Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

veee gelinliğin nasıl ben hala net bişeye karar veremedim c.tesi gelinlik bakmaya gidicem ilk ben evleniyorum ama herkesin ki hazır bende hala tık yok

kızlar sıze bısı sorucam bu konuda cok cahılım de.... ceyız sandıgını kız tarafı mı alıyor yoksa kayınvalıde mı alıyor

kızlar sıze bısı sorucam bu konuda cok cahılım de.... ceyız sandıgını kız tarafı mı alıyor yoksa kayınvalıde mı alıyor

kız tarafı canım..

Erkek tarafı sadece çeyiz almaya geldiğinde sandığa oturanı kaldırmak için para verir ( o da ailenin en küçük erkek çocuğu olur genelde.. )

kız tarafı canım..

Erkek tarafı sadece çeyiz almaya geldiğinde sandığa oturanı kaldırmak için para verir ( o da ailenin en küçük erkek çocuğu olur genelde.. )

ya bnde öle bılıyodum ama bızım burda bı abla bana kavınvalıden alcak dugune 21 gun kala sana aldıklarını ıcıne koyup sana gondercek sende sonra kendı esyalarını doldurup ceyızın alınmaya geldıgınde yollucaksın evıne dedı de ondankafam karıstı benım

cnm çogu yerde erkek evi alıyor biz kardeşime almıştık ama ben kendim alacam bir sandık yüzünden bin ton laf etsin istemem kaçı kaç kuruş bırak sen all çok pahalı değil zatenn şimdi alırlar bir yığın laf ederler o yüzden moralini bozar kendin al götürürken para alırsın bol bol:)

canım kayınvalıdemle hıc bu konu uzerınde konusmadık belkı onunda ıcınden alıp getırmek gelıyodur.tabıkı ben kendımde alırım o kadr ceyız alan ınsan 250 lıra verıpte sandıgıda alır ama olay o deıl adet yerını bulsun tatlı tebessumler olsun ıstıyorum yoksa o almıs ben almısım cok bısı fark etmez.ben bılmıorum hıc böle bısı merak ettıgım ıcın sordum demekkı böle seyler varmıs tesekkur ederım cnm aydınlattıgın ıcın.

geldim minnoşum face düğün gelin hakkınd herşey diye bir site var takıldım çıkamadım slmm naber

hemen atıyorum cnm benm buna tıkla hemen
Özge Oruç | Facebook

evet minnoşum inan çıkamıyorum sürekli takipteyim bir burda bir face:))

yukarıda bildirileriniz yazar, ona tıkla orada yeni mesaj yazar ona da tıkla açılan pencereden yeni mesaj oluştura tıkla canım. Yollayacağın kişinin nickini yazi mesajını yaz yolla

Bi sürü var öyle ya ben boğuldum artık bööö geldi bakmıyorum sırf masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…