- 21 Kasım 2010
- 1.524
- 24
- 158
- Konu Sahibi didempolat
-
kızlar anahtarlığım nasıl ya
ben beğendım :) miss in evınde vardı cok begnmısdım bulamamıştım sımdıde alsam mı dıye düşünüyorum amaannm gereksız birşey dıyor :s vestıyer olucak zaten yer bile olma zbelkı asmaya dıyo cok kararsız kaldım.
çiçekcim sen harikasın süper görünüyor bunlar ama çok yorucu olur ya
6 tane canım, küçük boy.. Boş vakitlerimde 1 haftada biter ne olacak..
evet bıtırırsın ya sen ne koycan canm :)
Kızlar geldiimm ama siz yoksunuz sanırım
İşte diğer aşaması
Günaydın kızlarrrr
Çiçekcim sen ne yapıyorsun bunu çok güzel görünüyor ellerine sağlık sen nasıl bu kadar hızlı yapıyorsun işyerinde de mi yapıyorsun yoksa
günaydın canımm
Valla bunu öylesine işlemiştim ama annem bayıldı, pike takımı yapacaz..
Evet canım iş yerinde canım sıkıldıkça işliyorum
kovulma sebebin olmasın kız :) işten ayrılma sebebiniz yazacak bişeyde bulamazsın valla :) sonra iş görüşmesine filan gitsen
Devlet memuruyum canım en kötü ihtimalle uyarı verirler ki burda herkes bişiler yapıyor boş vaktinde..
size böle yaptıklarınızı satmak için bi pazar filan kuralım nerde çalışıyosun ki
o da bende kalsın..
Yok canım benim çalıştığım yer bazı dönemlerde sakin oluyor, bir de ayak altı değil o yüzden rahat yapabiliyorum..
Ee napiyorsun bakalım nasılsın ?
Bende sabah işlerini yapıyorum seni bilmem ama beni kovacaklar bu gidişle forumdan çıkmıyorum yahu bugün kapalıçarşıya gidicem bindallı için dur bi arim nerdeymiş bunların yeri kapalıçarşıda yarında gelinlik bakmaya gidiyorumsen karar verdin mi gelinliğe
Aldım canım ben gelinliği
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, o kaftan mağazasında fiyat broşürü vardır belki canım alsana, bir sürü çeşit var çünkü fiyatlarına bakarız bi
aradım :) sordumda yerini varsa alırım tabiki şimdi soracaklarım her beden varmı istanbul dışına satış yapılıyormu ödemesi nasıl oluyor başka ne sorcaktım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?