Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

kızlar anahtarlığım nasıl ya

ben beğendım :) miss in evınde vardı cok begnmısdım bulamamıştım sımdıde alsam mı dıye düşünüyorum amaannm gereksız birşey dıyor :s vestıyer olucak zaten yer bile olma zbelkı asmaya dıyo cok kararsız kaldım.

vestiyer olsa bile kullanılacak yerler çıkar merak etme sen en kötü götürür mutfağına takar havlularını asarsın al sen al ucuzda

evet bıtırırsın ya sen ne koycan canm :)

kayınvalide, kayınpeder:

Seccade
tespih
gömlek koldüğmesi kravat
oyalı yazma
yatak örtüsü
Dantelli nevresim takımı
iç çamaşırı
çorap
Etek
Havlu

Amcalara ve eşlerine:

İç çamaşırı
Çorap
oyalı yazma
Dantelli yastık kılıfı ( 2 adet )
Gömlek
Bayanlara ne alacam bilemedim

Görümceme-eşine ve eltilere

gömlek koldüğmesi kravat
oyalı yazma
iç çamaşırı
çorap
Dantelli yastık kılıfı ( 2 adet )
Görümcemin kızına : çorap ve eşofman düşünüyorum bir de süslü kırtasiye malzemesi

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, gücümün yettiği sürece arttırırım.

Kızlar günaydınn
Çiçekcim sen ne yapıyorsun bu etamini yastık filanmı.Çok güzel görünüyor ellerine sağlık sen bu kadar hızlı nasıl yapıyorsun işyerinde de mi yapıyorsun yoksa

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr

Çiçekcim sen ne yapıyorsun bunu çok güzel görünüyor ellerine sağlık sen nasıl bu kadar hızlı yapıyorsun işyerinde de mi yapıyorsun yoksa

günaydın canımm

Valla bunu öylesine işlemiştim ama annem bayıldı, pike takımı yapacaz..

Evet canım iş yerinde canım sıkıldıkça işliyorum

Son düzenleme:
günaydın canımm

Valla bunu öylesine işlemiştim ama annem bayıldı, pike takımı yapacaz..

Evet canım iş yerinde canım sıkıldıkça işliyorum

kovulma sebebin olmasın kız :) işten ayrılma sebebiniz yazacak bişeyde bulamazsın valla :) sonra iş görüşmesine filan gitsen

size böle yaptıklarınızı satmak için bi pazar filan kuralım nerde çalışıyosun ki

o da bende kalsın..

Yok canım benim çalıştığım yer bazı dönemlerde sakin oluyor, bir de ayak altı değil o yüzden rahat yapabiliyorum..

Ee napiyorsun bakalım nasılsın ?

o da bende kalsın..

Yok canım benim çalıştığım yer bazı dönemlerde sakin oluyor, bir de ayak altı değil o yüzden rahat yapabiliyorum..

Ee napiyorsun bakalım nasılsın ?

Bende sabah işlerini yapıyorum seni bilmem ama beni kovacaklar bu gidişle forumdan çıkmıyorum yahu bugün kapalıçarşıya gidicem bindallı için dur bi arim nerdeymiş bunların yeri kapalıçarşıda yarında gelinlik bakmaya gidiyorum sen karar verdin mi gelinliğe

Aldım canım ben gelinliği

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, o kaftan mağazasında fiyat broşürü vardır belki canım alsana, bir sürü çeşit var çünkü fiyatlarına bakarız bi

Aldım canım ben gelinliği

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, o kaftan mağazasında fiyat broşürü vardır belki canım alsana, bir sürü çeşit var çünkü fiyatlarına bakarız bi

aradım :) sordumda yerini varsa alırım tabiki şimdi soracaklarım her beden varmı istanbul dışına satış yapılıyormu ödemesi nasıl oluyor başka ne sorcaktım:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…