Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

hem yaşça büyük hemde böyle davranıyor..hadi yaşı küçük olsa yada yaşıt olsanız anlarımda kocaman insnan yanii derdi ne..gelde sinir olma

kızlarr boşverin takmayın kafaya..

Bohçaları naptınız siz ? yapacak mısınız? bohça eksikleriniz nedir ?

süperler, ben hazır pul işlemelilerden aldım

erkeklere hatemoğlu gömlek kravat koldüğmesi takımlarından aldım
bayanlara yazma
kayınvalideye seccade, yatak örtüsü ve annemin yaptığı dantel nevresim takımı
birer çorap
havlu konacak çok abartmayayım dedim

bunlar kayınvalideye hediyemi olarakmı götürülecekler oluor..ayy ne cahilim ya bu konularda

canım kaynanama ve eltılerıme yaptık aynıları hepsıne ayrı renkten ayrımcılık olmasın dıye :)ıclerıne aynı renklerden patık ve lıf koycam tulbentıde uydururm ıc camasırı erkege bayana namazlık koycam erkeklere gomlek felan degısık bıseyler dusunuyorum ama:)

bizimkiler yanii annem ve kayınvalidem aralarında anlaştı sadece çocuklara alalım dediler.o yüzden bizde bohça olmayacak..ben sadece kayınvalideme ilk gitiğimde eşarp vs bu tarz seyler getiricem o kadar

Ben erkek sektorundekı bı fırmada calısıyorum zaten gomlklerı kendı sırkerımden alcam ınsallah
annem kaynanma cok guzel nevresım takımı yaptrdı benım bıle aklım kaldı nakıslı guzel olsun ıstıyorum bıde onlar benımkıne ozenmemstı ben ozenmek ıstyrm kı anlasınlar

Valla bende özenmek istiyorum ama 6 adet bohça yapacam, biraz zorlar beni.. Kayınvalideminki hariç geri kalan her şey eşit olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…