio bi bakıorsun dediklerinin cevabını yaşadıklarıyla almış:)
ya ben cazgır olmayıhiç beceremiyorum..çok hassas olduğum için karşımdaki kötü bile olsa kötü davranamıyorum..
ben,m yaptığım sey iplememe..kafama göre takılmak..mobilya olayındada öyle böyle deyip çok fikir sölediler ama bu hafta kafama göre herseyi alıyorum işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?